Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun insallah13 bin şubatta başlamıştık biz tedaviye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun insallah13 bin şubatta başlamıştık biz tedaviye
Istanbul a gitmeyi de düşündüm ama zeki akkum da bi şansımı deneyeyim dedim adet olursam zeki hocaya gidecempolikistik olan gurup daha şanslı canım başarı sansı yüksek oluyor ben bahçeci merkezinin adını çok duydum iyi merkez evime yakın o yüzden tercihimi oradan yana kullandım zeki beyde zaten en bilinen doktor
Ben de polikistik olmama rağmen asla polikistik değilsin dedi bana yüksek dozda ilaç verdi yanlış protokol uyguladı sonuç yarıda kalan tedavipolikistik olan gurup daha şanslı canım başarı sansı yüksek oluyor ben bahçeci merkezinin adını çok duydum iyi merkez evime yakın o yüzden tercihimi oradan yana kullandım zeki beyde zaten en bilinen doktor
Üzüldüm senin adına başka merkezleri denedin mi ben son çare bulent tıraşı dusunuyorumBen de polikistik olmama rağmen asla polikistik değilsin dedi bana yüksek dozda ilaç verdi yanlış protokol uyguladı sonuç yarıda kalan tedavi
Aralık'ta başka merkezde deneyeceğim Bülent tıraş hem çok uzak hem de burda olumsuz bazı şeyler okudum o kadar maddiyat da bir anda zor gelir bana hele ki olmazsa oy oy işimiz zor Allah yardımcımız olsunÜzüldüm senin adına başka merkezleri denedin mi ben son çare bulent tıraşı dusunuyorum
Allah yardımcımız olsun aslında bütün doktorlar hakkında olumsuz yorum var önemli olan başarı oranı evet bulent tiras biraz maliyetli. Özel olmazsa hangi merkezde deneyeceksiniz bana da fikir olurAralık'ta başka merkezde deneyeceğim Bülent tıraş hem çok uzak hem de burda olumsuz bazı şeyler okudum o kadar maddiyat da bir anda zor gelir bana hele ki olmazsa oy oy işimiz zor Allah yardımcımız olsun
Özelden yazayım canım valla tanıdık biri rast gelirse direk anlar ben olduğumuAllah yardımcımız olsun aslında bütün doktorlar hakkında olumsuz yorum var önemli olan başarı oranı evet bulent tiras biraz maliyetli. Özel olmazsa hangi merkezde deneyeceksiniz bana da fikir olur
Siz hakan beyden neden memnun kalmadınız? Bn aşılama yaptım onun yanında ama olumsuz olduKesinlikle zeki akkum ...hakan coksuer adli umut tacirinin kapisindan gecmeyin ...
Zeki bey de oldu mu bebeğiniz? Ben de orayı düşünüyorum lütfen yazar mısınızKesinlikle zeki akkum ...hakan coksuer adli umut tacirinin kapisindan gecmeyin ...