- Konu Sahibi bitter_chocolate

Eveeet..İlk diş ağrımı çok iyi hatırlıyorum.4. sınıfa gidiyordum.Salatalık yerken birden köpek dişime ağrı saplandı ve diş doktura gittim.o günden beri senede en az 2 defa dişlerimde farklı sorunlar çıktı ve sürekli diş doktoruna gittim.öncelikle görmüş olduğunuz 'Mor' dişimin hikayesini anlatayım

Sorularım : Sizce dişlerime ne tür tedaviler uygulanır?Hala umut var mı?Yoksa ben bu dişlerle yaşamaya mahkum muyum?

----------Gelişmeler------------
Arkadaşlar biraz gelişmelerden bahsedeyim..öncelikle rengi mor olan dişime beyazlatma tedavisi uygulandı.mükemmmel değil ama eski haline göre çok iyi.Sonra diş hastanesinde film çektirdim.alt yirmilik dişlerim o kadar yamuktuki anlatamam.üsttekilerde sorun yoktu zaten üstleri çıkarırken ağrı çekmemiştim.ama altlar çıkarken çok ağrı çekmiştim.doktor dediki bu dişlerin alınması gerek yoksa önlerindeki dişleri çürütür ,ilerde sorun çıkar,tel taktırsan bile çıkardıktan sonra tekrar dişlerin yamulur... falan dedi.Bende Erzurum a gittim.sağ alt yirmilik dişimi çektirdim.bu salı dikişleri aldırıcam.Ocakta da sol alt yirmilik dişimi çektiricem.Şimdi bi sorum olacak ben filmdede çok net gördüm alt dişlerimin yamukluğu 20'lik dişlerim yüzünden çünkü hem çok büyükler hem iki taraftan diişleri sıkıştırmışlar aynen şu şekilde /''''''\ <---Slashler 20'lik dişlerim . Ha bide 20liklerim çıkmadan önceki bi kaç fotomu buldum benim dişlerim bu kadar yamuk değilmiş.Diğer 20lik dişimi aldırınca acaba alt dişlerim düzelir mi?Her halükarda tel taktırıcam inş. önümüzdeki sene.ama sormak istedim..
Son düzenleme: