Aşılama diyarbakırda aşılama yapan bayanlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi fese
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

fese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
19
0
86
İstanbul
merhaba ben bugün aşılamaya başladım..ilk kez olucak cok heyecanlıyım hsg de tüplerim kapalıydı laparaskopi oldum doktorum yapışıklıklar vardı acıldı dedı 3 ay gecti ama birsey yok hala bızde aşılamaya kararverdik.ama ben tüplerimin kapalı oldugunu zannedıyorum cunku hsg de bogum bogumdu acaba tutar mı. diyarbakırda aşılama yapan var mı...

tüplerinin açıklığından emin değilse başka bir doktora daha git.eğer değilse aşılma çok verimli olmamıştır.

bende diyarbakırdayım iki aşılama yaptım biri tuttu ama bebeğimi kaybettim.ikincisi tutmadı.sen hangi doktora gidiosun

Ben ugur degere gıdıyorum ama daha ongün vardı sonuca adet oldum napcam bılmıyorum.senın dok.kım

Ben ugur degere gıdıyorum ama daha ongün vardı sonuca adet oldum napcam bılmıyorum.senın dok.kım

ben ilhami atılgana gidiyorum bende senin gibi adetime bir haafta kala adet oldum.çikolat kisti var bende doktor tutmamasını ona bağlıyor.uğur beyden memnunmusun?

Bende d.bakırdayım.talip gül e gidiyorum özeline.p.over var ve eşimde morfoloji sorunu var biraz.ocak basında yaptık ilk aşılamyı ,a7.gün regl oldum tutmadı.bir ay dinlen dedi.bu ay regl olunca bida gidicem yine yapmayı düşünüyoruz.benim talip hocadan yana sıkıntım adam akıllı ilgilenmiyo,aşılma öncesi ultrasonda bakmadı mesela yumurtnın catlayıp çatlamadıgına.sadece akıntın güzel görünüyo,yumurtan catlamıs dedi..genesiste bitane varmıs ama adama sıra almka zor diyolar bide bayadır yokmus dbakırda.

valla ilhami beyi tavsiye ederim çamlıca kadın doğum da.hakkımızda hayırlısı olsun

slm canım bende d.bakırdayım,doktorum da uğur değer..hsg yi bende çektirdim çok şükür tüpleri açıkmış,fakat perde varmış laparoskopi+histeroskopi oldum 2 hafta önce...doktorumuz zaten öncesinde aşılama yaparız diyodu çünkü eşimde sperm hreketsizliği var şimdi laparoskopi oldum ya acaba aşılamayı ertelermi ki doktor,ben zaman kaybetmek istemiyorum

nurten akdenizin klinik bilgilerinin iyi olduğunu duymuştum, alman hastanesindeydi... ya bende deneyimli bir üroloji uzmanı arıyorum, eşimin sperm düşüklüğü var, bi ara proxeed kullanmıştıkta arttırmıştı spermleri ama eşim kokusunun kötü olduğundan dolayı bıraktı, bu yüzden ürolojist arıyorum, galiba bende aşılamaya gideceğim...lütfen deneyimli iyi bir üroloji doktoru varsa diyarbakırda bana yazın.

slm canım,benim eşimde de sperm hareketsizliği var,genesis de veli şimşek var üroloji doktoru,biz ona gidiyoruz ilk başlarda trental ve evicap verdi kullandık 3 ay sonra tekrar test yapıldı çok az ilerleme olmuş sonra proxeed verdi kullanıyoruz bakalım,valla çocuk için koku falan aramıycaksın artık,gülü seven dikenine katlanır öyle değilmi..bu ilacın çok iyi geldiğini duymuştum bakalım canım 10 gün sonra tekrar gidiceğiz inşallah düzelmiştir,yoksa bizede aşılama dedi doktorum

bende d.bakırda memorial hastanesinde burhan beyin hastasıyım...ve dün orda aşılamam vardı..

merhaba canım hayırlı olsun aşılaman nasıl memnun kaldınmı memorial dan yeni açıldıda doktorları falan nasıl acaba bende düşünüyorum da veni vidi düşünmüştük biz ama kararsızım

burhan bey gerçektende hastalarıyla çok ilgili bir hekim.zaten bize orada söylenen 1.laboratuar 2.dr 3.hasta önmliymiş aşılama için ben gittiğimde burhan bey aşılama yapmıştı bir hastasını ben aşılama olacağım zamnda aşılamanın tutuğu haberi gelmişti ben çok umutlanmıştım:))) inş bebişimde bana tutunmuştur...

bende çamlıca hastanesinde ilhami atılganın hastasıyım son aşılamamı venividi tüpbebekte yaptı hiç hijyen değildi.sanırım artık ona gitmeyeceğim.bu arada bende çikolata kisti var aranızda benim gibi kisti olan varmı?

memorıal da aşılama ücreti ne kadar bilgi verirmisiniz...

Rabbim tez zamanda gönlünüzdekini verir inşaallah, veli şimşek deneyimli bir dr mu bilmiyorum? siz nasıl seçtiniz du dr?

Rabbim tez zamanda gönlünüzdekini verir inşaallah, veli şimşek deneyimli bir dr mu bilmiyorum? siz nasıl seçtiniz du dr?

amin canım inşallah,rabbim hepimizin muradını versin..genelde genesis hastanesini tercih etmişizdir temiz oluşundan dolayı..ayrıca benim doktorumda o hastanede olduğu için eşimi de veli beye muayene ettirdik zaten eşimde veli beyin iyi bir doktor olduğunu duymuştu isabet oldu yani,biz memnunuz canım,gerçi kişilerin beklentilerine göre değişiyo doktorun iyi olup olmadığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…