Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır Bahçeci Tüp Bebek Merkezi...

ben gittiğimde çok profesyonellerdi valla tabletle kayıt falan aldılar güvenlik sistemi için tanımlama falan yaptılar fatura falan gibi işlerde de sorun yaşamadık sağ olsun kızlar hemen ilgilendi bahçecide değişti demekki sistemleri

ben gittiğimde çok profesyonellerdi valla tabletle kayıt falan aldılar güvenlik sistemi için tanımlama falan yaptılar fatura falan gibi işlerde de sorun yaşamadık sağ olsun kızlar hemen ilgilendi bahçecide değişti demekki sistemleri
Siz doğum yaptınız mı

Merabalar, bende zeki hocada tedavi görüyorum çarşamba günü yumurta toplandı, dondurup bi ay sonra transfer yapacağız dedi, adetimin ilk günü kullanmaya başlayacağım bir ilaç verdi 13.günü kontrole gel dedi henuz adet olmadım ilaca bu adetimde mi başlayacağım yoksa bu ay geçip digerinde mi
merhaba aradan baya zaman geçmiş ama ben gaziantepde bir tup bebek denedim olmadi diyarbakirda doktor ve fiyat araştırıyorum zeki bey ile ilgili yorumlar iyi gibi rica etsem sizde bilgi verebilirmisiniz tedaviniz umarım olumlu sonuclanmistir

merhaba aradan baya zaman geçmiş ama ben gaziantepde bir tup bebek denedim olmadi diyarbakirda doktor ve fiyat araştırıyorum zeki bey ile ilgili yorumlar iyi gibi rica etsem sizde bilgi verebilirmisiniz tedaviniz umarım olumlu sonuclanmistir
Olumlu sonuçlanmıştı ama 7.haftada gelişimi durdu maalesef kaybettim, ama Zeki hoca iyi bi doktor bizim ilk denememizdi her ne kadar düşük olsa da ilk basta pozitifi gördük bu bile güzel bişey, 2020 fiyatlarını maalesef bilmiyorum benim dondurulmuş yumurtalarım var nasipse kendimi toparlayınca onlarla devam edecegiz

Olumlu sonuçlanmıştı ama 7.haftada gelişimi durdu maalesef kaybettim, ama Zeki hoca iyi bi doktor bizim ilk denememizdi her ne kadar düşük olsa da ilk basta pozitifi gördük bu bile güzel bişey, 2020 fiyatlarını maalesef bilmiyorum benim dondurulmuş yumurtalarım var nasipse kendimi toparlayınca onlarla devam edecegiz
teşekürler hakinizda hayırlısı olsun göbeginizde, kucağınıza dolsun insallah

Merabalar, bende zeki hocada tedavi görüyorum çarşamba günü yumurta toplandı, dondurup bi ay sonra transfer yapacağız dedi, adetimin ilk günü kullanmaya başlayacağım bir ilaç verdi 13.günü kontrole gel dedi henuz adet olmadım ilaca bu adetimde mi başlayacağım yoksa bu ay geçip digerinde mi
Sizin sonucunun ne oldu acaba? Tüp bebek ilk denmede tuttu mu? Şikayetiniz neydi? Yaşınızı da öğrenebilir miyim? Ben sürecin çok başındayım. Gönlüm çok daraldı.

Sizin sonucunun ne oldu acaba? Tüp bebek ilk denmede tuttu mu? Şikayetiniz neydi? Yaşınızı da öğrenebilir miyim? Ben sürecin çok başındayım. Gönlüm çok daraldı.
Ilk denememde tutmuştu ancak 7.haftada kalp atışını duyamadık maalesef düşük yaptım, 29 yaşındayım pko var sadece başka bir sorunumuz yok çok şükür

Ilk denememde tutmuştu ancak 7.haftada kalp atışını duyamadık maalesef düşük yaptım, 29 yaşındayım pko var sadece başka bir sorunumuz yok çok şükür
Allah hayırla tedavinizi tekrar tamamlayıp kavuşmayı nasip etsin evladiniza. Acınızı paylaşıyorum. İnşaallah hepimiz muradimiza ereriz tez vakitte saglikla ve hayirla.

Bende Diyarbakır bahçeci de bir kaç aya başlayacağım inşallah hayırlısı olur☺️

Ben de araştırma içindeyim. Bugün gorustum. Tüp bebek paketimiz 9.400 ilaçlar hariç dendi. Sizin şikayetiniz ne acaba yaşınız kac
benim ciddi anlamda bir sorunum yok yani öyle diyorlar tek sorunum hamile kalıyorum fakat tutunamıyor yaşım 31 bide 5 yaşında oğlum var tedavisiz oldu oğlum sonrada böyle oldum maalesef

Ben memorialde aşılama yaptırdım tutmadı ama zeki beyde ilk denemede hamileyim çok şükür.bizim sebepsiz interfeliteydi.ve ordaki kızlarda gerçekten çok ilgiliydi.transfer öncesi ve sonrası gerçekten çok ilgili davrandılar.ben çok memnun kaldım

Ben memorialde aşılama yaptırdım tutmadı ama zeki beyde ilk denemede hamileyim çok şükür.bizim sebepsiz interfeliteydi.ve ordaki kızlarda gerçekten çok ilgiliydi.transfer öncesi ve sonrası gerçekten çok ilgili davrandılar.ben çok memnun kaldım
Canım hayırlı olsun Allah bize de nasip eder inşallah bizde bu hafta ön görüşmeye gideceğiz Şubat sonu gibi adetimde başlamayı düşünüyorum inşallah ilk denemede tutar benimde 🤗

Bilinçli ve üzülerek yazıyorum. Yengem, Bahçeci Zeki Akkomda tüp bebek tedavisi gördü.Daha önce çok fazla denemesi oldu.Bu sefer yüklü bir parayı gözden çıkararak bahçecide tedavi olmasına karar verdik. Ancak Doktor Zeki hiç bir işlem yapmadan hemen tedaviye başladı.Ne hsg(rahim filmi) çekildi, ne de genetik kan ne de diğer tahlillerine bakıldı. Pıhtılaşma var mı yok mu diye ayrıca yengem embriyonun dondurulup rahim dinlendikten 2 ay sonra transfer yapılmasını istediği halde hemen transfer yaptı. Rahim kalınlığı ile ilgili olarak doğru dürüst bilgi de vermedi.Apar topar transfer işlemine geçti.Sonuç olumsuz yengemin bütün emeklerine ve hayallerine bahçeçi dr zeki bey son noktayı koydu. Size tavsiyem bebek sahibi olmak istiyor ve birden çok denemeniz olduysa.Bütün bu işlemlerden grçtikten sonra tüp bebek tedavisine başlayın aksi takdirde hem paranızdan hem de hayallerinizden olursunuz..

kızlar diyarbakır Bahçeci merkezi ile görüştüm bu vaka sayılarında olumlu azalma devam ederse mayıs sonu gibi hasta alımına başlarız dediler.

Back
X