Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır da tavsiye edebileceginiz tüp bebek merkezi var mi?

Kesinlikle bahçeci zeki akkum şuan minnoşum hamileyim çok şükür rabbime önce Allahtan sonra zeki beyden razı olsun👨‍👩‍👧

Kesinlikle bahçeci zeki akkum şuan minnoşum hamileyim çok şükür rabbime önce Allahtan sonra zeki beyden razı olsun👨‍👩‍👧
Kaç sefer tüp bebek denediniz sizin doğal yoldan olmamasının sebebi neydi peki benimde sıkıntılı bir durumum var ilerde tüp bebek yaparım diye araştırdım zeki bey iyiymiş duydum

Hayırlı olsun inşallah. Tüp Bebek ne kadar Zeki bey de? Bnm de aşılamam olumsuz olursa orayı düşünüyorum da

Kaç sefer tüp bebek denediniz sizin doğal yoldan olmamasının sebebi neydi peki benimde sıkıntılı bir durumum var ilerde tüp bebek yaparım diye araştırdım zeki bey iyiymiş duydum
Bizde pko vardı canım ilk seferde oldu elhamdülillah 4 senelik evliyiz

canım kesinlikle diğerlerine katılıyorum zeki akkum hocam

Ben tavsiye etmiyorum asla o doktoru ve merkezi herkesin düşüncesi farklı tabi

Arkadaslar tesekkur ederim hepinize bende su an arastiriyorum hakan coksuer ve zeki akkum arasinda kaldim kararimi verdim sanirim. Bende pko var iki senedir istememize rağmen olmuyor

Back
X