Dislerim..

tatlialirim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
6.122
8.491
Merhabalar. Dislerim artik fotograf cektirmeme engel oluyor sanki, ya cok siritiyorum ya da suratimi asiyorum.
Bu yasa kadar hic dikkat etmemisim ama galiba ben dislegim. Gülümsememde bütün dislerim önde, benden önde gidiyor resmen.
Kendimi beyenirim, gayet gözüm dudagim hersey Allahima sükürler olsun. Ama iki aydir ailemin kücükken hic dikkat etmedigi dislerime takildim ve benim özgüvenimi bariz düsürmeye basladi.
24 25 yaslarinda dislekligimi nasil düzeltebilirim? Ya da dogrusu düzeltebilir miyim?
En hizli buradan cevap alabilirim gibime geldi. Internette baktim ve ergenlikten sonra bitiyor bu isler gibi okudum.
Bana bu yastan sonra da dislerimi düzeltebilecegimi ve bunun basit oldugunu söyleyebilen biri var mi? =(
Oradaki? Simdiden tesekkürler.
Ayyy artik fotograf cekilmek istemiyorum =(

tel taktirabilirsiniz ergen olmamaniza mani değil.. hem dislek olmak okadarda kötü dgilya tatlı bile gosterenler var :)

tel taktirabilirsiniz ergen olmamaniza mani değil.. hem dislek olmak okadarda kötü dgilya tatlı bile gosterenler var :)

Bu sinem kobal dislerini yaptirmis diye bir haber okumustum o zaman kafama dank etti ben de bir dislegim ve tüm fotograflarda gözüme batmaya basladi. Cok pahaliya mal olmus. Galiba telli olan daha mi ucuz, tedavisi olsun da tel de takarim fark etmez.
Aslinda tatli ama fotograflarda resmen gülerken cosuyorum ve bütün dislerim ortaya cikiyor sanki. Tesekkürler yorum icin bu arada =)

Paran varsa gozukmeyen yeni seyler cikti, ama cok pahali ben tel takmistim, o cok pahali gelmisti, invisalign. Bi sor disciye belki duzeltebilir disini o. Photo ekleyemedim ya, invisalign yaz nette

bir diş hekimi olarak bende dişleğim üst dişlerim önde baya ve gayet mesudum bence karakterestik bir özellik katıyor söylemek isterim biraz kafaya takmışsınız gözünüze batıyor bence:KK66: ama bir diş hekimine gidip muayene olmanız lazım burda çok net cevaplar alabileceğinizi düşünmüyorum ki bende veremem mesela görmeden ama tel takılabilir her yaşta yada laminate kaplama porselen kaplama bir sürü seçenek var tabi pahalı olduklarını söylemek isterim en doğru bilgiyi gidip muayene olup öğrenirsin:KK19:

Bu sinem kobal dislerini yaptirmis diye bir haber okumustum o zaman kafama dank etti ben de bir dislegim ve tüm fotograflarda gözüme batmaya basladi. Cok pahaliya mal olmus. Galiba telli olan daha mi ucuz, tedavisi olsun da tel de takarim fark etmez.
Aslinda tatli ama fotograflarda resmen gülerken cosuyorum ve bütün dislerim ortaya cikiyor sanki. Tesekkürler yorum icin bu arada =)
rica ederim şekerim :) benim kuzende tel taktirdi 2.5bin tl civarı iki ayda falan duzeliyormus yani disten dişe göre degisir tabi

çok merak ettimm seni.. bende sıra sıra dizilen dişleri pek sevmiyorum üst dişler hafif önde olmalı

Bende hafif dislegim ama şimdiye kadar bunu takmadim sorunda etmedim.sende kendinle barisik ol bence.

çok merak ettimm seni.. bende sıra sıra dizilen dişleri pek sevmiyorum üst dişler hafif önde olmalı

Aynen üst dislerim hafif önde ama dislerim büyük tavsan disi gibi hani kücücük degiller. Gülerken hep önde. Artik gülerken dislerim ne alemde diye düsünmek istemiyorum

Bende hafif dislegim ama şimdiye kadar bunu takmadim sorunda etmedim.sende kendinle barisik ol bence.

Evet ama fotograflarda ben fazla gülüyorum dislerimle galiba bütün güzelligim gidiyor gibime geliyor. Yeni yeni dikkatimi cekti ve iste dedigim gib sinem kobal düzeltmismis dislerini. Dedim düzelebilen ve bazen gereken birseymis bu. O gün bugündür düzeltmeyi düsünüyorum

Aynen üst dislerim hafif önde ama dislerim büyük tavsan disi gibi hani kücücük degiller. Gülerken hep önde. Artik gülerken dislerim ne alemde diye düsünmek istemiyorum
ay cnmm zaten çirkin olsalardı bugüne kadar farkederdin..
senin için söylemiyorum cidden büyük dişler daha çekici bana göre. tabi aşırııı büyük olacak şekilde değil.. bi foto atarmısın vallahi çok merak ettim o_O

ay cnmm zaten çirkin olsalardı bugüne kadar farkederdin..
senin için söylemiyorum cidden büyük dişler daha çekici bana göre. tabi aşırııı büyük olacak şekilde değil.. bi foto atarmısın vallahi çok merak ettim o_O

Eklentiler

• Unbenannt.png
    Unbenannt.png
    69,5 KB · Görüntüleme: 97
Attim fotografimi kesip
kırmadın beni saol tatlım. kesinlikle çok karakteristik duruyorlar. bazı insanların özel yanı ya dişleri ya yüzündeki bir ben vs olabiliyor. mesela bazı kişilere düzgün diş yakışmayabiliyor veya o ben onun özel tarafı olabiliyor anlatabildim mi?
en basit örnegi kızımın sol çeneisnde hemanjiom var minik çileği.mesela o kızımın en güzel tarafı ben onu çileksiz düşünemiyorum :)

kırmadın beni saol tatlım. kesinlikle çok karakteristik duruyorlar. bazı insanların özel yanı ya dişleri ya yüzündeki bir ben vs olabiliyor. mesela bazı kişilere düzgün diş yakışmayabiliyor veya o ben onun özel tarafı olabiliyor anlatabildim mi?
en basit örnegi kızımın sol çeneisnde hemanjiom var minik çileği.mesela o kızımın en güzel tarafı ben onu çileksiz düşünemiyorum :)

Az biraz düzetlme yapmak beni iyi hissettirecek zaten. Bir de söyle bir durum var zaten gözlerimle dudaklarim dikkat cekiyor bir de dislerim araya girince iyice karmasa oluyor. Beni özel yapan seyler ne kadar cogalirsa o kadar gözü yoruyor gibime geliyor. söylediklerinde haklisin sen de tabiki de =)

Az biraz düzetlme yapmak beni iyi hissettirecek zaten. Bir de söyle bir durum var zaten gözlerimle dudaklarim dikkat cekiyor bir de dislerim araya girince iyice karmasa oluyor. Beni özel yapan seyler ne kadar cogalirsa o kadar gözü yoruyor gibime geliyor. söylediklerinde haklisin sen de tabiki de =)
sen de gözlerine kamfule et sadcece dişlerin çıksın ön plana :KK70:

X