Diyet arkadaşı arıyorum kızlar

kızlar su ile aranız nasıl ben günde yarım litre anca içiyorum çok fazla çay ve kahve içiyorum bunu da düzeltmem lazım galiba su içenlere çok imreniyorum

kızlar su ile aranız nasıl ben günde yarım litre anca içiyorum çok fazla çay ve kahve içiyorum bunu da düzeltmem lazım galiba su içenlere çok imreniyorum

Malesef su içemiyorum bende unutuyorum aklıma bile gelmiyor. Benimde bir an önce düzeltmem lazım..

Ben diyetimi paylasayim bayanlar 1 ayda 9 kilo verdim bu sekilde
Sabahları, erken kalıyorum ve kahvaltıda kadar yarım litre su içmeye çalışıyorum sonra yumurta zeytin peynir yesillik domates salatalık klasik bir kahvaltı yapıyorum.
Öğlen 4-5yk yoğurt ve elma veya 1 bardak tarcinli süt ve elma yiyorum
Akşam ne yemek varsa yarım tabak ve bol yoğurt ve boll salata :)
Haftanın 4 günü 1 saat pilates yapıyorum
En az 2,5 ltre su
Ekmek, hamur işi, kızartma, tatlı kesinlikle yemiyorum
Bide ( bunu yapmasam iyi olacak ama) hergun 1 nescafe şekersiz

Birde akşam 7 den sonra bise yemiyorum 2. Ayim dolmak üzere ptesi tartilip bu ayda kaç kilo verdigimi paylasiriz :)

Bgm435 gerçekten tebrikler ama zor bir diyetmiş nasıl halsiz kalıyor musun günde 1000 kalori falan yapıyor herhalde

Yok canım eskisinden daha enerjik ve saglikliyim. Acikmiyorum hiç acikirsa m bir iki kuruyemiş ( ceviz, badem vs ) atıyorum ağzıma nescafe çok tok tutuyo

İsterseniz her ptesi tartışma günü yapalim

Benim kilom sizden çok çok fazla ama bende yazarım her ptesi kilomu

Bende her sabah kalkar kalkmaz büyük bi bardak limonlu su içiyorum bazen de içine yarım tatlı kaşığı bal koyuyorum..sabahları kahvaltı yapamayanlardanım ben..sabah tek kahvaltım türk kahvesi :) kahveden hemen sonra spor yapmaya çalışıyorum..spordan önce kahve metabolizmayı hızlandırıyormuş..öğle yemeğinde protein yiyorum köfte ayran tavuk yoğurt gibi..akşam da ya sebze ya salata yada çorbayla geçiştiriyorum..geç yattığımız için gece çok açıkıyorum benim sorunum da gece yemek diyet konusunda istikrarsız olunca bütün gün kalorisiz gece bol kalorili geçiriyorum aslında hepimizin ortak yapabileceği en güzel diyet ayça kayanın 5333 diyeti..sayılara uymak kaydıyla hamburger lahmacun bile yiyebiliyoruzzzz :)

İlk defa duyuyorum yaa..Hamburger lahmacun mu :)

Ben onları yiyerek hayatta kılı veremem

Her numaranın karşılığı var..5 tahıl 3 et 3 süt 3 meyve..bu rakamları geçmemek kaydıyla istediğinizi yiyebiliyorsunuz..mesela lahmacun 2 tahıl 1 ete denk geliyor..öğle yemeğinde 2 lahöacun yerseniz 1 tahıl 1 et hakkınız kalıyor gün boyu..1 poğaça yerseniz 3 tahıl hakkınız gidiyor gibi..bende kitabı var çokta araştırmıştım..kilo vermeyen yok..ama tabi bu diyetle uzun sürede veriliyor kilolar..kısa sürede bence en etkili diyet dukan :) ben dukanla az kilom olmasına rağmen 1 haftada 2,5 kilo vermiştim ki kilosu çok olanlar daha fazla veriyor..ama dukanın bende ki sıkıntısı hiç meyve yememk oldu..vitamin alamadım regl günümün ilk günü beni ateşle yatağa düşürdü

bende lahana diyetini okudum 7 gün zor ama belki 2 gün yapabilirim

Ben düğün öncesi yapmıştım onu :) inan hiç bir işe yaramıyor..evet kilo verdiriyor ama yağdan değil sadece sudan..8.gün normal düzene geçtiğinde hepsini geri alıyosun :)

benim vücudumda ödemde var onu atmak için 2 gün yapmayı düşünüyorum lahana ödemi de atıyormuş ne kadar doğru tabi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…