Tüp Bebek Merkezleri Diyarbakırda iyi bir tüp bebek merkezi var mı?

yeterb

Allahım sen koru bebeğimi
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
203
3
96
Batman
slm ben batmanda zorunlu hizmetimi yapıyorum. daha önce Ankarada kavaklıdere detüp bebek denedim başarısız oldu. Diyarbakır yakın olduğu için burada yaptırmayı düşünüyoruz yalnız hiç bir merkezi tanımıyorum Lütfen bilen arkadaşlar yardım etsin:ecrin_bebek:

Son düzenleme:
canım ben diyarbakırda yaşıyorum ben de tüp bebek yapmayı düşünüyorum tabiki var üç tane tüp bebek merkezi var ama hangisi iyi bilemiyorum ben de daha araştırıcam :CüvCüv:

araştırınca bana da haber verirsen çok sevinirim :dance:

bizde zorunlu gorev sebebiyle diyarbakırda gorev yaptık ama ben gorevımızın bıtmesını bekledım ızmırdeyız suan bura yaptırdım ve hamıleyim diyarbakırda cogu dr u bılıyorum zekı akkuma fene degıl dıyorlar seda sayan acmıs dıyarbakırda tupbebek merkezı dr ları ıyı dıyorlar arastır ıstersen
sunu onrerırım tup bebekte en onemlısı embrıyolog emrıyolglarını da arastırın merkezın ben oyle yaptım ayrıca yumurta artırıcı kur de yaptım harbı ıs yaradı balla corekotunu tarcını karanfılı bır bıtkı daha vardı unuttu bu sayfada arastırınca cıkıyor bu kur karsına onu yaptım ve bol bol ananas suyu ıctım bebeklerın tutunması nı saglıyormus inşallah hersey gonlune gore olur o guze duyguyyu yasamayı nasıp eder allah

çok teşekkür ederim ayşeciğim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin senin adına çok mutlu oldum darısı bizim başımıza inşallah dediğin kürü araştıracağım.

yeterb merhaba bende batmandayım ve tüp bebek için araştırma yapıyorum. şuan hangi aşamadasınız buldun mu bir yer.ben çook kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum

önceki mesajım ulaştımı bilmiyorum yeniden yazıyorum bende batmandayım zorunlu hizmet yapıyorum tain için iki yılım var. bu yüzden 2 beklemenin anlamı yok bende diyarbakırda yaptırmayı düşünüyorum. daha önce hiç aşılama ve tüp bebek yaptırmadım tecrübesizim ve korkuyorum. bende polikistik over var seden haber beklicem.

bu arada ben medikal park ta fuat aliye gidiyordum şimdi bıraktım. 1 -2 gün içinde adet olurum ama ne yapacağmı bilemedim bu işler cesaret istiyor oda bende yok. birde bu yıl 1. sınıfları okutuyorum çok fazla izin alamam acaba tüp bebek ne kadar zaman alıyor

canım ben yaza düşünüyorum ama merkezlerle ilgili bir şey duymadım henüz.batmandaki kadın doğumcular belki bilir. ben ilk denememi ankara da bir merkezde yaptırdım tutmadı ama ben hiç dinlenemedim akabinde işe başladım belki ondandır. uzun bir süreç değil iğnelerin ilaçların bittikten sonra bir hafta on gün içinde hallolur tabi bu hastalığına göre değişebilir. yaza kadar araştıracam eğer uygun bir merkez bulamazsam yine ankarada yaptıracağım yine görüşürüz tamam

canım merhaba sen bana özelden mesaj atmışsın çok teşekkürler ilgin için canım bende konya da yım buyıl buraya euro fertil açıldı orada yaptırmayı düşünüyorum ankaraya git gel çok zor oluyor onun için konyada yaptırcam bizde sorun eşimde ama bize yüzde 5 şans vermişti dr 6 sene önce ankara güven has. yaptırmıştım tüp bebek şimdi 6 yaşında bir oglum var hiç umudunu kaybetme bide benim 2. denememde tutmuştu şimdi 2. bebek istiyoruz işallah allah sanada anne olmayı nasip etsin sakın korkma stres bu tedavide bizim aleyhimize sakin ol işallah olur en kısa zamanda kucagın saglıklı bebeklerle dolsun seni çokk öpüyorum

Arkadaşlar ben bahçecide denedim zeki akkumda. Çok iyi bir doktor embriyologları çok başarılı ve çok kaliteli ve temiz bir merkez bahçeci herkese öneriorum. Memorial tüp bebeği kesinlikle önermiyorum embriyologunun iyi olmadığını duydum. Allah kerkese hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda.

Bende memnunum bahçecide tabi bide zeki beyden Allah razı olsun sen yaptınmı tüp bebek ben test günümü bekliyorum

Temmuz ayında 2. denemem için gidecem. İlkinde aldık oğlumuzu kucağımıza darısı ikincinin başına :)

Back
X