Diyarbakır Tüp bebek

tkyus

Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
47
6
16
35
Kızlar merhaba , Zeki akkum da tüp bebek tedavisine başladım.adetin 2.günü meriofert ve golanf 900 başladım.dün kontrolde sağda 6 solda 9 folekül olduğunu söyledi.beklediğimden iyi dedi hatta.perşembe ya da cuma toplarız dedi.sizde süreç nasıldı

Kızlar merhaba , Zeki akkum da tüp bebek tedavisine başladım.adetin 2.günü meriofert ve golanf 900 başladım.dün kontrolde sağda 6 solda 9 folekül olduğunu söyledi.beklediğimden iyi dedi hatta.perşembe ya da cuma toplarız dedi.sizde süreç nasıldı
Süreciniz hayırlı olsun. Bende zeki hocada tedavi gördüm. Şimdi 8.haftalık hamileyim darısı başınıza inşallah🙏

Çok teşekkür ederim.Sizin kaç yumurta gelişmişti iğnelerle

Çok teşekkür ederim.Sizin kaç yumurta gelişmişti iğnelerle
10 yumurta toplandı, 9 u olgun çıktı. 6sı dillendiren. Bir tane 3.gün bir tane 5.gün bir tane de 6.gün toplam 3 embriyo oluştu

3. Gün ya da 5. Gün embriyosu farkediyor mu tutması için ben çift embriyo istiyorum yaşımın dolmasını bekledik hatta tedaviye başlamak için

3. Gün ya da 5. Gün embriyosu farkediyor mu tutması için ben çift embriyo istiyorum yaşımın dolmasını bekledik hatta tedaviye başlamak için
Genelde embriyoların 5.günr gitmesi daha istenilen bir durum. Ama kalitede bi o kadar önemli. Zeki hoca 3.gün embriyom için en kalitelisi dedi. Transfer den önce onu çözdüreceğiz 5.güne ulaştırmaya çalışacagız bu riski almak istiyorum dedi. Kabul ettik. 5.güne ulaştı şükür onu transfer ettik.

Çok güzel olmuş darısı bana inşallah Salı tekrar kontrol sonra perşembe ya da cuma toplarız dedi

Merhaba benimde zeki hoca da oldu .
7. Tüp bebek Denemem de çok şükür hamileyim🥲🙏🏻🌸☘️
Darısı size ve bekleyen herkese olsun.
9-10 günde falan toplandı benim yumurtalar .
2. Denememdi zeki hocada.
ilki kimyasal oldu 2. De tuttu şuan 12 haftalıklar☘️

Merhaba benimde zeki hoca da oldu .
7. Tüp bebek Denemem de çok şükür hamileyim🥲🙏🏻🌸☘️
Darısı size ve bekleyen herkese olsun.
9-10 günde falan toplandı benim yumurtalar .
2. Denememdi zeki hocada.
ilki kimyasal oldu 2. De tuttu şuan 12 haftalıklar☘️
Maşallah ikiz mi oldu sizinkiler .kaç yumurta oluştu peki

Maşallah ikiz mi oldu sizinkiler .kaç yumurta oluştu peki
İlk denediğimde 8 yumurtam oldu 6 sı döllendi 5. Güne 2 tane geldi transfer oldum kimyasal oldu.
2. Defa yumurtam toplandı bu sefer 12 yumurtam oldu .
10 tane döllendi ama sadece 3 embryom kaliteliydi .

2 tane 3.gün embryosuyla hamile kaldim birisi 5.gün donduruldu geri kalan malesef öldü 5. Güne gidemeden .
Onlar kaliteli embryoyu anliyorlar zaten .
3-5 takılmayın kaliteliyse oluyor .
Bu arada embryo yapiştiricisi da uygulandı ben onun da fayda ettiğine inaniyorum .🤲🏻☘️

İlk denediğimde 8 yumurtam oldu 6 sı döllendi 5. Güne 2 tane geldi transfer oldum kimyasal oldu.
2. Defa yumurtam toplandı bu sefer 12 yumurtam oldu .
10 tane döllendi ama sadece 3 embryom kaliteliydi .

2 tane 3.gün embryosuyla hamile kaldim birisi 5.gün donduruldu geri kalan malesef öldü 5. Güne gidemeden .
Onlar kaliteli embryoyu anliyorlar zaten .
3-5 takılmayın kaliteliyse oluyor .
Bu arada embryo yapiştiricisi da uygulandı ben onun da fayda ettiğine inaniyorum .🤲🏻☘️
Bende embriyo glue yaptırmayı düşünüyorum.kaliteli fazla olursa da donduracağım

Bende embriyo glue yaptırmayı düşünüyorum.kaliteli fazla olursa da donduracağım
Mutlaka dondurun fazla olursa. bu arada ne probleminiz vardı?
Bizim erkek faktörüydü çok az sperm çıkıyor taneyle .

Mutlaka dondurun fazla olursa. bu arada ne probleminiz vardı?
Bizim erkek faktörüydü çok az sperm çıkıyor taneyle .
Bende herhangi bir sorun yok sadece kilom var 84 kgyum şuanda . Eşim varikosel ameliyatı oldu ileri hareket düşüktü sayı iyi ama ameliyattan sonra artmaya başladı hareket

Bende herhangi bir sorun yok sadece kilom var 84 kgyum şuanda . Eşim varikosel ameliyatı oldu ileri hareket düşüktü sayı iyi ama ameliyattan sonra artmaya başladı hareket
Umarım pozitif sonuç alırsınız .🤲🏻☘️
Rabbim olmayan herkese nasip etsin.🌸

Back
X