5 haftalık hamileyim aldırmak istiyorum çaresiz kaldım yardım edin lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burdaki insanların yorumlarını eleştirmek yerine bence önce düşünce yapınızı eleştirin insanlar haklı. Hamile kalmak istemezsiniz korunduğunuz dikkat ettiğiniz halde kalırsınız aldırırsınız bu sizin kendi kararınız ama yalnız kalıp çocuk isteyip yaptıktan sonra da özgürlüğüm daha cazip geldi diyip aldırsam mı derseniz kimseden saygı bekleyemezsiniz bu düşüncenize. Eşiniz ilgisizse bir anda çıkmadı bu ortaya ayrıca eşinize değil kendinize güvenerek bu çocuğu yapmanız gerekirdi. Bende hamileyim burdaki yüzlerce insanda öyle ben şahsen bir kere bile böyle bir düşünceye girmedim hamile olduğunuz için her fikrinize katılınmasını nazik davranılmasını beklemeyin. Ve daha önce kayıp yaşamamışsınız belli eğer yaşasanız anlardınız. şu düşünceleriniz yüzünden daha fazlasıyla sınanabilirsiniz umarım sınanmazsınız ama bu zihniyetteyseniz o çocuğu dünyaya getirmeyin.
Korkuyorum zaten Allahın beni cezalandırmasından, ben başta özgürlüğüm cazip geldi yazmışım, kendimi uzun uzun anlatmadım, anlatmak ta istemiyorum artık. Tabiki de herkesin düşüncesi var, ben aldırmak istiyorum demedim ki, isteyip istemediğimi bilmiyorum, aldırsam da pişman olucam belki, ne istediğimi bilmiyorum ki, orada kendimi yanlış ifade etmişim, o yüzden bu konuyu kapatıyorum, çünkü herkes orayı okuyup yorum yapıyor, kaç sayfa herkese cevap verirken ayrıntılar verdim ama kimsenin okudugunu zannetmiyorum, ben hakaret etmeden yazılan hicbirşeye laf yetiştirmek olarak cevap vermem sağol yorumun için doğru

Ben 44 yaşındayım ilk evliligmden bir oğlum var çok şükür.ikimci evliliğimi 2 yıl önce yaptım ve eşim bekar ve çocuğu yoktu çok uğraştım şuan çok şükür hamileyim o kadar güzel bir duygu ki inşallah Allah'ım sanada böyle güzel duygular nasip etsin
Ben çok istiyordum ama şu anda ruhsal bunalım içindeyim, birisi demedi ki belki hamilelik hormonudur kucağına al belki düzelir, bir gülüşü herşeyi değiştirir, nedir bu kin nefret

Hayır aldırsam da kötü bir insanmıyım, konuşulmayacak aşağılık birisimiyim, igrenç bir insanmıyım, bunlar nedir arkadaşlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X