Dişlerim dökülüyor !

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kızlar dun ruyamda dislerimi elimde olmadan oyle bi sıktim ki ama kendimi engellemeye calistim ve dislerim (yine ruyamda yanlis anlasilmasin gercekte degil) döküldü patir patir. Ve cok aci cektim ciddi anlamda hissettim o disimi sıkmami dislerimin kirilmasini falan
Niye dert ettin de konu actin derseniz bu bana cok sık oluyo nerdeyse hergun goruyodum biara duruldum yine gorunce korktum bigun gerçekten dislerimi gece sıka sıka kıricam diye, size de oluyor mu bu ? Neden olur acaba ve anlami nedir ki?

Kızlar dun ruyamda dislerimi elimde olmadan oyle bi sıktim ki ama kendimi engellemeye calistim ve dislerim (yine ruyamda yanlis anlasilmasin gercekte degil) döküldü patir patir. Ve cok aci cektim ciddi anlamda hissettim o disimi sıkmami dislerimin kirilmasini falan
Niye dert ettin de konu actin derseniz bu bana cok sık oluyo nerdeyse hergun goruyodum biara duruldum yine gorunce korktum bigun gerçekten dislerimi gece sıka sıka kıricam diye, size de oluyor mu bu ? Neden olur acaba ve anlami nedir ki?

muhtemelen gece dişlerini çok sıkıyorsun ve o fiziksel acı rüyana yansımış, canını sıkan bişeyler mi var
diş gıcırtadıyorda olabilirsin hatta

dişlerini sıkanlar için özel şefaf korumalık var
onlardan yaptırabılırsın bır doktora

hayır olsun inşallah
diş için iyi demezler.. kötü rüyalarını kımseye anlatma
anlatılmazmıs:34:

Valla disciye bile gidicem sorucam cunku hissediyorum o acilari, sanirim gercektede sıkıyorum eger oyleyse dediginiz gibi yaparim bi korumalik yaptiririm

Sevgilim de görmüş geçen aynı tür bir rüya, muhtemelen uykunuzda dişlerinizi sıktınız ve bu bilinçaltınıza yansıdı, o şekil bir rüya gördünüz.
Mesela bana da olur çok, ben uyurken telefon çalsa direk rüyama girer rüyamda çalar
Uyurken camdan rüzgar esse üşüsem rüyamda karlı buzlu bir yerde donuyorum öyle görürüm, böyle devam ediyor.
Yani rüyalara anlam yüklemeyin. Bilinçaltınızın size oynadığı oyunlar.

Valla disciye bile gidicem sorucam cunku hissediyorum o acilari, sanirim gercektede sıkıyorum eger oyleyse dediginiz gibi yaparim bi korumalik yaptiririm
bende sıkıyorum dişlerimi
ama rüyalarıma gırmıyor :1: çok zararlıymıs maalesef. bende gıdıcem ama üşeniyoum
100-150 tl bişimiş. nette satılıyor onları alma, doktora gıt ölçüne göre versın

Bende de onceden cok olurdu sabah uyandgmda dislerm sallaniyo sanirdm oyle skmisimki disleri birbirine ileri geri bastrdgmda kimildiyodu gercekte hemde.bence hayatinin stresli donemlerinde oluyo suan oyle bselerim yok cok sukur gece skiyosun farknda olmadan

muhtemelen gece dişlerini çok sıkıyorsun ve o fiziksel acı rüyana yansımış, canını sıkan bişeyler mi var
diş gıcırtadıyorda olabilirsin hatta

Canimi sıkan coook sey var valla, sanirim sıkıntı sitresten benim bildigim dis gicirdatmasi da sinirdendi bu da öyle bisey sanirim
Dis gicirdatmiyorum bildiginiz boyle kirilana kadar sıkıyorum ama bi yandan kendime engel olmaya calisiyorum başaramiyorum oyle sadece sıkıyorum dislerimi sonra da kiriliyolar bende uzuluyorum agliyorum..

Sevgilim de görmüş geçen aynı tür bir rüya, muhtemelen uykunuzda dişlerinizi sıktınız ve bu bilinçaltınıza yansıdı, o şekil bir rüya gördünüz.
Mesela bana da olur çok, ben uyurken telefon çalsa direk rüyama girer rüyamda çalar
Uyurken camdan rüzgar esse üşüsem rüyamda karlı buzlu bir yerde donuyorum öyle görürüm, böyle devam ediyor.
Yani rüyalara anlam yüklemeyin. Bilinçaltınızın size oynadığı oyunlar.

Benden ondan korkuyorum zaten, gerçekte de sıkıyor olmaktan..
Hatta yanlış izah ettim sıkıyorum alt dişlerimle on dislerimi ittiriyorum ama nasil isttirme engel olamiyorum kendime sonra kiriliyolar bi gun ciddi ciddi kiricam diye korkuyorum

bende sıkıyorum dişlerimi
ama rüyalarıma gırmıyor :1: çok zararlıymıs maalesef. bende gıdıcem ama üşeniyoum
100-150 tl bişimiş. nette satılıyor onları alma, doktora gıt ölçüne göre versın

Oo fiyatida fenaymis
Aslinda ben arkadasa yazarken dank etti sıkmaktan ziyade alt dislerimle ön dislerimi itiyorum kendime engel olmaya calisiyorum olamiyorum sonra kiriliyolar

Ruyada dis dokulmesi kotuye yorulur bildigimi soylemeyeyim hayir olsun diyelim. Kotu ruyalari akan suya anlatin aksin gitsin derler:p

Benden ondan korkuyorum zaten, gerçekte de sıkıyor olmaktan..
Hatta yanlış izah ettim sıkıyorum alt dişlerimle on dislerimi ittiriyorum ama nasil isttirme engel olamiyorum kendime sonra kiriliyolar bi gun ciddi ciddi kiricam diye korkuyorum

Büyük ihtimalle gerçekten sıkıyorsunuz, hissettiğiniz fiziksel acı bilinçaltınızda size rüya olarak geri dönüyor.
Bunun çözülebilir bir sorun olduğunu duymuştum, ihmal etmeyin bir doktora görünün, diş sıkmak diş sağlığı açısından cok zararlıymış, mazallah dişlerinize zarar verirsiniz.

Bende de onceden cok olurdu sabah uyandgmda dislerm sallaniyo sanirdm oyle skmisimki disleri birbirine ileri geri bastrdgmda kimildiyodu gercekte hemde.bence hayatinin stresli donemlerinde oluyo suan oyle bselerim yok cok sukur gece skiyosun farknda olmadan

Sıkıntıdan sitresten oluyo muhtelemen ama bende sikintilar bitmiyorki bigun gercekten kiricam dislerimi diye korkuyorum zorlaya zorlaya
Benim sabah kalkinca sallanmiyo ama resmen sok etkisiyle uyaniyorum direk dislerime bakiyorum yerindeler mi diye

Ben de çok sık rüyamda dişlerimin döküldüğünü görürüm. Ama benimki ağrısız dökülüyor :)
Dİkkat ettim hep sıkıntılı ve stresli dönemlerimde görüyorum dişlerimin döküldüğünü.
Bu diş dökülme rüyalarım çok gerçekçi oluyor uyandığımda rüyanın etkisinden kurtulamamış oluyorum hep.

Büyük ihtimalle gerçekten sıkıyorsunuz, hissettiğiniz fiziksel acı bilinçaltınızda size rüya olarak geri dönüyor.
Bunun çözülebilir bir sorun olduğunu duymuştum, ihmal etmeyin bir doktora görünün, diş sıkmak diş sağlığı açısından cok zararlıymış, mazallah dişlerinize zarar verirsiniz.
Bende ondan çok korkuyorum, discide randevum vardi zaten ozaman sorarım
cok tesekkurler

Ben de çok sık rüyamda dişlerimin döküldüğünü görürüm. Ama benimki ağrısız dökülüyor :)
Dİkkat ettim hep sıkıntılı ve stresli dönemlerimde görüyorum dişlerimin döküldüğünü.
Bu diş dökülme rüyalarım çok gerçekçi oluyor uyandığımda rüyanın etkisinden kurtulamamış oluyorum hep.

Ben cok aci çekiyorum malesef, ve dislerimin dokuleceginin farkinda oldugum icin kendime engel olmaya calisiyorum ama cenemi kontrol edemiyorum oylee alt dislerim ondekileri itiyo ve kiriliyolar cok korkunc ya
sikintilarim sitreslerim hep var ama sanirim en yogun olduğu zamanlar görüyorum ben de

Back
X