Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakır eurofertil tüp bebek merkezine giden var mı?

canım arkadaşın amacı belli reklam yapmak. ben asıl senin neden önermediğini öğrenmek istiyorum. cevap verirsen sevinirim canımm a.s.

neden önermediğimi yazdım aslında..eurofertilde Talip Gülün hastasıydım önce..tedavi sürecimde öyle saçma protokoller uyguladı ki,danıştığımız tüm kadındoğumcular ''dr un bu şekilde yap/kullan vs dediğinden eminmisiniz'' şeklinde hayretlere düştüler...ki benim eşimde doktor..talip bey çoğu işlemimizi ücretsiz yaptı..yani konu paradan çok bilgi-beceri-tecrübe eksikliği..evet kapısının önü benimde her gittiğimde tıklım oluyo,ama dikkat edersen bu hastalar genelde infertilite hastalarından ziyade hocanın fakülte bağlantısı nedeniyle ameliyat,rapor vs işlemlerini daha kolay ya da ucuz halletmek isteyen bilinçli seçim yapmamış başka tür sıkıntıları olan hastalar..Talip Beyden sonra Veni vidi hastanesini denemeye karar verdik.Ordada karşımıza Yabancı uyruklu(sanırım Ali idi ismi) ,yine işinin ehli izlenimi vermeyen bi doktor ve derme çatma bi tüp bebek kliniği çıktı..ve Diyarbakırda bunlarla birlikte denediğimiz iki doktor ve kaybettiğimiz tam 5 yıldan sonra tavsiye üzerine yine eurofertile bu kez Levent Beye gittik..laboratuar,teknik imkanlar,embriyolog vs aynı olsa bile işi bilen bi doktorun bunları yönlendirmesiyle bilmeyeninki arasında dağlar kadar fark oluyomuş,bunu öğrendik 5 yıllık arayışımız sonunda..
Dilerim Allah isteyen herkesin kucağını doldursun, ben tecrübelerimi paylaşmak istedim sadece,belki bu topiğe bakan birilerine fayda,umut hatta inşallah mutluluk olur..

-------------------
dünya doğumda tüp bebek yapılıyo mu bilmiyorum canım..Levent Bey eurofertilden ayrıldığından beri hastalarını orda takip ediyo,bu vesileyle aylık ultrason takibim için gittim oraya..ama doktorum eurofertildeki embriyoloğunuda aldığını beraber çalışmaya devam ettiklerini söyledi.yani tüp bebek yapıyo hala ama belki dünya hast.de değildir uygulama..
bu arada ömer yalınkaya ya da gitmiştim ben..onuda tavsiye etmem.abiside fakültede kadındoğumcu.her hamileyi amniyosenteze yönlendirmeleriyle ün salmışlar Diyarbakırda

arkadaşlar 4 yıldır eurofertilde çalışan embriyolog arkadaşımız hatice hanım hiç biryere gitmedi. hala eurofertilde. hala çok güzel çalışmlar yapıyor . tüm azmi ve gücüyle beek kazandırmak için tüm ekip canla başla çalışıyor. öncelik herzaman sağlıklı bir bebek için yapabileceklerimiz kısmında. maddiyata dayalı bir sistem burada yok .....gelip konuşmalarda bulunduğunuzda zaten göreceksinizi ki her şekilde her konuda arkadaşlarımız ellerinden en geliyorsa destek çıkmaya çalışıyor zaten ...
ayrıca ben size burayı tavsiye etiimaklı karışık olan ne yapacağını bilmeyen yada sorunp ta bilgi almak isteyen arkadaşlarımız için en iyi kaynak bence içerden birinin onlara vereceği bilgidi diye düşündüm .(reklam değil amaç) çünkü kadro ve ekip değişti yenilendi. gebelik sayılarımı
zda da çok güzel artışlar gözlemlendi. yazmakla anlatmakla da aslında bir yere kadar alatılır ama size tavsiyem kesinlikle gelip görmenizdir.
birde olumsuzluklar ilgili yerlere iletilip çözümü sağlanması yolunda uygulamaya geçilmiştir.
bu arada 2 çocuk annesi ve ve bu klübün uzun süredir aktif üyesi olarak da şunu söyleyebilirim her türlü olumsuz-olumlu eleştiri düşünce,soru vb. varsa her zman görüşebiliriz. elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım .
kendinize çok iyi bakın sağlıkla kalın ...

ben de talıp güle gidiorum, yukarda anıldığı gibi sacma protokoller uyguldığını düşünmüyorum. 4*4 lüktür diyemeyiz hiç bir doktor için. olursa Alahdan olacak, olmayınca sadece doktora fatura kesmemk gerekir diye düşünüyorm. bende 1,,5 yıldır beklıorum son 8 ydır Eurofertldeyım önce başka bi yerde başlamıştım. tüplerim kapalıydı falan filan..

neyse yınede yakınlarda giden var mı euroaertıle . talıp hocaya ?

güldenüz
yenı üye olduum için mesaj atamıorum.

mesajını aldım . teşekkürler.
Ben hocayı tanıorum ve uzun zamandır da hastasıyım.
hocanın diğer hastaları üzerindeki etkisini merak edıorum.

canım ben talip bey in hastası değilm ama arkadaşlarım var hastası olan. açıkcası çok da iyi şeyler diyemeyeceğim. talip bey bir kere çok yoğun telefon ile ulaşamıyorsun. arkadaşın kanaması vardı iki gün boyunca ulaşamadı kendisine. sonra herkese kısa protokol uygulanıyor ve üçüncü gün transfer yapılıyor yani bir ezber. yalnız başarı oranı garip bir şekilde yüksek. ben embriyolog hatice hanim a bağlıyorum sebebini işini çok çok iyi biliyor. ben daha çok fuat ali bey i tavsiye ederim. konya eurofertilden geliyor. bu konuda uzman. kendisi suriyeli yanılmıyorsam türkçesi bozuk biraz ama her dakika ilgileniyor. hatta arkadaşım tüp bebeğe talip bey ile başladı. hamileliğinde fuat beye gidiyor. telefon geldiğinde hastayı bırakıp hemen telefona bakıyor acil bi şey var mı diye. ben şiddetle fuat ali beyi tavsiye ederim. birde hatice hanım ile görüş. bu işin uzmanı o. unutmadan arkadaşların dediğine göre ameliyathane kısmında klimalar çalışmıyormuş. hala düzeltilmemiş ise yanında soba fala götür. üç hafta ara ile iki arkadaşım orda tedavi oldu. ikisinin tedavisinde de çalışmıyormuş. hemşirelerde biraz asık suratlı açıkçası. neyse benim arkadaşlarım hiç önermediler. ben de gaziantepte eurofertilde yaptırıyorum. siverekteyim d.bakır bana daha yakın ama arkadaşlar öyle diyince ben gitmedim. ama iki arkadaşım da hamile. bu işler biraz kısmet işi be güzelim. en iyi yerlerde yapıp sonuç alamadıktan sonra adı sanı duyulmamış yerlerde hamile kalanlar var. allah yolunu açık etsin.

bildiklerini yazdığın için teşekkğrler.....telefon konusunda bende yşadıklarımı paylaşayım, talip bey e başladıgımdn beri ulaşamadığım hiç olmadı. ankaarada istanbulda kongede olsa yine dönuor mutlaka.. tedavi süresince hep çok ama çok ilgiliydi. ama işte tüp bebek ya insan korkuor, acaba başka b yerler mı gitsem dıor ama... sanrım talip hocayla denıycezz...

çok teşekkür ederim ama yazdıklarınız için...bende sonucu yazarım size..deneyimleyelim bakalım. neler olacak

merhaalar.
diyarbakır eurofertil -den gülden ben,
kusura bakmayın yılbaşı hazırlıkları nedenyile nete girip bakamadım , şimdi okuma fırsatı buldum .

yıldızkaranlık nikli arkadaşım , için kesinlikle rahat olsun . talip hoca hakkında duyduğu olumsuz şeyleri kenara at. gerçetkte öyle değil.. çok yoğun bu bir gerçek. geldiğinde görmüşsündür ama diyabakır olsun diğer yerlerde olsun talebin çok olduğu dr. larda hangi branş olursa olsun bir sıra maalesef oluyor ve maalesef kalabalık bir bekleyiş oluyor. ama bunlar kısa sürede daha iyi olacak çünkü düzelmesi için elimizden geleni yapıyoruz. çok yoğun çalışıyor. yarım gü olduğundan dolayı talepp de .çok olunca böyle oluyor. deidğim gibi ama canım , için kesinlikle rahat olsun . öncelikle güvenmelisin . özelden numaramı vereceğim sana .. ordan beni arayabilirisn... görüşürüz ..

nurdost nikli arkadaşım , merhaalar. daha önce de diğer yerlerde yazılarını okumuştum . çok değişik geniş kapsamlı bilgiler edinmişsin. :)
doğru hatice hanım embriyoloğumuz ve bu tüp ebebk gerçekten de ekip işi. doktor+embriyolog+laoratuvarın iyi olduğu sürece şansın da yaver giderse inşalalh çok güzel sonuçlar alıyoruz ve gerçekten de çok güzel gebelik oranlarımız var. çoğu kişi inanmasa da bu böyle...başarılı ,titiz çalışan ,emek veren bir ekip var merkezimizde. oldu -olmadı değil, olsun diye gece gündüz emek veriyorlar , olmazsa sizden daha çok üzülüyorlar-üzülüyoruz yeri gelince. çünkü burda bir aile olunuyor. gide gele herkes birbirini tanıyor. hatıra sora sora dertler sıkıntılar paylaşılıyor. ....vs...ortam olarak gayet güzel sıcak bir ortam mevcut. belki işlerin yoğunluğuna denk gelmiştir ama bu durumu da ilgili kişilere ileteceğimden emin olabilirsiniz.
hepiniz sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla ve sevgiyle kalın ...

yeni yılınızı kutluyorum, inşallah yeni yıl size sağlıklı bir bebek için başlangıç olur. kendinize çok iyi bakın ...

evet çok var öyle ilgi göstermeyen hastaneler burda

Son düzenleme:
Op. Dr. Levent ŞAHıN diyarbakır eurofertil den ayrılmış jin-fer de yok..nerede olduğundan haberi olanvarsa özelime msj atarsa sevinirim .tşklr

merhabalar herkese...

ben diyarbakır eurofertil de prof Talip Gül e tüp bebek yaptırdım. şu anda çok şükür 7 haftalık hamileyim..
hastane personelinin ilgi ve alakasından memnun kaldım. bazı arkadaşlar , ameliyathane soğuk yazmışt, evet soğuktu çünkü ameliyathaneler soğuk olur. daha önce başka hastanelerde ameliyat olmuştum, hep soğuktu.
odalar sıcaktı, hatta ben toplamadan sonra braz kötü oldum, çok üşüme geldi, 2. bir ufo getirdiler, klimada çalışıyordu.
çatlatma iğnesi için ıvf koordinatoru telefonla hatırlatma yaptı, diğer önemli konularıda unutmamam için sık sık telefon geldi.

Doktora gelince, Talip hoca, işini seven, sammi, güler yüzlü, hastasıyla ilgili, insanı ahatlatan açıklamalar yapan, verdiği sözleri tutan, her aradığımda ulaşabildiğim ve oldukça bilgili bir doktor. bunlr benim deneyimlerim, ben,m h,ssettiklerim.
eğer negatif olsaydı da sonucum, allah nasip etmedi diyecektim arkadaşlar.
önemli olan nerde yaptırdığınız değil, allahımın nasip ettiği zaman gelmiş olmalı. tabiii bazı dolandırıcı bilgisiz merkezler de var.onlara dikkat etmek lazım.

eurofertil ilaç konusunda da yardımcı oluyor. ilaçların bi kısmını kendilerinden verıorlar, hemde siz istemeden.
elimizde kalan ilaçları da biz de onlara verdik, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyorlar.

kısacası, gönül ferahlığı ile Talip Hoca ve eurofertile gittim...içimde iki güzel ferah şeyle ayrıldım..Allah sebep olanlardan razı olsun ...

arkadaşlar özeellikle tekrar yazıorum.
burada anılan durumlara tekrarcevap vermek istiyorum

hemşireler güler yüzlüydüler. transfer ve toplama sonrası benim bazı sıkıntılarım oldu benimle epey uğraştılar.

telefon konusunda ulaşmak konusunda daha öncede sölemiştim hiç sıkıntı çekmedik.

ve kesinlikle '''bu işler biraz kısmet işi be güzelim. en iyi yerlerde yapıp sonuç alamadıktan sonra adı sanı duyulmamış yerlerde hamile kalanlar var. allah yolunu açık etsin'''
bu sözlere inanıorum......

slm hanımlar yazıları takip ettim bende 8 ay eurofertil de tedavi gördüm levent beyin hastasıydım.en son ağustos ayında aşılama yaptık olmadı.işler olumsuz olunca hastane ve doktorlar hakkında pek güzel konuşamıyor insan.şimdi tüp bebek yapmayı düşünüyorum.diyarbakırda tavsiye edeceğiniz doktor ve hastane varmı acil cevap bekliyorum.....

cevap bekliyorum................................

ben ısrarla talip gül diyorum..
Ameliyatımı da yapmıştı tüplerimin açılmaıs için..
Ben memnundum, hala da memnunum,
ikizlerimle 7 haftayyı geride bıraktım.
Allah bilir nerde nasıl nasip edeceğini.
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…