Diyarbakır yada güneydoğu da kızlık zarı operasyonu yapan yok mu? yardım edın lütfen.

mfp

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
63
0
16
doğuda diyarbakır ve çevresinde operasyon yapan arkadaşlar doktor önerebilirmisiniz bana.. lütfen :2:

diyarbakır gectıgı ıcın dıkkatımı cektı aslında. evlenecegım kişi dıyarbakırlı. canım kendın ıcın mı yada bır baskası ıcın mı soruyorsun bılmıyorum ama,nacizane fikrim hos bır davranıs degıl bu. kesınlıkle yadırgamıyorum fakat kendini kandırmaktır bu sadece. ve o vicdanla bır omur nasıl yasayacaksın? yanı konuyu aslında acarsan ona gore fıkrımı soyleyebılırım.

Allah tamamına erdırır inşallah.. Tabiki biliyorum yargılamadığınızı sadece konuyla ılgılı fıkrı olan bu durumu bilen kişilerden yardım almak amacıyla açtım başlığı :)

Allah tamamına erdırır inşallah.. Tabiki biliyorum yargılamadığınızı sadece konuyla ılgılı fıkrı olan bu durumu bilen kişilerden yardım almak amacıyla açtım başlığı :)

sagol canım. bu konuda yardımcı olamıycam,ama bu konu üzerinde baska sekılde yardımcı olabılırım. ama anladım fazla derıne ınmek ıstemıyorsun :)

sagol canım. bu konuda yardımcı olamıycam,ama bu konu üzerinde baska sekılde yardımcı olabılırım. ama anladım fazla derıne ınmek ıstemıyorsun :)

çok teşekkür ederim anlayışın için.. başka şekilde yardım derken neyi kast ettin anlayamadım açıkçası:))

özel mesaj atamıyorum ve böyle giderse daha bir kaç gün atamayacağım.. nasıl görüşelim bilmiyorum istersen bu şekilde yazalım.. tabi senin için zor olmazsa:)) bu arada umarım senın araştırmaların sonuç vermiştir..:))

evet d.bakırdayım.. ben nisa hastahanesiydi sanırım orda bı doktora gittim adını hatırlamıyorum erkekti ve 2 yıl önceydi.. sadece muayene için 100 TL istedi operasyon ile ilgili hiçbirşey söylemedi ben sordum durumu tabi utana sıkıla ne olacak dıye.. sana ne yapacağımı mı anlatayım diye çıkıştı operasyon ücretini danışmadan sor dedi çıktım.. ayaküstü 5000 dediler geçici mi yoksa flep mi onu onlarda bılmıyordu.. arkama bakmadan çıktım..:))

Bu olaydan sonra doktorlara gitme konusunda çekindim.. Ayrıca benim psikoloğum var sağolsun onun önerdiği bir doktor vardı.. tabi sadece bu operasyonu yapıyor dıye biliyor.. telefon ettim operasyonun yapıldığını onayladılar fakat bılgı için hastaneye gitmek gerekıyor.. yukarda yazdığım olay yüzünden gitmeye yüzüm yok..

haklısın bu şekılde çok zor oluyor.. o konuda vazgeçeyım dıye o fiyatı vedıklerını hiç düşünmemiştim açıkçası..:)) Evet o çok ıyı bır doktor ancak arayıp öğrenmek lazım mesaj atarak öğrenmek zor olur sanırım.. sen nerde oturuyorsun?

Adını hatırlamıyorum.. ben doktoruma sorarım yarın sana haber veririrm olur mu?

anlıyorum haklısın.. bu konuda bildiklerim bu kadar belkı burda vardır birileri diye bekliyorum ama elbette bende araştırıyorum yeni birşeyler öğrendikçe yazarım paylaşırım..

Merhaba
doktorun adını öğrendim özel bir hastanede çalışıyormuş.. İlhami ATILGAN sen arayıp tekrar sor ve lütfene benide bilgilendir..

bu arada hastanenin adı özel çamlıca kadın doğum hastenesi 0 (412) 228-5511 telefondan doktora ulaşabilirsin doktorun telefonu falan yok internette bulunan numara ise eski..

arkadaşlar güneydoğuda bu operasyonu yapan kımse yokmu? bildiklerinizi paylaşın lütfen..

antep de özkan mı özcan leylek mi öyle bişeydi forumda vardı , bi de netten yazarsan da cıkar .. ünlü biri bayagı ..
yanlış bilgi vermek istemem sadece kendine güvenen bi doktor oldgunu biliyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…