Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç sefer tüp bebek denediniz sizin doğal yoldan olmamasının sebebi neydi peki benimde sıkıntılı bir durumum var ilerde tüp bebek yaparım diye araştırdım zeki bey iyiymiş duydumKesinlikle bahçeci zeki akkum şuan minnoşum hamileyim çok şükür rabbime önce Allahtan sonra zeki beyden razı olsun![]()
Umarım tutar sizin de her isteyen rabbim nasip etsinBende zeki beyde tedavi görüyorum 23 kasımda transfer olacak şuan ki aşamaya kadar memnun kaldım![]()
Hayırlı olsun inşallah. Tüp Bebek ne kadar Zeki bey de? Bnm de aşılamam olumsuz olursa orayı düşünüyorum daKesinlikle bahçeci zeki akkum şuan minnoşum hamileyim çok şükür rabbime önce Allahtan sonra zeki beyden razı olsun![]()
Amin rabbim herkese gönlündekini en kısa sürede nasip ederUmarım tutar sizin de her isteyen rabbim nasip etsin![]()
Bizde pko vardı canım ilk seferde oldu elhamdülillah 4 senelik evliyizKaç sefer tüp bebek denediniz sizin doğal yoldan olmamasının sebebi neydi peki benimde sıkıntılı bir durumum var ilerde tüp bebek yaparım diye araştırdım zeki bey iyiymiş duydum
Çok şükür sizin adınıza sevindim darısı başımıza inşallahBizde pko vardı canım ilk seferde oldu elhamdülillah 4 senelik evliyiz
Neden peki ??Ben tavsiye etmiyorum asla o doktoru ve merkezi herkesin düşüncesi farklı tabi
Peki nasıl bir tedavi uyguladı sizde kist var mıydı? Once onları mi temizlediBizde pko vardı canım ilk seferde oldu elhamdülillah 4 senelik evliyiz
Yaşadıklarından merkezin ve doktorun tutumundan sorumsuzluğundan daha sayarım ama gerek yokNeden peki ??
Yok canım bende kist yoktu direk iğne tedavisine başladıkPeki nasıl bir tedavi uyguladı sizde kist var mıydı? Once onları mi temizledi
Peki toplamda ne kadar masraf gittiYok canım bende kist yoktu direk iğne tedavisine başladık
13 bin şubatta başlamıştık biz tedaviyePeki toplamda ne kadar masraf gitti