tamam canım sorarım muhakkak.ya bişey diyeceğim yoğun bakımı neden şimdiden kafana sokuyorsun.ben okmeydanında yaptım kızım maaşallah yoğun bakıma hiç girmedi bile.lütfen kendini herşeyin kötüsünü de düşünerek moralini bozma...inşallah yoğun bakıma hiç gerek kalmayacak göreceksin.ama sorucam bu arada:)))
yok ben sordum varmı tavsiye edeceğiniz bir doktor diye..o da cerrahpaşadan bir doktor önerdi bir de onun karısı varmış bakırköyde ama özel muayene...bende özel istemiyorum.sonra hastane araştır son dakikada istemem.herşeyim hastanede olsun istiyorum baştan sonuna kadar.o nedenle...ben yarın gidiyorum bakalım.fiyatlarıda soracağım aklımda....
yaa gördünü demiştim sana ben.çok sevindim canım benim.bu arada gittim.çok küçük dedi.gebesin diyemiyorum adını koyamıyorum dedi.kan testleri yaptırdı bir sürü.p.tei sonuçları al gel bakalım dedi.doktor sakin bir doktora benziyor.sert değil yani.bilmem şimdili hoşuma gitti.devam ettikçe daha iyi anlaşılır.fatih beye de gittim bugün.bu aralar şeker yükdek gidiyor.stres yapmışsın dedi.ilaçları değiştirdi.bakalım salı günü de ona gideceğim diyetisyenle beraber ymek programı yapılacak.Bu arad canım fiyatları sordum.sgk lı sezeyan eğer sağlık probleminden dolayı ise 2.000 tl.değilse isteğe bağlı ise 2.300 dedi.ayrıca yoğun bakım gecelik 180 tl.oda sgk lı ücreti.
hımm ıyı doktorsa bende bı ona gıdıyım bakayım nasılda doğumu orada yacagım ya sana bışey sorcagım hamıleyken nekadar vuruyordun ınsulın toplamda dozlar yıkselıyorya max. ne kadar yapıyorsun ınsulınını
valla canım hiç hatırlamıyorum desem.Çünkü 7 sene oldu o dönem geçeli.ama bayağı artmıştı.doğumdan sonra günlerce insülin olmamıştım.çünkü vücudumda resmen bir depo oluşmuştu.hastaneden çıktığım gün vurdum,sonra acayip şekerim düştü resmen komaya girdim. zor kendime gelmiştim.