Diyarbakır Zeki akkum'da tüp bebek yaptıranlar

Bluegreenworld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2022
1.503
436
73
Nasıl bir doktor bilgisi nasıl daha önce yanına giden tüp bebek yaptıran var mı çok kararsızız İstanbul'a mı gitsek yoksa Diyarbakır'da mı yapsak diye Zeki bey'den memnun kalan var mı

Sgk ile anlaşması yok bende 10 dan az yumurta çıktıgı için rahim dinlendirme yapmadı taze transfer oldum fiyatıda 150 civarı tuttu
Benimde AMh değerim çok düşük bende de seninki kadar anca çıkar heralde peki dondurulmuş embriyon varmı canım ? Bana 125 bin dediler + ilaçlar + 5900 de ilk muayene ücreti. Rahim dinlendirme falan olunca daha pahalı.

SGK ile anlaşması yok ama bazı ilaçları gidip kadın doğumcu da ya da sağlık ocağında yazdırabilirsin estrofemi vs yazıyorlar ama sayısı yetmiyor onda da annenin vs üzerine yazdırıp temin edebilirsin. Benim rahim dinlendirme vs oldu iğneler ilaçlar vs 200 tuttu diyebilirim en az. Zeki hoca ilgili deneyimli birisi, ben istediğim ulaştım asistanları hemşireleri vs gayet ilgiliydi. Embriyo dondurma ücreti çıkıyor sonradan bi de onu da unutmayın. Rahim dinlendirme dediğiniz de bir şey yon sadece ekstra para veriyorsun ilaç kullanımı yok Pcos değilseniz zaten yada rahimle ilgili sorun yoksa taze transfer olursunuz.

Peki taze transfer ile dondurulmuş arasında fark varmı ben nedense dondurulmuşun başarı oranının daha çok olduğunu okudum bikac yerde

Peki taze transfer ile dondurulmuş arasında fark varmı ben nedense dondurulmuşun başarı oranının daha çok olduğunu okudum bikac yerde
Olmadığını biliyorum taze transfer yapan bir kaç arkadaşım pozitif aldılar.. embriyo kalitesine de çok takılmayın derim 3bb ile hamileyim şu anda. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ha bi benden size tavsiye randevuları yoğun oluyor bazen 1 saat beklediğimiz oldu zeki hoca yoğun birisi kabul etmek lazım, biz genelde hep en erken saatte gitmeye çalıştık şehir dışında gidiyorduk sabah 5 uyanı gittiğimizi biliyorum sabahları sakin oluyor ilk her zaman siz giderseniz muayene bekleme vs konusunda sıkıntı yaşamazsınız, zeki hoca 8de en geç orda oluyordu her zaman.

Bizde Mardin den gidicez canım bir şey soracağım transfer olur olmaz yola çıktın mı şimdi yol iki iki buçuk saat sürdüğüm için açıkçası biraz korkuyorum transferden sonra

Bu arada ovitrelle kullanılıyor degilmi şimdiden bulayım diye

Bizde Mardin den gidicez canım bir şey soracağım transfer olur olmaz yola çıktın mı şimdi yol iki iki buçuk saat sürdüğüm için açıkçası biraz korkuyorum transferden sonra
Yarım saat yattıktan sonra çıktım yola batmandan gidiyordum ben de. Yol boyunca da koltuğu yatırdım öyle geldim… benim tedavimde ovitreller kullanmadı zeki hoca, uygun değil senin için dedi ki ben daha önce kaç kere ovitrelle denemiştim.. Gonapeptyl kullandık biz.

Allah Allah nedenki acikladimi peki bende şimdiden ovitrelle arıyorum peki estrofem kaç tane kullandın takriben canım bende şuan 3 tane var Zeki Hoca'dan SGK karşılamadığı için şimdiden biriktiriyorm

Allah Allah nedenki acikladimi peki bende şimdiden ovitrelle arıyorum peki estrofem kaç tane kullandın takriben canım bende şuan 3 tane var Zeki Hoca'dan SGK karşılamadığı için şimdiden biriktiriyorm
Ya o zaman şey demişti folikül sayısı fazla olanlara ovitrelle kullanmıyoruz demişti ama hem ovitrelle hem Gonapeptyl kullanan da oluyordu. Şöyle yapın ovitrelle ayırtın eczanede kalsın baktınız gerek olmadı muhtemelen multivitamin kullandıracak o da 500 lira civarı gibi oluyor onu alırsınız yerine… estrofem 7 8 kutu civarı bitti 3 günde bir kutu bitiyordu kalp atışı duyana kadar kullandık 7. Hafta gibi bırakmıştım sanırım.

Ya aynen ben bulursam alırım sonra eczane de geri alıyor galiba ay sonuna kadar da. Multivitamin dediğin adetliyken mi başlıyorsun yani tedaviye başladığın andan itibaren mi daha önce mi? Çünkü ben direkt adetliyken gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum. Başka hangi tarz ilaçlar kullandınız acaba acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…