Diyet arkadaşı arıyorum acil 💪🏻

Biraz kendinden bahseder misin? Kac yasindasin, boyun kac? Nasil kilo aldin?
Ben Sinem 26 yaşındayım evliyim bir kızım var doğumdan sonra yemeden içmeden kesildim ve birden 45 kiloya düştüm birkaç ay içinde. Sonra 3 sene içinde de 86 ya çıktım maalesef tiroid hastalığı geçirdim atlattım ama kilolardan kurtulamiyorum artık vermek istiyorum. Sen kendinden bahseder misin?

Slm Sinem bana Mavi diyebilirsin. 43 yasindayim. Ikizlerim var 4 yasindalar. Ben de dogumdan sonra lohusalikta aldim kilolarimi. Tatliya dur diyemiyorum.

Bende varım 73 kiloyum 1 ay diyet yaptım 8 kilo verdim şu an sabitim 2 ay oldu diyeti bırakalı ama kilo almadım

Bende basladim diyete spora ama su la et olasi fiski yiyen gobek gitmiyor diyet yapiom guya ama tatlida yiyrim sinir bozucu 31 olacam nisanda yasim boyum 1.55 kilom.52.6 hedef kilo vermeyi duusnmuyorum sadece gobek sporda yapiom 1 aydir detoks suyu icin hergun cok yag yakiyor

ben yeni katıldı kilo vermek için destek arıyorum uzun zamandır kendi kendime debeleniyorum 94.5 ile başladım ama artık veremiyorum uzun zaman oldu tartılmadım ama sabah tartılıcam
ben hamileliklerle aldım veremedim

merhaba benide aranıza alırmısınız.90 kg ımım.birbirimizi motive edelim burda

Bende size katılmak istiyorum
konu sahibi konuyu açmış, sonra da uğramamış bence siteye

isterseniz niloyanın topiği var oraya gelin siz de, biz orda birbirimizi motive ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…