Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:)))Hayır ben de diyarbakırdayım.zeki hoca bahçeci kliniğini kendi işletiyor.zeki akkum yazarsan google a çılar zaten adres detayları.çamlıca dbakırda bir semt ismi istanbuldaki değil
:)))Hayır ben de diyarbakırdayım.zeki hoca bahçeci kliniğini kendi işletiyor.zeki akkum yazarsan google a çılar zaten adres detayları.çamlıca dbakırda bir semt ismi istanbuldaki değil
Arkadaşlar meraba,
Diyarbakirda doğu gorevindeyiz tanıdığımız bildigimiz iyi bi doktor yok , ilk muayeneye gittigim doktoru hiç beğenmedim cok ilgisiz Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem
üniversite hastanesinde Dr.ebru ve Dr.gamze hanım var tavsiye ederim sezeryanımı yaptırdım eltim de doğum yaptı normal doğumda Gamze hanım çok yardımcıydı sabaha kadar başımızda oturdu