Evet zaten hamile kaldıktan sonra kan sulandırıcı iğne başlanıyor. Ya ben sayısız doktora sordum internetten görüntülü konustuklarim olsun muayeneye gittiklerim olsun, hepsi kesinlikle şart hemde erkenden öğrenmeye çalış hamileliğini erken gebelik testleriyle diyen de çok. Sayısız da araştırma yaptım şu internet üzerinden.

Facebook'ta pıhtılaşma grubu falan var yıllarca kaç düşük yapanlar hepsi yazmış etmiş genlerini yazmışlar. Hepsinin sonu kan sulandırıcı ile bitmiş. :)) zaten tüp bebek tedavi sürecinde kan sulandırıcı olup olmaması önemli değil gebelikten sonra olup olmaması önemli. Ya bunu da geçtim benim kuzenim mesela 10 sene sonra çocuk sahibi oldu tüp bebek ile ilk gebeliğiydi doktorun ne olur ne olmaz diye riske atmamak için 12 haftaya kadar kan sulandırıcı kullandı ki pıhtılaşması olmamasına rağmen İstanbul'da da söylediğim. Her doktorun protokolü çok farklı. Şimdi ben bir doktora sordum kesinlikle %100 net kullanmalısın diyor bunu diyenlerden biri de profesör ve gerçekten alanında çok iyi bir tüp bebek doktoru. Diğerleri perinatolog
,hematolog ve normal kadın doğumcu. Evet bunun farkındayım doktor bey iğne verme taraftarı değilvermez de yani. Ama zaten tüp Bebek sürecinde bu önemli değil önemli olan gebelik başladığı andan itibaren kullanıp kullanmamak