Diyarbakır da Doktor Tavsiyesi Olanlar

Cnm sen istanbuldan bahsediyosun ben Diyarbakirdayim suan burdan tavsiyelerini bekliyorum ;)

:)))Hayır ben de diyarbakırdayım.zeki hoca bahçeci kliniğini kendi işletiyor.zeki akkum yazarsan google a çılar zaten adres detayları.çamlıca dbakırda bir semt ismi istanbuldaki değil
Cnm sen istanbuldan bahsediyosun ben Diyarbakirdayim suan burdan tavsiyelerini bekliyorum :KK66:

:)))Hayır ben de diyarbakırdayım.zeki hoca bahçeci kliniğini kendi işletiyor.zeki akkum yazarsan google a çılar zaten adres detayları.çamlıca dbakırda bir semt ismi istanbuldaki değil
:KK48: levent çamlıca falan yazinca istanbul geldi aklima :olamaz: Baktim cnm bana baya uzak ulaşım sıkıntı olur yine de çok teşekkürler ilgilendigin için :KK68:

Arkadaşlar meraba,
Diyarbakirda doğu gorevindeyiz tanıdığımız bildigimiz iyi bi doktor yok , ilk muayeneye gittigim doktoru hiç beğenmedim cok ilgisiz :KK43: Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem :KK68:
üniversite hastanesinde Dr.ebru ve Dr.gamze hanım var tavsiye ederim sezeryanımı yaptırdım eltim de doğum yaptı normal doğumda Gamze hanım çok yardımcıydı sabaha kadar başımızda oturdu

Back
X