Diyet arkadaşı arıyorum acil 💪🏻

Bende diyete başlayıp başlayıp bırakanlardanım. 68 kiloyum. İdeal kilom 54-55miş. Acil şekilde kilo vermem lazım.

Bende diyete başlayıp başlayıp bırakanlardanım. 68 kiloyum. İdeal kilom 54-55miş. Acil şekilde kilo vermem lazım.
Bende seninle aynı kilodayım. Spor + diyete başlayacağım. Geçen yıl 68 den 55 e 3 ay içinde inmiştim. Ama pandemide yine aldım ve yine 68 im. Hazırlıklarımı yaptım Yarın itibariyle başlıyorum

Bu hafta benim 3. Olacak tekrar diyete başlamam. Bi an önce başlayıp vermek istiyorum aşırı rahatsız ediyor kilolarım
Bende seninle aynı kilodayım. Spor + diyete başlayacağım. Geçen yıl 68 den 55 e 3 ay içinde inmiştim. Ama pandemide yine aldım ve yine 68 im. Hazırlıklarımı yaptım Yarın itibariyle başlıyorum

Bende diyete başladım fena değilim arada bı kaçırıyorum. Ama bu sefer emin adımlarla ilerlicem. Spor yapmıyorum bı kosubandi ayarlicam. Kilo verdikçe yazicam şuan 160 boy 73 kilo

Bende diyet listenize katılmak istiyorum peki nasıl haberleşicez ben yeni üyeyim burada ama üye olmadanda sık sık takip ediyordum sizleri

Bende katılabilirim 11.günüm bugün diyette
Aç uyuyorum evet ama o hedefe ulaşılacak
57başlangıç
55.7güncel
48hedef
Nasıl haberleşeceğiz ama yeniyim

Ay nasıl verdin 1 ayda 8 kg? Harika
Diyet + spor aslında çok extrem bişey yapmadım sabah klasik salatalık domates peynir az yağlı zeytin 6 adet - 1 adet ekmek tam tahıllı yada çavdar akşamda 5 ten sonra bişey yemedim hiç He birde su içmeyi unutmadım günlük 2 litre Diğer öğünleri kendi isteğine göre uygulayabilirsin

Bende online diyet grubuna katıldım arkadaşlar. Bugün başladı ama ben cumadan beri dikkat ediyorum yediklerime. -1,4 kg verdim. Birden motive oldum. Bu işte en önemli şey motivasyon.

Bende bende
kızlar 170 boy 77 kilo bu sabah hüsranla kalktım . 15 kg vermiş insanım ben ne ara böle oldum bilmiyorum. Sanırım tatlı benı mahveden de .
ama ben çalışıyorum ve kahvaltı yapamıyorum. Bende burdayım

merhaba aynıyız sizinle 170 boy 75 kiloyum 6 ay önce ameliyat oldum 62 kilodan bu hale geldim ve hipoglisemi hastası olduğumu öğrendim 3 günde bir diyet bozuyorum tatlı bağımlıdıyım

Bende diyet arkadaşınız olmak istiyorum
6 ayda 13 kilo aldım
Düşük şeker hipoglisemi olduğumu öğrendim kilo veremiyorum
destek olun bana bugün başladım diyete
yaş 35 boy 170 kilo 75
Diyetisyen listemi paylaşabilirim isterseniz ama ben sanırım karatay ile devam edeceğim fikir verin banada

Merhaba canım diyet günlük yazıyorum buraya konu açmıştım sağlıklı beslenmede ilk adım olarak bakıp istersen katılabilirsin günlük yaptıklarını paylaşarak buraya katılmak istedim ama devamlı yazan olmadı arkadaşlık kurulmadı diyet arkadaşı isteyenleri açtığım konuya bekliyorum

Merhaba canım diyet günlük yazıyorum buraya konu açmıştım sağlıklı beslenmede ilk adım olarak bakıp istersen katılabilirsin günlük yaptıklarını paylaşarak buraya katılmak istedim ama devamlı yazan olmadı arkadaşlık kurulmadı diyet arkadaşı isteyenleri açtığım konuya bekliyorum

Bende varım 73 kiloyum 1 ay diyet yaptım 8 kilo verdim şu an sabitim 2 ay oldu diyeti bırakalı ama kilo almadım

Merhaba ben yeni üyeyim bende diyet yapip zayiflamak istiyorum ama tek olunca olmuyor banada yardimci olurmusunuz acaba Şimdiden çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…