Sevgili arkadaşım çalıştığın yerin reklamını güzel yapmışsın ama ben ordaki doktorlara tek tek muayene olmuş,merkezde defalarca ve yıllarca tedavi denemiş biri olarak teknik donanım,tahlil test vs eurofertil standartlarında muntazam yapılmakta olsada asıl önemli olan şeyin yani doktor bilgi-ilgi ve yardımcı üreme teknikleri konusunda tecrübe ve yeterliliğinin çok çok az olduğunu söylemek istiyorum..Orda yüzü gülerek ayrılan hastalar sadece Dr.Levent Beyinkilerdi,o da artık orda çalışmıyor...
Mesela bi Talip Gül e ''sonsuz güvenin'' diye kefil olurken için gerçekten rahatmı,böyle bi cümle kurmak için elinde yeteri kadar delil varmı?
Buraya yazan arkadaşları eurofertil ailesine katılmak değil,artık çoluğuyla çocuğuyla kendileri aile olmak tatmin edecek..
Lütfen tavsiye ederken biraz daha düşünelim,bize soran kendi kardeşimiz akrabamızmış gibi samimi olalım..
-------------------canım dünya doğum hastanesinde tüp bebek yapılıyor mu? iki ay önce ömer yalınkayanın hastasıydım. öyle bir şeyden haberim yok. cihazlar falan aklım karışık açıkcası :uhm: veni vidi de yeni açıldı tüp bebek merkezi orayı hiç bilemiyorumm. bir de canım senin dediklerin benim de dikkatimi çekti hamile kaldım diyenler levent beyin hastaları. gerçi alim topçu var ürolog. ben ve eşim onun tatlı sözleri ve gönül rahatlatıcı konuşmaları için gidiyoruz. dünyalar harikası bir insan. erkek infertilisinde de çok iyi. onnu gördüğümde aileden birini görmüş kadar rahatlıyorum. talip bey bana samimi gelmedi. kapısında çok fazla sıra var. 5 dakikadan fazla ilgilenmiyor. kendisine en küçük bir soru sormak için saatlerce bekliyorsunuz. telefonla falan da ulaşamıyorsunuz. açıkcası ben biraz caydım.
üstelik 3750 ilaçsız fiyat hiç te az değil. offf offf ne yapacağımı şaşırdım :sm_confused:
güldenüz
yenı üye olduum için mesaj atamıorum.
mesajını aldım . teşekkürler.
Ben hocayı tanıorum ve uzun zamandır da hastasıyım.
hocanın diğer hastaları üzerindeki etkisini merak edıorum.
canım ben talip bey in hastası değilm ama arkadaşlarım var hastası olan. açıkcası çok da iyi şeyler diyemeyeceğim. talip bey bir kere çok yoğun telefon ile ulaşamıyorsun. arkadaşın kanaması vardı iki gün boyunca ulaşamadı kendisine. sonra herkese kısa protokol uygulanıyor ve üçüncü gün transfer yapılıyor yani bir ezber. yalnız başarı oranı garip bir şekilde yüksek. ben embriyolog hatice hanim a bağlıyorum sebebini işini çok çok iyi biliyor. ben daha çok fuat ali bey i tavsiye ederim. konya eurofertilden geliyor. bu konuda uzman. kendisi suriyeli yanılmıyorsam türkçesi bozuk biraz ama her dakika ilgileniyor. hatta arkadaşım tüp bebeğe talip bey ile başladı. hamileliğinde fuat beye gidiyor. telefon geldiğinde hastayı bırakıp hemen telefona bakıyor acil bi şey var mı diye. ben şiddetle fuat ali beyi tavsiye ederim. birde hatice hanım ile görüş. bu işin uzmanı o. unutmadan arkadaşların dediğine göre ameliyathane kısmında klimalar çalışmıyormuş. hala düzeltilmemiş ise yanında soba fala götür. üç hafta ara ile iki arkadaşım orda tedavi oldu. ikisinin tedavisinde de çalışmıyormuş. hemşirelerde biraz asık suratlı açıkçası. neyse benim arkadaşlarım hiç önermediler. ben de gaziantepte eurofertilde yaptırıyorum. siverekteyim d.bakır bana daha yakın ama arkadaşlar öyle diyince ben gitmedim. ama iki arkadaşım da hamile. bu işler biraz kısmet işi be güzelim. en iyi yerlerde yapıp sonuç alamadıktan sonra adı sanı duyulmamış yerlerde hamile kalanlar var. allah yolunu açık etsin.
evet çok var öyle ilgi göstermeyen hastaneler burdakızlar bende diyarbakır da yaptırdım tutmadı.tek olumlu yönü çalıştığım şehre yakın olması. bana ne teşhis için ilk görüşmede nede tedavi sürecinde hiç tahlil yapılmadı herşey ezbere yapıldı. eğer ki fazla paranız ve vaktiniz varsa yaptırın derim ya tutarsa!!!!!!!!!!!!!!! ben 2.yi maya veya memorial has düşünüyorum. sorunum pcos ama yumurtlamamda sorun yok daha önce kendiliğimden gebe kalıp düşük yapmıştım bu yüzden umutluydum olmadı. eşimde sonradan morfoloji bozukluğu çıktı %3 morfoloji ama sayı ve hız iyi allah hayırlısını versin hepimize
canım ben talip bey in hastası değilm ama arkadaşlarım var hastası olan. açıkcası çok da iyi şeyler diyemeyeceğim. talip bey bir kere çok yoğun telefon ile ulaşamıyorsun. arkadaşın kanaması vardı iki gün boyunca ulaşamadı kendisine. sonra herkese kısa protokol uygulanıyor ve üçüncü gün transfer yapılıyor yani bir ezber. yalnız başarı oranı garip bir şekilde yüksek. ben embriyolog hatice hanim a bağlıyorum sebebini işini çok çok iyi biliyor. ben daha çok fuat ali bey i tavsiye ederim. konya eurofertilden geliyor. bu konuda uzman. kendisi suriyeli yanılmıyorsam türkçesi bozuk biraz ama her dakika ilgileniyor. hatta arkadaşım tüp bebeğe talip bey ile başladı. hamileliğinde fuat beye gidiyor. telefon geldiğinde hastayı bırakıp hemen telefona bakıyor acil bi şey var mı diye. ben şiddetle fuat ali beyi tavsiye ederim. birde hatice hanım ile görüş. bu işin uzmanı o. unutmadan arkadaşların dediğine göre ameliyathane kısmında klimalar çalışmıyormuş. hala düzeltilmemiş ise yanında soba fala götür. üç hafta ara ile iki arkadaşım orda tedavi oldu. ikisinin tedavisinde de çalışmıyormuş. hemşirelerde biraz asık suratlı açıkçası. neyse benim arkadaşlarım hiç önermediler. ben de gaziantepte eurofertilde yaptırıyorum. siverekteyim d.bakır bana daha yakın ama arkadaşlar öyle diyince ben gitmedim. ama iki arkadaşım da hamile. bu işler biraz kısmet işi be güzelim. en iyi yerlerde yapıp sonuç alamadıktan sonra adı sanı duyulmamış yerlerde hamile kalanlar var. allah yolunu açık etsin.
Op. Dr. Levent ŞAHİN diyarbakır eurofertil den ayrılmış jin-fer de yok..nerede olduğundan haberi olanvarsa özelime msj atarsa sevinirim .tşklr
güldenüz
yenı üye olduum için mesaj atamıorum.
mesajını aldım . teşekkürler.
Ben hocayı tanıorum ve uzun zamandır da hastasıyım.
hocanın diğer hastaları üzerindeki etkisini merak edıorum.
cevap bekliyorum................................
özelden msj atamıyorsan profilime de yazabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?