5 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum çaresiz kaldım yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimseyi kınamayın hamile kalma psikolojisi kolay değil. Kaldıktan sonra o sorumluluğu hissediyorsun en çok. Kaldı ki devlet istenmeyen gebeliklerde 10 haftaya kadar hak vermişken kimseye yargılamak düşmez. Vicdan kısmına gelirsek o sizin bileceğiniz iş. Enine boyuna evliliğinizi maddi durumunuzu halinizi psikolojinizi sağlık durumunuzu düşünerek karar verin. Allah yardımcın olsun

Ben kötü bir insan mıyım bilemiyorum ama sizler de çok iyi insanlar değilsiniz yada üslubunuz kötü, çirkin ve nefret dolu söylemlerinizi artık bir kenara bırakın ki bir anne bu dünyaya bir çocuk getirirken 2 kere daha düşünmesin, yada en azından ne olursa olsun insanlara biraz iyi muamele yapın, karşınızdaki insanın ne durumda olduğunu bilemezsiniz, ama asla buraya bir daha soru sormam, dertleşip, güzel şeyler duymayı umuyordum, aldırmamı söylemenizi istemedim , en azından annelikle bebek sahibi olmakla ilgili güzel şeyler, herkes egosunu tatmin edip, bugünkü saldırma limitini bitirdiyse , bu konuyu burada kapatıyorum, çünkü sizlerin de annelik ile ilgili olmasa bile, insanlar ile iletişim konusunda yardıma ihtiyacınız var, bu arada çocuklarınıza uyurken bir masal okur musunuz benim için? Yaptığınız annelik gösterisi boşuna gitsin istemem, hoşçakalın

Çocuğu aldırıp aldirmasam mi diye ikilemde kalıp hamile kadına böyle bir üslupla konuşulmaz diye duygu somurusu mu yapıyorsun 😂 gerçekten çok komiksin. Ben kiminle nasıl konuşup konuşmayacağımi çok iyi biliyorum. En azından senin gibi birinden ogrenmeyecegime eminim.
Ben nasıl biriyim hanımefendi, kürtaj olsam bile siz bana kötü yada iyi insan etiketi yapıştıramaz sınız, kendinize gelin

35 yaşındayım, 8 yaşında bir oğlum var, oğlum okula gidince çok yalnız kaldım, eşim ilgisiz, gurbetteyim, çocuk istedim, bir deneme de hamile kaldım, psikoloğa gidiyorum, ama hamile kaldıktan sonra içime korku sardı, istemiyorum aldırmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum, doğurursam da istemediğim için yine pişman olmaktan korkuyorum, özgür olmak bana şu an daha cazip geldi ama kararımı veremiyorum

Oyuncak mı bu yahu?
Bence de aldırın. Kafanız iyi değil. Bir çocuk yeter size.

Çocuğu aldırıp aldirmasam mi diye ikilemde kalıp hamile kadına böyle bir üslupla konuşulmaz diye duygu somurusu mu yapıyorsun 😂 gerçekten çok komiksin. Ben kiminle nasıl konuşup konuşmayacağımi çok iyi biliyorum. En azından senin gibi birinden ogrenmeyecegime eminim.
Evet hamileyim şu anda, ne düşünürsem düşüneyim hamileyim, hamile bir bayana iyi davranmak için düşünceleri önemli ise, dışarıdaki hamile bayanlara lütfen otobüste yer vermeyin olur mu? Bebegini aldırmak istediği zamanlar olmuş olabilir

Kimseyi kınamayın hamile kalma psikolojisi kolay değil. Kaldıktan sonra o sorumluluğu hissediyorsun en çok. Kaldı ki devlet istenmeyen gebeliklerde 10 haftaya kadar hak vermişken kimseye yargılamak düşmez. Vicdan kısmına gelirsek o sizin bileceğiniz iş. Enine boyuna evliliğinizi maddi durumunuzu halinizi psikolojinizi sağlık durumunuzu düşünerek karar verin. Allah yardımcın olsun
Çünkü herkes klavye delikanlısı, herkes kavga ediyor laf yarışındayız şu anda, iyi akşamlar herkese

Neden cehenneme mi gidicem, doğurursam ve iyi bir anne olmazsam cennete mi gidicem
Sizlerin anneleri veya büyük nineleri de belki bebeklerini aldırmışlardır, aldırmıcam belki ama bu gerçeği bilmek lazım, dini olarak baktığım sa ise çeşit çeşit fetva var, ama kalbim ne diyor derseniz, artık bunun burada konuşulacak birşey olmadığını düşünüyorum, çünkü insanlar kötü ve dalga geciyor, yanlış bir yerdeyim, bana kimse burda aldırma bebegini demedi? Hakaret, aşagılama ve saldırma yaptınız ve ben buna üzüldüm biliyor musunuz sadece , hamileyken kendini öldüren anneler var, lohusayken kendini öldüren anneler var, neden bu kadar acımasızız

Keşke psikolojiniz yerine üremeniz biraz bozuk olsaymış dan diye bir gecede çocuk yapmaya karar verip sonra hamile kalabildiğinizi görmekte hamile kalmaya uğraşıp kalamayan bizler gibi kadınların imtihanı heralde. Allahım nedennnnn

35 yaşındayım, 8 yaşında bir oğlum var, oğlum okula gidince çok yalnız kaldım, eşim ilgisiz, gurbetteyim, çocuk istedim, bir deneme de hamile kaldım, psikoloğa gidiyorum, ama hamile kaldıktan sonra içime korku sardı, istemiyorum aldırmak istiyorum ama pişman olmaktan korkuyorum, doğurursam da istemediğim için yine pişman olmaktan korkuyorum, özgür olmak bana şu an daha cazip geldi ama kararımı veremiyorum
İyi de sen bilmiyorsun biz hiç bilemeyiz hangi seçim seni mutlu eder. Bu adam ilgisizse ama gene de evli kalmaya devam edeceksen aldırma. Yaşın kaç?

Keşke psikolojiniz yerine üremeniz biraz bozuk olsaymış dan diye bir gecede çocuk yapmaya karar verip sonra hamile kalabildiğinizi görmekte hamile kalmaya uğraşıp kalamayan bizler gibi kadınların imtihanı heralde. Allahım nedennnnn
Sizin psikolojiniz çocuk sahibi olamadığınız için bozulmuş insanları artık yargılamayın

Sizin psikolojiniz çocuk sahibi olamadığınız için bozulmuş insanları artık yargılamayın, ok
Bir gece de karar vermedim , defalarca anlattım, ama kimse anlama niyetli değil, hakaret edecekseniz lütfen klavye üstünden yapmayın, ben sizlerin stres topunuz değilim

Dan diye bir gece de cocuk yapmaya mı karar vermişim? Ne yaşadıgımı bilmiyorsunuz, anlamaya da niyetiniz yok, ama hakaret etmeyin, ne demek psikolojimiz bozuk olucagına üremeniz bozuk olsun, nasıl bir terbiyesizlik, belki gidip öldürücem kendimi o kadar bozuk psikolojim, hayatta herşey gelir insanın başına, bir çıkmazdayım, keyfi bir karar vermedim, sizde lütfen biraz insan olun

Ne kadar terbiyesiz insanlarsınız ya, anneniz oldu kürtaj belki? Karşılıklı çay içiyorsunuz şu anda belki, biraz insan olun ya, çocuklarınıza bagırıp tokatı yapıştırıyorsunuz belki ama analık üstünden edebiyat yapmaya ne meraklısınız hepiniz, karşına geçip söylüyemiceginiz şeyleri klavye üstünden insanlara kusmayın

Siz insan olsanız, benden daha insansınız ya hepiniz, burda hakaret değil, insanca yaklaşımlarınız ile belki bebeğimi dünyaya getirmeme vesile olurdunuz, bu demek değil dünyaya getirmicem, ama siz nesiniz biliyor musunuz? Klavye delikanlısı

Burdaki insanların yorumlarını eleştirmek yerine bence önce düşünce yapınızı eleştirin insanlar haklı. Hamile kalmak istemezsiniz korunduğunuz dikkat ettiğiniz halde kalırsınız aldırırsınız bu sizin kendi kararınız ama yalnız kalıp çocuk isteyip yaptıktan sonra da özgürlüğüm daha cazip geldi diyip aldırsam mı derseniz kimseden saygı bekleyemezsiniz bu düşüncenize. Eşiniz ilgisizse bir anda çıkmadı bu ortaya ayrıca eşinize değil kendinize güvenerek bu çocuğu yapmanız gerekirdi. Bende hamileyim burdaki yüzlerce insanda öyle ben şahsen bir kere bile böyle bir düşünceye girmedim hamile olduğunuz için her fikrinize katılınmasını nazik davranılmasını beklemeyin. Ve daha önce kayıp yaşamamışsınız belli eğer yaşasanız anlardınız. şu düşünceleriniz yüzünden daha fazlasıyla sınanabilirsiniz umarım sınanmazsınız ama bu zihniyetteyseniz o çocuğu dünyaya getirmeyin.

Ben 44 yaşındayım ilk evliligmden bir oğlum var çok şükür.ikimci evliliğimi 2 yıl önce yaptım ve eşim bekar ve çocuğu yoktu çok uğraştım şuan çok şükür hamileyim o kadar güzel bir duygu ki inşallah Allah'ım sanada böyle güzel duygular nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X