- 30 Ağustos 2009
- 1.025
- 691
- 358
- Konu Sahibi galadriel80
-
Bende 3 eylulde yaptirdim memorialde yunus cavusta tavsiye ederim 3 .asilamam benim daha once zeki akkumda yaptirdim ilk ikisini hic menmun kalmadim sana tavsiyem ya yunus beyde yaptir yada ugur degerde bi arkadasin esinde sorun vardi degerleri cok dusuk oldugu halde tutmus simdi hamile ugur beyde yaptirmis oda ben sonucumu bekliyorum inss tutmustur olmazsa ugur beyde tup yaptiracagiz hakkinda hayirlisi toplamda 1.100 gitti masraf hayirlisi inss ilkvdenemende tutarKızlar merhaba; ekim ayında diyarbakır memorial da aşılama yaptıracağım, aynı hastanede deneyimi olan arkadaşlar varsa tavsiyelernizi, yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba bende diyarbakirda oturuyorum maliyet ne kadar cikardilar sizeKızlar merhaba; ekim ayında diyarbakır memorial da aşılama yaptıracağım, aynı hastanede deneyimi olan arkadaşlar varsa tavsiyelernizi, yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba, bana cmtsi günü rahim filmi çekilecek narkozlu 750 tl ödeyeceğim, aşılamaya da 750 tl dediler ancak ilaç parası dahil değil sanırımMerhaba bende diyarbakirda oturuyorum maliyet ne kadar cikardilar size
Arkadaşım çok teşekkürlerBende 3 eylulde yaptirdim memorialde yunus cavusta tavsiye ederim 3 .asilamam benim daha once zeki akkumda yaptirdim ilk ikisini hic menmun kalmadim sana tavsiyem ya yunus beyde yaptir yada ugur degerde bi arkadasin esinde sorun vardi degerleri cok dusuk oldugu halde tutmus simdi hamile ugur beyde yaptirmis oda ben sonucumu bekliyorum inss tutmustur olmazsa ugur beyde tup yaptiracagiz hakkinda hayirlisi toplamda 1.100 gitti masraf hayirlisi inss ilkvdenemende tutar
Bende uğur değer e gidiyorum, eşimin hız problemi var dikerim ilkinde tutarArkadaşım çok teşekkürler
Hangi ildeki memorial bu evet cok pahali bir hastaneMerhaba, bana cmtsi günü rahim filmi çekilecek narkozlu 750 tl ödeyeceğim, aşılamaya da 750 tl dediler ancak ilaç parası dahil değil sanırım
Diyarbakır dicle memorialHangi ildeki memorial bu evet cok pahali bir hastane
nasıl anlayamadım bu arada sgk karşılamıyormu?Ayrica arkadaslar eczane indirim yapiyor igneye soyledigi parayi vermeyin doktorunuz konusursa asilama yaparken de indirim yapiyo hastane
Batmanda kime gidiyosun medical park da iii biri var dediler ama çok kalabalık adam ilgilenemiyor bileDiyarbakir memorialde aydin bey varmis cok hastasi var ama cok methediyorlar ben batmanda yaptiracagim
ende uğur değer diye bir uzmana gidiyorum oda çok başarılıymışDogru ya diyarbakir yazmistiniz zaten ben aydin beyi cok duydum neden ona gitmediniz ayni zamanda tup bebek de yapiyormus o
ö.d canim ins bi an once olur bebislerimizArkadaşım çok teşekkürler
Benim yas kurtarmadi parayla alldik igneyi puregon 600 luk yazdi 430 lira dedi eczane indirim olmazmi dedik 350 ye indiler. Bes gun kullandim bugun de puregon300 luk yazdi doktor ona da eczane 240 dedi 185 e indirdik . Aklinizda bulunsunNa
nasıl anlayamadım bu arada sgk karşılamıyormu?
Medikal parkta evet vardi ama on gun sonra veriyorlar randdevuyu yasli bir doktordu ama ben dunya hastanesi semavi hanima gidiyorum doktor ziyade abla gibi bir doktorBatmanda kime gidiyosun medical park da iii biri var dediler ama çok kalabalık adam ilgilenemiyor bile
Ayyy inşallah ne diyeyim valla ger ay beklemek çok fena, senin nasıl gidiyor hamilelik? Çok heyecanlandım bak tuttu deyince sen? Aşamaları neler anlatırmısın?ö.d canim ins bi an once olur bebislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?