- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
- Konu Sahibi galadriel80
Oh nihayet :))Bn varim cnm
Biraz sorum olcak cevaplarsan cok sevinirim.oncelikle sonucun ne transfer oldu mu yoksa tedavi asamasinda misin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh nihayet :))Bn varim cnm
Cok guzel.hadi bakalim insallah pozitifi alirsin.evet ilk kez gidcem cuma gunune randevu aldim.zeki bey alman hastanesindeyken gitmistim ama umit vermemisti bana.bahcecinin ve zeki beyin yorumlari genel anlamda iyi onun icin bir daha gitmeye karar verdim.sen memnun musun problemin neydi.ayrica nasil bi yol izlendi biraz anlatr misinTransferim oldu,5 mart test tarihim cnm.
Sen yeni mi gideceksin?
Bn cok memnun kaldim,herkesten.:)Cok guzel.hadi bakalim insallah pozitifi alirsin.evet ilk kez gidcem cuma gunune randevu aldim.zeki bey alman hastanesindeyken gitmistim ama umit vermemisti bana.bahcecinin ve zeki beyin yorumlari genel anlamda iyi onun icin bir daha gitmeye karar verdim.sen memnun musun problemin neydi.ayrica nasil bi yol izlendi biraz anlatr misin
Insallah cnm ya.memnun kalmana cok sevindim.Diyarbakir da ki en iyi kadin dogumcu denebilir aslinda zeki bey.isinde iyi oldugunu cok duydum.ama beni uzmustu o zaman.belki de durust davrandi bilmiyorum ama asla bi daha gitmem diyordum.baktim olmuyor en iyi zeki bey deniyor.yine gitmeye deger dedim.umarim tedaviye baslayabilirim.senden pozitifli haberler almak dilegiyle.peki kac embriyo transfer edildi.ayrica embriyolaglar nasil.arayip bilgi veriyorlar miydiBn cok memnun kaldim,herkesten.:)
Bizde hicbir sorun Yok,8 yilimiz bitti artik ciddi bi adim atalim dedik,hep ilac tedavisi gordum ve nasil olsa biseyimiz yok deyip,rahattik.
Neyse,12 13 gun yumurta buyutme tedavisi gordum,yumurtalar catladi 14 gunden sonra,toplandilar,esimde sperm verdi,dollendiler.16 tane dollendi ama 10 tane kaldi.
Gecen ay bunlar oldu,dr ayni ay transferi yapmiyot,bize vucudun dinlenir gelecek ay yapariz dedi,neyse bu ay adet olunca bi daha gittim,rahim kalinligi kan tahlilleri falan kontrol edildi ve 21 inde transferim oldu,12 gun sonrada tesy yapicaz,yani 5inde :)
İnsallah guzel sonuc alırız,bn Gamzeden etkilenip gittim,sende bnden ınşallah,baskasida senden :))
hamile zinciri yapariz![]()
Evet evet,surekli irtibat vardi.2 tane transfer edildi cnm.Insallah cnm ya.memnun kalmana cok sevindim.Diyarbakir da ki en iyi kadin dogumcu denebilir aslinda zeki bey.isinde iyi oldugunu cok duydum.ama beni uzmustu o zaman.belki de durust davrandi bilmiyorum ama asla bi daha gitmem diyordum.baktim olmuyor en iyi zeki bey deniyor.yine gitmeye deger dedim.umarim tedaviye baslayabilirim.senden pozitifli haberler almak dilegiyle.peki kac embriyo transfer edildi.ayrica embriyolaglar nasil.arayip bilgi veriyorlar miydi
anladim cnm cok guzel.umarim ikiziniz olur.benim sorunum erken menopoz.yumurta rezervlerim oldukca az.fsh degerim yuksek.3.5 yildr boyle.onun icin bi turlu tup tedavisine gecemedim.fsh yuksek olunca yapmiyolar tup.fakat bahceci fsh a degil de uygun yumurta olup olmadgina bakiyormus ayrica havuz yontemi uyguluyormus.onun icin bana cazip geldi.umarim zeki bey bana uygun bi tedavi sekli olusturur geri gondermezEvet evet,surekli irtibat vardi.2 tane transfer edildi cnm.
Sizin sorun ne ki cnm ?
Canım ya senin sürecin nasıl oldu ? Problemin beydi? Bahçeci nasıl? Çok karışığım ben. Ne güzel hamile kalmışsın, Allah tamamına erdirsinMerhaba arkadaşlar ben geldim isterseninanma arkadaşım ben bu ay bahçeci de tüp bebek yaptırıyorum sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin
benim de aynı problemim var canımanladim cnm cok guzel.umarim ikiziniz olur.benim sorunum erken menopoz.yumurta rezervlerim oldukca az.fsh degerim yuksek.3.5 yildr boyle.onun icin bi turlu tup tedavisine gecemedim.fsh yuksek olunca yapmiyolar tup.fakat bahceci fsh a degil de uygun yumurta olup olmadgina bakiyormus ayrica havuz yontemi uyguluyormus.onun icin bana cazip geldi.umarim zeki bey bana uygun bi tedavi sekli olusturur geri gondermez
ne durumdasın en son ne yaptırdın ?anladim cnm cok guzel.umarim ikiziniz olur.benim sorunum erken menopoz.yumurta rezervlerim oldukca az.fsh degerim yuksek.3.5 yildr boyle.onun icin bi turlu tup tedavisine gecemedim.fsh yuksek olunca yapmiyolar tup.fakat bahceci fsh a degil de uygun yumurta olup olmadgina bakiyormus ayrica havuz yontemi uyguluyormus.onun icin bana cazip geldi.umarim zeki bey bana uygun bi tedavi sekli olusturur geri gondermez
kaç yaşındasın canımMerhaba ben bahçeci de tüp bebek yaptırdım şuan ikizlerime hamileyim seni çok iyi anlıyorum çok zor bir süreç ama dayanıklı olmak zorundayız veni vidi deki hakan beyi bende araştırmıştım ama güvenemedim açıkçası etrafımda hakan beye giden çok insan var bazıları hamile bazıları değil birde açıkçası ben veni vidi ye güvenmiyorum hastane gibi gelmiyor orası bana ama tabiki sen bilirsin senin kendini nereye yakın hissettiğin çok önemli inandığın zaman oluyor
Canım merhaba sen ne durumdasın ben de Bahçeciyi düşünüyorumTransferim oldu,5 mart test tarihim cnm.
Sen yeni mi gideceksin?
negatif maalesef cok kaliteli dedikleri iki embriyo koyduklari haldeCanım merhaba sen ne durumdasın ben de Bahçeciyi düşünüyorum
nladım, üzüldüm canım vakti değilmiş, şimdi nasılsın kaç yaşındasın buarada?negatif maalesef cok kaliteli dedikleri iki embriyo koyduklari halde![]()
canım ya inşallah en kısa zamanda sağlıcakla kavuşursun yavrularına hiç merak etme, moralini bozma yaşın çok genç25im bn.4 gun oldu ogreneli hala alisamadim
Adette olmadim ilaclar yuzunden,ama umut dunyasi belki test yanlistir kanda daha belli olmamistir deyip kendimi kandiriyorum hala,iste bu kadar iyiyim![]()
Benim de 28, bugün Bahçeciyi aradım ama ne bileyim ya kabullenmiyorum tüp bebek yapmayı hemen ya da korkuyorum beni hiçbir şey tatmin etmiyor. Çift embriyo koymalarına şaşırdım. 35 yaş şartı var ya. Ben de bu yola başvuracaksam aslında en az çift embriyo istiyorumSnn kac ki
Kac yillik evlisin?Benim de 28, bugün Bahçeciyi aradım ama ne bileyim ya kabullenmiyorum tüp bebek yapmayı hemen ya da korkuyorum beni hiçbir şey tatmin etmiyor. Çift embriyo koymalarına şaşırdım. 35 yaş şartı var ya. Ben de bu yola başvuracaksam aslında en az çift embriyo istiyorum