Diyarbakır Zeki akkum'da tüp bebek yaptıranlar

Multivitamini transfer günü başladım. Folik asit yerine direk onunla başladık takviye gıda. Ya bizim dondurulmuş olduğu için progestan seviyesi biraz yüksek olması gerekiyordu progestan iğne ve fitil estrofem başlamıştık bi de transfer sonrası ecopirin kullanmaya başladım ama bu herkeste farklılık gösteriyor test sonucuna göre oksapar iğne kullanan da oluyor.

Evet benim de pıhtılasmam var sanırım bende oksapar kullancam da acaba oksapar i transfer olur olmaz mı yoksa gebelik pozitif olunca mi başlıyorlar. Bir de canım sana gonal f mi verdi o ise kaç dozluk verdi

Evet benim de pıhtılasmam var sanırım bende oksapar kullancam da acaba oksapar i transfer olur olmaz mı yoksa gebelik pozitif olunca mi başlıyorlar. Bir de canım sana gonal f mi verdi o ise kaç dozluk verdi
o iğnenin detaylarını bilmiyorum inan kullanmadığım için, sanırım 150ydi dozu hatırlamıyorum aralık ayında opu olmuştum ben.

Yumurta büyütmek için canım hani igne veriyolar ya yumurta toplamadan önce
ben oksapar için konuştum kan sulandırıcı iğne için , gonalf kullandım evet ama dozu tam hatırlamıyorum bi de opu öncesi son 2 gün gonalf ek olarak oxotide vurmuştum şimdi hatırladım diğer ilaçlara göre daha pahalıydı

Hii anladım canım çok teşekkür ederim bilgiler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…