- 18 Aralık 2024
- 246
- 243
- 18
- 29
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Multivitamini transfer günü başladım. Folik asit yerine direk onunla başladık takviye gıda. Ya bizim dondurulmuş olduğu için progestan seviyesi biraz yüksek olması gerekiyordu progestan iğne ve fitil estrofem başlamıştık bi de transfer sonrası ecopirin kullanmaya başladım ama bu herkeste farklılık gösteriyor test sonucuna göre oksapar iğne kullanan da oluyor.Ya aynen ben bulursam alırım sonra eczane de geri alıyor galiba ay sonuna kadar da. Multivitamin dediğin adetliyken mi başlıyorsun yani tedaviye başladığın andan itibaren mi daha önce mi? Çünkü ben direkt adetliyken gidip tedaviye başlamayı düşünüyorum. Başka hangi tarz ilaçlar kullandınız acaba acaba
Evet benim de pıhtılasmam var sanırım bende oksapar kullancam da acaba oksapar i transfer olur olmaz mı yoksa gebelik pozitif olunca mi başlıyorlar. Bir de canım sana gonal f mi verdi o ise kaç dozluk verdiMultivitamini transfer günü başladım. Folik asit yerine direk onunla başladık takviye gıda. Ya bizim dondurulmuş olduğu için progestan seviyesi biraz yüksek olması gerekiyordu progestan iğne ve fitil estrofem başlamıştık bi de transfer sonrası ecopirin kullanmaya başladım ama bu herkeste farklılık gösteriyor test sonucuna göre oksapar iğne kullanan da oluyor.
o iğnenin detaylarını bilmiyorum inan kullanmadığım için, sanırım 150ydi dozu hatırlamıyorum aralık ayında opu olmuştum ben.Evet benim de pıhtılasmam var sanırım bende oksapar kullancam da acaba oksapar i transfer olur olmaz mı yoksa gebelik pozitif olunca mi başlıyorlar. Bir de canım sana gonal f mi verdi o ise kaç dozluk verdi
Kullanmadan nasıl olurki tüp Bebeko iğnenin detaylarını bilmiyorum inan kullanmadığım için, sanırım 150ydi dozu hatırlamıyorum aralık ayında opu olmuştum ben.
Ecopirin kullandım ben hala da kullanıyorum hap şeklinde. Herkesin kullanmasına gerek yok ki..Kullanmadan nasıl olurki tüp Bebek
Yumurta büyütmek için canım hani igne veriyolar ya yumurta toplamadan önceEcopirin kullandım ben hala da kullanıyorum hap şeklinde. Herkesin kullanmasına gerek yok ki..
ben oksapar için konuştum kan sulandırıcı iğne için , gonalf kullandım evet ama dozu tam hatırlamıyorum bi de opu öncesi son 2 gün gonalf ek olarak oxotide vurmuştum şimdi hatırladım diğer ilaçlara göre daha pahalıydıYumurta büyütmek için canım hani igne veriyolar ya yumurta toplamadan önce
Hii anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler içinben oksapar için konuştum kan sulandırıcı iğne için , gonalf kullandım evet ama dozu tam hatırlamıyorum bi de opu öncesi son 2 gün gonalf ek olarak oxotide vurmuştum şimdi hatırladım diğer ilaçlara göre daha pahalıydı
Rica ederim inşallah Rabbim kolaylıkla sizlere de nasip etsinHii anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler için
Canm merhaba bişey sorcam sana transfer öncesi wc gidiliyor ya idrara sıkışık olunduğu için Zeki hocanin merkezinde nasıl oluyor yani bez falan mı bağlanıyor kaç saat yatırıyorlar yoksa WC ye mi gidiyosun merak ettim bu durumu açıkçasıMerhaba ben.. ilk denemem pozitif.
Canm merhaba bişey sorcam sana transfer öncesi wc gidiliyor ya idrara sıkışık olunduğu için Zeki hocanin merkezinde nasıl oluyor yani bez falan mı bağlanıyor kaç saat yatırıyorlar yoksa WC ye mi gidiyosun merak ettim bu durumu açıkçasıSgk ile anlaşması yok bende 10 dan az yumurta çıktıgı için rahim dinlendirme yapmadı taze transfer oldum fiyatıda 150 civarı tuttu
Merhabalar. Öyle aşırı sıkışık olmana gerek yok son 2 saat WC gitme yeter diyorlar. Transfer sonrası 30 dk yatırıyor sonra gidebiliyorsunCanm merhaba bişey sorcam sana transfer öncesi wc gidiliyor ya idrara sıkışık olunduğu için Zeki hocanin merkezinde nasıl oluyor yani bez falan mı bağlanıyor kaç saat yatırıyorlar yoksa WC ye mi gidiyosun merak ettim bu durumu açıkçası
Hadi ya bazıları işte 15 dk zor durdum falan. Yani çok sıkışmazsak tutamaz miyiz 2 saat falan. Ay ben kafamda kuruyorum gidince düşerse falan diyeMerhabalar. Öyle aşırı sıkışık olmana gerek yok son 2 saat WC gitme yeter diyorlar. Transfer sonrası 30 dk yatırıyor sonra gidebiliyorsun
Hayır hayır o kadar abartılı bir şekilde idrara sıkışık istemiyorlar hatta aşırı sıkışıksan bir kısmını doktor git yap diyor normal bir şekilde sıkışık oluyorsun normalde sık tutamaz mısın 2-3 saat normalde de tutuyorsun. Çok abartanlara bakma idrara gitmek de düşmesi ile alakası yok diyor Doktorlar da yine de insanın kafasına takılıyor. Ben iki transferimde de gitmedim düşeceğini düşündüm ben de. Doktor gidebilirsin demişti ama o anın heyecanı ile falan zaten gidesin gelmiyor kiHadi ya bazıları işte 15 dk zor durdum falan. Yani çok sıkışmazsak tutamaz miyiz 2 saat falan. Ay ben kafamda kuruyorum gidince düşerse falan diye
Evet ben normalde de tutarım gibi geliyor ya. Peki sizin sonucunuz ne oldu inşallah pozitif almışsınızdirHayır hayır o kadar abartılı bir şekilde idrara sıkışık istemiyorlar hatta aşırı sıkışıksan bir kısmını doktor git yap diyor normal bir şekilde sıkışık oluyorsun normalde sık tutamaz mısın 2-3 saat normalde de tutuyorsun. Çok abartanlara bakma idrara gitmek de düşmesi ile alakası yok diyor Doktorlar da yine de insanın kafasına takılıyor. Ben iki transferimde de gitmedim düşeceğini düşündüm ben de. Doktor gidebilirsin demişti ama o anın heyecanı ile falan zaten gidesin gelmiyor ki
Maalesef negatif oldu üniversite hastanesinde tedavi gördüm şimdi Aralık ayında bahçecide düşünüyorum. Tutarsınız inanın o an çiş umrumuzda olmuyorEvet ben normalde de tutarım gibi geliyor ya. Peki sizin sonucunuz ne oldu inşallah pozitif almışsınızdir
Yaa çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. Bizde düşünüyoruz artık yumurta rezervi azlığı var bende. Muhtemelen taze transfer yapılacak sizinki dondurulmuş muydu taze miydi acaba ben hep dondurulmuşun daha çabuk tuttuğunu okudum daMaalesef negatif oldu üniversite hastanesinde tedavi gördüm şimdi Aralık ayında bahçecide düşünüyorum. Tutarsınız inanın o an çiş umrumuzda olmuyor
Benim hep tazeydi az yumurta toplandığı için dondurup çözdürme riskini almadı doktorum çünkü dondurunca kalitesi falan düşüyormuşYaa çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun. Bizde düşünüyoruz artık yumurta rezervi azlığı var bende. Muhtemelen taze transfer yapılacak sizinki dondurulmuş muydu taze miydi acaba ben hep dondurulmuşun daha çabuk tuttuğunu okudum da
Peki canım bir transfer yapıyordu ya mesela kalan yumurtaları dondurmadiniz mi kiBenim hep tazeydi az yumurta toplandığı için dondurup çözdürme riskini almadı doktorum çünkü dondurunca kalitesi falan düşüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?