Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamlar.
Çok moralim bozuk Yıllardır gözüm gibi baktığım dişlerimin üstünde lekeler çıkmaya başladı.
İki taraftaki azı dişlerimin üstünde noktacık gibi lekeler çıkmıştı, o lekeler büyümüş ve biraz da acıyor sanki diş etlerim
Aynısından diğer tarafta da var.
Ne olabilir ki bunlar, ne yapmalıyım ?
fotoğrafa göre yorum yapıyorum, çürük gibi duruyor bunlar canım. lekeye benzediğini söyleyemeyeceğim. ama tabi fotoğrafın kalitesiyle vs. alakalı olabilir. bence fazla ilerlemeden b dişçiye gitmende fayda var. ben umursamadım ve şimdi ağzımda 4 dolgu var
fotoğrafa göre yorum yapıyorum, çürük gibi duruyor bunlar canım. lekeye benzediğini söyleyemeyeceğim. ama tabi fotoğrafın kalitesiyle vs. alakalı olabilir. bence fazla ilerlemeden b dişçiye gitmende fayda var. ben umursamadım ve şimdi ağzımda 4 dolgu var
Aynen fotoğraftaki gibi canım, ama çürük olsa içe doğru ilerlemez mi, bu sadece dış yüzeyinde.
Dişçiye gidicem, en azından daha da büyümeden önlemimi alayım.
canım sıkıntı yapma önce diş filmini çekecekler çürük mü değil mi bakacaklar muhtemelen leke o ben de buna benzer bi sorun yaşadım basit bi müdehale ile temizleniyo
canım benim bildiğim kadarıyla söyleyeyim, dişin yan yüzeylerinde oluşan çürüklerin sebebi aslında diş ipi kullanmıyor olmak. çünkü fırçayla ne yaparsan yap ara yüzeyleri tam olarak temizleyemiyorsun. bu da zamanla aşınmaya ve çürüğe sebep oluyor. hemen gidip dolgu yaptırmalısın ve her gün yatmadan önce diş ipiyle diş aralarını temizlemeye başlamalısın.