- 7 Aralık 2017
- 202
- 192
- 53
- Konu Sahibi Elayldrm67
Merhaba arkadaslar,
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yoğun diyorlar bu doktor için ama bilemiyorum bi ara bende düşündüm sonra yoğunluktan vazgeçtim başka bi yoğun doktora denk geldim şimdi Zeki beyde düşünüyorum tek döndürülmüşüm kaldıCanım hayırlı olsun olumlu sonuç almışsınn ögrenmek istedigim bir kaç konu var ugur hocanın normal hastasıydım genesiste memoriele geçmiş tüpbebek denemek istiyoruz maliyetini ögrenebilirmiyim
İnş olur cnm bnm yaaa şimdi bende zeki beyin yanında ahmet bey var onda tedavi goruyorum ama ugur hocayıda duşunuyorum orda maliyeti nekadar cnm yani hastane ne kadar istiyorÇok yoğun diyorlar bu doktor için ama bilemiyorum bi ara bende düşündüm sonra yoğunluktan vazgeçtim başka bi yoğun doktora denk geldim şimdi Zeki beyde düşünüyorum tek döndürülmüşüm kaldı
Merhaba cnmMerhaba arkadaslar,
ın hastasısın galiba cnm ya ne kadar o hastanenin ücretiiMerhaba arkadaslar,
İnş olur cnm bnm yaaa şimdi bende zeki beyin yanında ahmet bey var onda tedavi goruyorum ama ugur hocayıda duşunuyorum orda maliyeti nekadar cnm yani hastane ne kadar istiyor
Cok tşkrlr cnm bnmCanım ben özel bi hocada yaptım 6 bin ilaçlar hariç ilaçlar da 3 4 bin arasında değişiyor
Genel olarak Diyarbakır'da fiyatlar bu şekilde. Ahmet hoca ne kadar yapıyormuş oda iyi bi doktor bazen doktorum olmayınca gidiyordum ona çok sakin ve ilgili hastası olmama rağmen ilgiliydi
Gecen yıl 4,600 dü ilaclar hariç bu yıl 5.700cnm ilaclarda 160tutmıstu gecen yıl bu yıl bilemiyorum cnmCanım ben özel bi hocada yaptım 6 bin ilaçlar hariç ilaçlar da 3 4 bin arasında değişiyor
Genel olarak Diyarbakır'da fiyatlar bu şekilde. Ahmet hoca ne kadar yapıyormuş oda iyi bi doktor bazen doktorum olmayınca gidiyordum ona çok sakin ve ilgili hastası olmama rağmen ilgiliydi
Ben özel doktorda 6.000 yaptırdım sadece el emeği ilaçlarda istenilen filimler kanlar 4 bini buldu . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Zeki hoca ile sosyal medyadan görüştüm doktor seçiminde Özgür olduğumu söyledi müsait zamanda gelin dedi mart adetini bekliyorum bi iki ay öncesinden baksın ki belki isteyeceği tetkikler filan olur ilk tutmayınca genetik testi filan istiyorlarmış ya bakalım hayırlısıGecen yıl 4,600 dü ilaclar hariç bu yıl 5.700cnm ilaclarda 160tutmıstu gecen yıl bu yıl bilemiyorum cnm
Universitede yap cnm bn orda bedavaya yaptım testleri inş olurr rabbimin izni ileBen özel doktorda 6.000 yaptırdım sadece el emeği ilaçlarda istenilen filimler kanlar 4 bini buldu . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Zeki hoca ile sosyal medyadan görüştüm doktor seçiminde Özgür olduğumu söyledi müsait zamanda gelin dedi mart adetini bekliyorum bi iki ay öncesinden baksın ki belki isteyeceği tetkikler filan olur ilk tutmayınca genetik testi filan istiyorlarmış ya bakalım hayırlısı
Elinde testlerini tahim filmini gotur cnm bazı testler istiyo hmn sonucları çıkıyor ve kist falan yoksa yurtalıklarında hmn baslıyor inş başkaseylere gerek kalmaz cnm ikinci denememiBen özel doktorda 6.000 yaptırdım sadece el emeği ilaçlarda istenilen filimler kanlar 4 bini buldu . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Zeki hoca ile sosyal medyadan görüştüm doktor seçiminde Özgür olduğumu söyledi müsait zamanda gelin dedi mart adetini bekliyorum bi iki ay öncesinden baksın ki belki isteyeceği tetkikler filan olur ilk tutmayınca genetik testi filan istiyorlarmış ya bakalım hayırlısı
Canım bi tane dondurulmuşum var onu da Zeki beyde yapacağım sadece doktor değiştirecem sonrası allah Kerim rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınElinde testlerini tahim filmini gotur cnm bazı testler istiyo hmn sonucları çıkıyor ve kist falan yoksa yurtalıklarında hmn baslıyor inş başkaseylere gerek kalmaz cnm ikinci denememi
Zeki hocadan uzak durun bana yanlış tedavi uyguladı merkez hiç bilgi vermeden kabaca tedavi yapıyor ben yandım siz yanmayin tek bildikleri bahcecinin prensibi bu kimseye ulaşamadım zor durumda soru sormak için gerçekten ben çok pişmanımBen özel doktorda 6.000 yaptırdım sadece el emeği ilaçlarda istenilen filimler kanlar 4 bini buldu . Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Zeki hoca ile sosyal medyadan görüştüm doktor seçiminde Özgür olduğumu söyledi müsait zamanda gelin dedi mart adetini bekliyorum bi iki ay öncesinden baksın ki belki isteyeceği tetkikler filan olur ilk tutmayınca genetik testi filan istiyorlarmış ya bakalım hayırlısı
Alla alla benimde tek embriyom kaldı dondurulmuş olarak bende onu değerlendirmek için Zeki beye gideyim dedim kaç kişi memnun olduğunu söyledi gerçi hiç gitmedim daha gidersem elektriği almazsam gitmem zaten Ahmet hoca var yanında o nasıl acaba ama daha önceki doktorda kesinlikle yapmam. Şuan kime gidiyorsun acaaba of zaten zorlu bi süreç bi de doktorlar bizi daha çok zorluyor herkes bi çeşitZeki hocadan uzak durun bana yanlış tedavi uyguladı merkez hiç bilgi vermeden kabaca tedavi yapıyor ben yandım siz yanmayin tek bildikleri bahcecinin prensibi bu kimseye ulaşamadım zor durumda soru sormak için gerçekten ben çok pişmanım
şuan dinlenmedeyim o kadar hormondan sonraAlla alla benimde tek embriyom kaldı dondurulmuş olarak bende onu değerlendirmek için Zeki beye gideyim dedim kaç kişi memnun olduğunu söyledi gerçi hiç gitmedim daha gidersem elektriği almazsam gitmem zaten Ahmet hoca var yanında o nasıl acaba ama daha önceki doktorda kesinlikle yapmam. Şuan kime gidiyorsun acaaba of zaten zorlu bi süreç bi de doktorlar bizi daha çok zorluyor herkes bi çeşit
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallahşuan dinlenmedeyim o kadar hormondan sonra![]()
Amin hepimize inşallahRabbim tez zamanda nasip etsin inşallah