Diyabetli hamile arkadaşlar merhaba

fatih bey bana hiç demedi pompa falan diye...ne bileyim.devamlı bir cihazın benimle olması...ne bileyim yaaa tuanna yapamam galiba.gene büyük konuşmayayım da....
medical park düşünüyormusun??

canım hiç korkma;bende hamileyken gebelik şekeri cıkmıştı benimde 220 lerde seyrediyodu. sadece diyet yaptım insülün felan kullanmadım.su an sağlıklı bi oğluşum var.hiç bi sorun yaşamadık.moralini yüksek tut.stresten uzak kal derim.seni cok iyi anlıyorum cünkü o aşamaları bende yaşamıştım.sadece sabırlı olmasın.Allah tamamına erdirsin ihşalahhhh

saol canım inşş .bu hafta gidicem özel okmeydanına ama tekrar bı ölçum yaptrcam galıba ölçümüm yanlı olabilir,3 kere kan aldılar benden,30 ve 45 dk arayla benım 1 saatlık 50 gr olması gerekıyodu..bakalımmm oğluşunla saglıkla kalkaydirigubbakcemile3

bana medical parkta 1 ay önce ssk lı sezeryan 2500 tl dedıler sana 3500 demışler

ben şimdi ssk dedim mi hatırlamıyorum belki normal fiyatını verdiler.Ama bayağı hastane araştırdım fiyatlar genelde aynı.bana ulaşım olarak en iyi yer burası.ethica yı da çok önerdiler ama dönüp dolaşıp medicala geliyorum.
bu arada randevumu c.tesine aldım.işler yoğun bu aralar cuma gidemeyeceğim.c.tesi akşam sana bilgi veririm kesin.

bende görüşmek isterim seninle canım....

tamam gördüm. benim kini de sana attım.yalnız iş yerimde msn yok.Ancak akşamları evden görüşebiliriz.

tabi canım bizim için önemli olan sağlıklı olması.benim bir kızım var.insan değişik isitiyor ama farketmez tabii

tabi inşlah allah kalbıne göre verır kızın buyumuş okula gıdıyordur sanırım dıyerınede rahatlıkla bakabılorsın hem sanırım calışıyorsunda zor olmıycakmı hem çalışıp hem kendıne bakmak biliyorsunki biraz meşakatlı bir dönem bizim gebeligimiz sadece kendimizle ilgilenmemz gerekiyor ozman nasıl yapıcaksın

geçen dene kızım anaokuluna gidiyordu k.validem benimle kalmaya başladı.ikinci sinide başta kızım çok istiyor.K.validem de bakarım deyince niyetlendik.Tabii benim için acayip yorucu stresli bir işim var ,evin sorumlulukları var...saymakla bitmez...açıkçası şimdiden düşünmek istemiyorum...daral geliyor.

hamileykende çalışcakmısın peki kendıne bakman zorlaşır bende hamile kaldıktan sonra işten çıkmak zorunda kaldım yapamadım cunku

bi de bişey daha sormak ıstıyorum hamıyken şeker düşünce bebege etkisi ne oluyor yada yukselince ne etkisi oluyor anı düşüşler tehlikemi

şekerin sık düşmesi çocuğun kasılmasına neden oluyor.nasıl şekerim çok düştüğünde biz kasılıyor terliyor sinirli oluyorsak buda çocuğa yansıyor.erken doğuma neden olabilir.yüksek seyretmesi ise çocukta anamolilere neden oluyor.kilolu doğum,organ gelişiminde gerilik vb.yani orta yolu bulmamız lazım.zor oluyor ama....

hamileykende çalışcakmısın peki kendıne bakman zorlaşır bende hamile kaldıktan sonra işten çıkmak zorunda kaldım yapamadım cunku

ilk çocuğumda da sonuna kadar çalıştım.çalışmak daha iyi.hayatın yemen içmen daha düzenli oluyor.doğumuma bir ay kala çıktım.dinlenmek için.

ilk çocuğumda da sonuna kadar çalıştım.çalışmak daha iyi.hayatın yemen içmen daha düzenli oluyor.doğumuma bir ay kala çıktım.dinlenmek için.

hayatım senden bişey rıca etsem sgk lı doğum üçretleriyle yenidogan yogun bakım ucretlerını öğrenırmısın bu senın içinde gerekli hem medical parkta telle uygun cevap olamıyorumda gıtmışken sorarsan sevnırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…