1 yıl kaldım halen bağlantılıyım ?
Yalnızim sklıyorum hoş vakit gecirebilecegim guvenilir insanlar ile tanısip arkadaş olmak istiyorum akabininde iş de atiyorum aşırı monoton aşırı sıradan ve bu kötüSorun ne?
Guveneceğin dostu sanal ortamda bulabilecek misin
Biz guveniliriz d.bakirda degeilim ama olsaydimda sana neden guveneyim.bayanmisn erkekmisin kapzanmisin organ mafyasimisin necisin bellli degil
E siz bizi de anlıyorsunuz madem, bu durumda bir şey yapamayacağımızı da biliyorsunuz o zaman. Gerçi ben de Diyarbakır'da ya da yakınında değilim ama orada olsam da ben de görüşelim diye aklımdan geçirmezdim elbette.Offf haklisiniz ama gercekten bunaldim inanin bnde bole bir konuyla karşilaşsam tepkim tıpkı sizinki gibi olurdu
E siz bizi de anlıyorsunuz madem, bu durumda bir şey yapamayacağımızı da biliyorsunuz o zaman. Gerçi ben de Diyarbakır'da ya da yakınında değilim ama orada olsam da ben de görüşelim diye aklımdan geçirmezdim elbette.
Yani burası size bu konuda bir çıkış yolu sunamaz. Hem biri çıksa size "Ben güvenilirim, gel görüşelim," dese bile siz görüşebilecek misiniz sahiden? Buranın 10 yıllık üyesi bile olsa nasıl güvenebilirsiniz? Güvenmeyin lütfen, ama takılın buralarda, konuları gezin, yorumlayın, bir sürü alt forum var, o şekilde sıkıntınızı biraz atarsınız belki.
Anlayabiliyorum ama ne yazık ki yapacak bir şey yok, insanın böyle dönemleri olur, siz iş arayın iyisi mi.Aslinda haklisiniz biri çıkip da hadi gel dese gitmiycegimden 100 de yuz eminim ama bilmiyorum gercekten bunaldim.
Ve çırpiniyorum hiç mi kolu komßun yok diye düsuneceksiniz belki elbett war açiklik getireyim.
Ama kafa yapilarimiz hiç mi hıç uygun degil sanirim kültür karmaşasi denen vaka ile sınanıyorum
Diyarbakırdayım ama sana nasıl güvenicemsanalda kimsede güvenmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?