diyarbakır genesis hastanesinde doğum yapanlar veya bilenler??

makip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2011
21
5
38
selamlar öncelikle. gebelik takibi için d.bakır genesis hastanesine gidiyorum gönül özere. doktorum iyi ama nedense hastane hakkında bazı soru işaretlerim var. randevulu gitmemize rağmen çok bekletiyorlar sanki yeterli özeni göstermiyorlar gibi geliyor. bu hastanede doğum yapmış olanlar veya bilenler var mı?

ben o hastaneden uğur beye gittim bi kere.. çok bekledik ama kadın doğum çok yoğundur.. bütün hastanelerde o bölüm yoğun olur zaten.. ama alman hastanesinde zeki akkum da çok iyidir. istersen onu da dene.

teşekkürler cevap ve tavsiye için. daha önce uğur beye gidiyordum ben de zaten. 2 keredir gönül hanıma gidiyorum. dediğim gibi doktordan memnunum da hastane doğum falan nasıl olur onda tereddütlüyüm. bir de bayan doktorda içim daha rahat ediyor sanki benim korkum normal olacakken sezaryen yaptırırlar mı? genelde özel hastanelerde öyle bir sorun oluyor diye duymuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…