- 21 Temmuz 2013
- 1.128
- 688
- 133
- Konu Sahibi turunculimon
Arkadasimin cocugunun ilk disi iki yasina Dogru cikti. Gayet normal demisti doktoru
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum kızım 4 aylıktı 4 dşi çıktı 6 aylıkken 8 dişi oldu ağzında herkea çürür ne bu be dedi çıksa dert çıkmasa dertMilletin çenesini kapatamassin benim oğlumunda 6 ncı aydan itibaren çıktı 4 tane dişi ..iyi olmaz saģlam olmaz dişleri diyip duruyolar ..bende canımı çok sıkıyodum
Baksana burda bile yazmislar gec çıkan iyi olur yok geç çikaran bebek zeki olur demiş biride( napim ben simdi ölüyüm mü
D vitamini düzenli kullanın. Eksikliği de buna sebep olabilirmerhaba hanımlar. konuma hızlı cevap alabilmek adına buraya açıyorum.. derdim bebeğimin dişleri, olmayan dişleri daha doğrusuBebeğim 1 yaşına yeni girdi, ve sadece 1 dişi var. İlk bebeğim tecrübem yok, çevreden farklı farklı görüşler öne atılıyor. İlk zamanlar takmıyordum çıkacak elbet diye zaten doktoru da her bebeğin zamanı farklı olur başka bebeklerle karşılaştırma dedi, ama bugün kv doktora götürün diye çok üstüme geldi. 14 aya kadar çıkmazsa kesin bi sorun vardır falan dedi. Sizin bebekleriniz 1 yaşına geldiğinde ne durumdaydı, yada ne durumdalar.. Doktora götürücem tekrar ama doktorumuz yılbaşından sonra gelicek, içim içimi yiyor endişe duymalı mıyım onu bilemedim