merhaba ben bugün aşılamaya başladım..ilk kez olucak cok heyecanlıyım hsg de tüplerim kapalıydı laparaskopi oldum doktorum yapışıklıklar vardı acıldı dedı 3 ay gecti ama birsey yok hala bızde aşılamaya kararverdik.ama ben tüplerimin kapalı oldugunu zannedıyorum cunku hsg de bogum bogumdu acaba tutar mı. diyarbakırda aşılama yapan var mı...
Ben ugur degere gıdıyorum ama daha ongün vardı sonuca adet oldum napcam bılmıyorum.senın dok.kım
Bende d.bakırdayım.talip gül e gidiyorum özeline.p.over var ve eşimde morfoloji sorunu var biraz.ocak basında yaptık ilk aşılamyı ,a7.gün regl oldum tutmadı.bir ay dinlen dedi.bu ay regl olunca bida gidicem yine yapmayı düşünüyoruz.benim talip hocadan yana sıkıntım adam akıllı ilgilenmiyo,aşılma öncesi ultrasonda bakmadı mesela yumurtnın catlayıp çatlamadıgına.sadece akıntın güzel görünüyo,yumurtan catlamıs dedi..genesiste bitane varmıs ama adama sıra almka zor diyolar bide bayadır yokmus dbakırda.
merhaba ben bugün aşılamaya başladım..ilk kez olucak cok heyecanlıyım hsg de tüplerim kapalıydı laparaskopi oldum doktorum yapışıklıklar vardı acıldı dedı 3 ay gecti ama birsey yok hala bızde aşılamaya kararverdik.ama ben tüplerimin kapalı oldugunu zannedıyorum cunku hsg de bogum bogumdu acaba tutar mı. diyarbakırda aşılama yapan var mı...
nurten akdenizin klinik bilgilerinin iyi olduğunu duymuştum, alman hastanesindeydi... ya bende deneyimli bir üroloji uzmanı arıyorum, eşimin sperm düşüklüğü var, bi ara proxeed kullanmıştıkta arttırmıştı spermleri ama eşim kokusunun kötü olduğundan dolayı bıraktı, bu yüzden ürolojist arıyorum, galiba bende aşılamaya gideceğim...lütfen deneyimli iyi bir üroloji doktoru varsa diyarbakırda bana yazın.
bende d.bakırda memorial hastanesinde burhan beyin hastasıyım...ve dün orda aşılamam vardı..
merhaba canım hayırlı olsun aşılaman nasıl memnun kaldınmı memorial dan yeni açıldıda doktorları falan nasıl acaba bende düşünüyorum da veni vidi düşünmüştük biz ama kararsızım
merhaba canım hayırlı olsun aşılaman nasıl memnun kaldınmı memorial dan yeni açıldıda doktorları falan nasıl acaba bende düşünüyorum da veni vidi düşünmüştük biz ama kararsızım
burhan bey gerçektende hastalarıyla çok ilgili bir hekim.zaten bize orada söylenen 1.laboratuar 2.dr 3.hasta önmliymiş aşılama için ben gittiğimde burhan bey aşılama yapmıştı bir hastasını ben aşılama olacağım zamnda aşılamanın tutuğu haberi gelmişti ben çok umutlanmıştım:))) inş bebişimde bana tutunmuştur...
slm canım,benim eşimde de sperm hareketsizliği var,genesis de veli şimşek var üroloji doktoru,biz ona gidiyoruz ilk başlarda trental ve evicap verdi kullandık 3 ay sonra tekrar test yapıldı çok az ilerleme olmuş sonra proxeed verdi kullanıyoruz bakalım,valla çocuk için koku falan aramıycaksın artık,gülü seven dikenine katlanır öyle değilmi..bu ilacın çok iyi geldiğini duymuştum bakalım canım 10 gün sonra tekrar gidiceğiz inşallah düzelmiştir,yoksa bizede aşılama dedi doktorum
Rabbim tez zamanda gönlünüzdekini verir inşaallah, veli şimşek deneyimli bir dr mu bilmiyorum? siz nasıl seçtiniz du dr?
memorıal da aşılama ücreti ne kadar bilgi verirmisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?