- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
- Konu Sahibi galadriel80
-
Ayy inşallah yapıcaz canım inanarak, ama srnin eşinin sıkıntısı zaten yoktu değilmi?Canim keci boynuzu mucize tam 40 milyon tane ileri hareketli sperm varmis bak ben ve esim cok inandik sizde inanarak yapin tamam havucun suyunu da icir
Yok tu ama bu kadarda degildiAyy inşallah yapıcaz canım inanarak, ama srnin eşinin sıkıntısı zaten yoktu değilmi?
Aci hic yok ama utandim[/QUOTE]1, member: 162493"]Nasılsın? Acı hissettinmi?
Kıyamam utanma evladın için herşey[/QUOTE]Aci hic yok ama utandim
Evet ama gercekten cok inaniyorum biz melegim icin bugun ilk adimi attik[/QUOTE]Kıyamam utanma evladın için herşey
Hayirli olsun canim ins iyi sonuc alirsinSao
l Saol cnm asilama oldu
Saol canim ama ben cok sancilaniyorum iki buklum oldumHayirli olsun canim ins iyi sonuc alirsin
Alla alla sancı da neyin nesi? Geldinmi silvan a?Saol canim ama ben cok sancilaniyorum iki buklum oldum
Canim o normal ben o sanciyi 4 gun cektim rahim agriyo ayaga kalkinca daha cok agri olur uzan dinlen gecer yavas yavas uyumaya calisSaol canim ama ben cok sancilaniyorum iki buklum oldum
Offff olecem sandimCanim o normal ben o sanciyi 4 gun cektim rahim agriyo ayaga kalkinca daha cok agri olur uzan dinlen gecer yavas yavas uyumaya calis
Evet geldim idra dikmaktan galibaAlla alla sancı da neyin nesi? Geldinmi silvan a?
İnşallah canım inşallah... Sağlıkla inşallah, tüm adımlarını paylaş lütfen benimle, ekimde aynı yolda yürüyeceğiz[/QUOTE]Evet ama gercekten cok inaniyorum biz melegim icin bugun ilk adimi attik
Nasıl oldun canım? Daha iyimisin?Offff olecem sandim
Evet cnm biraaz daha iyiyim idrara cok sikistim ya o yuzdenmis agri olmasi. Olsun agrim olsunda melegim karnima dussun. Yeter ki. Uyuyunca birsey kalmiyo su an ayaklarimin altina yastik koydum sirt ustu yatiyorumNasıl oldun canım? Daha iyimisin?
Daha iyi ol canım...Evet cnm biraaz daha iyiyim idrara cok sikistim ya o yuzdenmis agri olmasi. Olsun agrim olsunda melegim karnima dussun. Yeter ki. Uyuyunca birsey kalmiyo su an ayaklarimin altina yastik koydum sirt ustu yatiyorum
Evt canim idrardanda oluyo insan cok sikisik durunca kasik agri yapiyo bide asida yipraniyo insan onunda agrisi oluyo ins emeklerimiz bosa cikmaz canim surekli dinlenEvet cnm biraaz daha iyiyim idrara cok sikistim ya o yuzdenmis agri olmasi. Olsun agrim olsunda melegim karnima dussun. Yeter ki. Uyuyunca birsey kalmiyo su an ayaklarimin altina yastik koydum sirt ustu yatiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?