Aşılama Diyarbakır memorial da aşılama yaptıranlar!!!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

galadriel80

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
1.025
691
358
Kızlar merhaba; ekim ayında diyarbakır memorial da aşılama yaptıracağım, aynı hastanede deneyimi olan arkadaşlar varsa tavsiyelernizi, yorumlarınızı bekliyorum

Kızlar merhaba; ekim ayında diyarbakır memorial da aşılama yaptıracağım, aynı hastanede deneyimi olan arkadaşlar varsa tavsiyelernizi, yorumlarınızı bekliyorum
Bende 3 eylulde yaptirdim memorialde yunus cavusta tavsiye ederim 3 .asilamam benim daha once zeki akkumda yaptirdim ilk ikisini hic menmun kalmadim sana tavsiyem ya yunus beyde yaptir yada ugur degerde bi arkadasin esinde sorun vardi degerleri cok dusuk oldugu halde tutmus simdi hamile ugur beyde yaptirmis oda ben sonucumu bekliyorum inss tutmustur olmazsa ugur beyde tup yaptiracagiz hakkinda hayirlisi toplamda 1.100 gitti masraf hayirlisi inss ilkvdenemende tutar

Arkadaşım çok teşekkürler

Ben ignemin birini 350 lira birini de185 liraya arti catlatma ignesi alacagim daha ve asilamaya da 400 lira dedi dunya batman hastanesinde doktorumu cok seviyorum ama

Diyarbakir memorialde aydin bey varmis cok hastasi var ama cok methediyorlar ben batmanda yaptiracagim

Ayrica arkadaslar eczane indirim yapiyor igneye soyledigi parayi vermeyin doktorunuz konusursa asilama yaparken de indirim yapiyo hastane

Dogru ya diyarbakir yazmistiniz zaten ben aydin beyi cok duydum neden ona gitmediniz ayni zamanda tup bebek de yapiyormus o

Na

nasıl anlayamadım bu arada sgk karşılamıyormu?
Benim yas kurtarmadi parayla alldik igneyi puregon 600 luk yazdi 430 lira dedi eczane indirim olmazmi dedik 350 ye indiler. Bes gun kullandim bugun de puregon300 luk yazdi doktor ona da eczane 240 dedi 185 e indirdik . Aklinizda bulunsun

Batmanda kime gidiyosun medical park da iii biri var dediler ama çok kalabalık adam ilgilenemiyor bile
Medikal parkta evet vardi ama on gun sonra veriyorlar randdevuyu yasli bir doktordu ama ben dunya hastanesi semavi hanima gidiyorum doktor ziyade abla gibi bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…