- 8 Mart 2021
- 6
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi sinemgibimesela
-
Kesinlikle insan daha çok motive oluyorBende bugün yarın diyete ve egzersize başlamak için karar vermiştimDiyet arkadaşı olursak daha iradeli olacağımızı düşünüyorum
Bende seninle aynı kilodayım. Spor + diyete başlayacağım. Geçen yıl 68 den 55 e 3 ay içinde inmiştim. Ama pandemide yine aldım ve yine 68 im. Hazırlıklarımı yaptım Yarın itibariyle başlıyorumBende diyete başlayıp başlayıp bırakanlardanım. 68 kiloyum. İdeal kilom 54-55miş. Acil şekilde kilo vermem lazım.
Bende seninle aynı kilodayım. Spor + diyete başlayacağım. Geçen yıl 68 den 55 e 3 ay içinde inmiştim. Ama pandemide yine aldım ve yine 68 im. Hazırlıklarımı yaptım Yarın itibariyle başlıyorum
Spor yapıyor musun?Bu hafta benim 3. Olacak tekrar diyete başlamam. Bi an önce başlayıp vermek istiyorum aşırı rahatsız ediyor kilolarım
Ay nasıl verdin 1 ayda 8 kg? HarikaBende varım 73 kiloyum 1 ay diyet yaptım 8 kilo verdim şu an sabitim 2 ay oldu diyeti bırakalı ama kilo almadım
Diyet + spor aslında çok extrem bişey yapmadım sabah klasik salatalık domates peynir az yağlı zeytin 6 adet - 1 adet ekmek tam tahıllı yada çavdar akşamda 5 ten sonra bişey yemedim hiç He birde su içmeyi unutmadım günlük 2 litreAy nasıl verdin 1 ayda 8 kg? Harika
merhaba aynıyız sizinle 170 boy 75 kiloyum 6 ay önce ameliyat oldum 62 kilodan bu hale geldim ve hipoglisemi hastası olduğumu öğrendim 3 günde bir diyet bozuyorum tatlı bağımlıdıyımBende bende
kızlar 170 boy 77 kilo bu sabah hüsranla kalktım . 15 kg vermiş insanım ben ne ara böle oldum bilmiyorum. Sanırım tatlı benı mahveden de .
ama ben çalışıyorum ve kahvaltı yapamıyorum. Bende burdayım
Merhaba canım diyet günlük yazıyorum buraya konu açmıştım sağlıklı beslenmede ilk adım olarak bakıp istersen katılabilirsin günlük yaptıklarını paylaşarak buraya katılmak istedim ama devamlı yazan olmadı arkadaşlık kurulmadı diyet arkadaşı isteyenleri açtığım konuya bekliyorumBende diyet arkadaşınız olmak istiyorum
6 ayda 13 kilo aldım
Düşük şeker hipoglisemi olduğumu öğrendim kilo veremiyorum
destek olun bana bugün başladım diyete
yaş 35 boy 170 kilo 75
Diyetisyen listemi paylaşabilirim isterseniz ama ben sanırım karatay ile devam edeceğim fikir verin banada
Merhaba canım diyet günlük yazıyorum buraya konu açmıştım sağlıklı beslenmede ilk adım olarak bakıp istersen katılabilirsin günlük yaptıklarını paylaşarak buraya katılmak istedim ama devamlı yazan olmadı arkadaşlık kurulmadı diyet arkadaşı isteyenleri açtığım konuya bekliyorumBende bende
kızlar 170 boy 77 kilo bu sabah hüsranla kalktım . 15 kg vermiş insanım ben ne ara böle oldum bilmiyorum. Sanırım tatlı benı mahveden de .
ama ben çalışıyorum ve kahvaltı yapamıyorum. Bende burdayım
Merhaba canım diyet günlük yazıyorum buraya konu açmıştım sağlıklı beslenmede ilk adım olarak bakıp istersen katılabilirsin günlük yaptıklarını paylaşarak buraya katılmak istedim ama devamlı yazan olmadı arkadaşlık kurulmadı diyet arkadaşı isteyenleri açtığım konuya bekliyorumBende varım 73 kiloyum 1 ay diyet yaptım 8 kilo verdim şu an sabitim 2 ay oldu diyeti bırakalı ama kilo almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?