• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyabet ve hamilelik

siyah_puding

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2025
982
528
18
Arkadaşlar ben diyabet hastasıyım hamilelik planlıyorum bebeğimi karnimda olursa kaybetmekten korkuyorum ne yapmalıyım bu korkuyu atamıyorum içimden anne olmakda istiyorum yaşımda geçiyor lütfen akıl verin.

bende tip2 diaybet hastasıyım bu konuyu çok araştırıyorum doktorların hepsi kilo verilmesi kan şekerini düşürmemizi istiyorlar kadınsal hiç bir problemim yok 1.5 yıldır kalamıyrum şekerden biliyorum artık

Arkadaşlar ben diyabet hastasıyım hamilelik planlıyorum bebeğimi karnimda olursa kaybetmekten korkuyorum ne yapmalıyım bu korkuyu atamıyorum içimden anne olmakda istiyorum yaşımda geçiyor lütfen akıl verin.
Diyabet ile de hamile kalabilirsin ama mutlaka şekerini düşürerek hamile kal ben yüksek şekerli hamile kaldım ve bebeğim bir kulağı küçük işitme kaybı ile doğdu yüzünde de felç var

Ben şekerim 400lerdeyken de hamile kaldım ama yaşamadı düştü en son şekeri düşürdüm hamileliğimde hala insulin kullanıyorum şu an iyi gidiyoruz bunun kiloyla da ilgisi yok ama şeker denilen illet malesef yumurta kalitesini bile bozuyor gerekli tahlilleri verip doktor kontrolüyle hamile kalabilirsiniz Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲

Back
X