bende de gebelik şekerı cıktı cok tedırgınım doktorada gıtmedım nerye gtcem bılmıyorumm,6 aylık hamıleyım cok tedrgın oldum..ölü doğumlara anı bebek öümlerıne sebep olabılıyomuş sanrımsenağlama cukulata canavarıyım acaba omu tetıkledı neye baglı hıc bılmıyommmm tatlı yemeden nası yasarımm yahu:1no2:bilgisi olan arkdaslarım yardım edersenız sevınırımmm.50 gr lık yuklemeden sora 218 cıktı sekerım:a015:
canım hiç korkma;bende hamileyken gebelik şekeri cıkmıştı benimde 220 lerde seyrediyodu. sadece diyet yaptım insülün felan kullanmadım.su an sağlıklı bi oğluşum var.hiç bi sorun yaşamadık.moralini yüksek tut.stresten uzak kal derim.seni cok iyi anlıyorum cünkü o aşamaları bende yaşamıştım.sadece sabırlı olmasın.Allah tamamına erdirsin ihşalahhhh
evet düşünüyorum orada yapıcam galıba doğumumu iyi bi hastane diyorlar
bana medical parkta 1 ay önce ssk lı sezeryan 2500 tl dedıler sana 3500 demışler
geçen dene kızım anaokuluna gidiyordu k.validem benimle kalmaya başladı.ikinci sinide başta kızım çok istiyor.K.validem de bakarım deyince niyetlendik.Tabii benim için acayip yorucu stresli bir işim var ,evin sorumlulukları var...saymakla bitmez...açıkçası şimdiden düşünmek istemiyorum...daral geliyor.tabi inşlah allah kalbıne göre verır kızın buyumuş okula gıdıyordur sanırım dıyerınede rahatlıkla bakabılorsın hem sanırım calışıyorsunda zor olmıycakmı hem çalışıp hem kendıne bakmak biliyorsunki biraz meşakatlı bir dönem bizim gebeligimiz sadece kendimizle ilgilenmemz gerekiyor ozman nasıl yapıcaksın
hamileykende çalışcakmısın peki kendıne bakman zorlaşır bende hamile kaldıktan sonra işten çıkmak zorunda kaldım yapamadım cunku
ilk çocuğumda da sonuna kadar çalıştım.çalışmak daha iyi.hayatın yemen içmen daha düzenli oluyor.doğumuma bir ay kala çıktım.dinlenmek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?