- 8 Mart 2021
- 6
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi sinemgibimesela
-
Ben olmak isterim ama verecegime aliyorum devamli. Ben de 86 olabilirim86 kiloyum ve kendime bir diyet arkadaşı arıyorum. Bu şekilde daha motive olacağız.Kizlae ksk
86 kiloyum ve kendime bir diyet arkadaşı arıyorum. Bu şekilde daha motive olacağız.Kizlae ksk
İnan ben de ala ala bu hale geldim ve artık vermek istiyorum çok sevindim hemen yazmamaBen olmak isterim ama verecegime aliyorum devamli. Ben de 86 olabilirim
Ah ben de cok istiyorum vermek. Ben neler yapmadim ki vermek icin. Hep yarim birakiyorum. Yarin yeniden baslayayim madem.İnan ben de ala ala bu hale geldim ve artık vermek istiyorum çok sevindim hemen yazmama
Ben Sinem 26 yaşındayım evliyim bir kızım var doğumdan sonra yemeden içmeden kesildim ve birden 45 kiloya düştüm birkaç ay içinde. Sonra 3 sene içinde de 86 ya çıktım maalesef tiroid hastalığı geçirdim atlattım ama kilolardan kurtulamiyorum artık vermek istiyorum. Sen kendinden bahseder misin?Biraz kendinden bahseder misin? Kac yasindasin, boyun kac? Nasil kilo aldin?
Tatlı birçok kişi için ortak sorun maalesef biraz zorlanacağız ama birlikte verebilirizSlm Sinem bana Mavi diyebilirsin. 43 yasindayim. Ikizlerim var 4 yasindalar. Ben de dogumdan sonra lohusalikta aldim kilolarimi. Tatliya dur diyemiyorum.
Merhabalar ismim Arzu Herbalife urunlerimizle ve benimle birlikte uygun ve sağlıklı bir sekilde kilo kontrolü sağlayabiliriz yardımcı olmak isterim86 kiloyum ve kendime bir diyet arkadaşı arıyorum. Bu şekilde daha motive olacağız.Kizlae ksk
Bende bugün yarın diyete ve egzersize başlamak için karar vermiştim86 kiloyum ve kendime bir diyet arkadaşı arıyorum. Bu şekilde daha motive olacağız.Kizlae ksk
merhaba kilomuz yakınmış, ben de gelebilirim86 kiloyum ve kendime bir diyet arkadaşı arıyorum. Bu şekilde daha motive olacağız.Kizlae ksk
Bende size katılmak istiyorum86 kiloyum ve kendime bir diyet arkadaşı arıyorum. Bu şekilde daha motive olacağız.Kizlae ksk
merhaba benide aranıza alırmısınız.90 kg ımım.birbirimizi motive edelim burda
konu sahibi konuyu açmış, sonra da uğramamış bence siteyeBende size katılmak istiyorum
Merhabalar, bende 86 kilo ile başladım şuan 77 kiloyum86 kiloyum ve kendime bir diyet arkadaşı arıyorum. Bu şekilde daha motive olacağız.Kizlae ksk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?