Diyet arkadasi ariyorum

Simdi diyet sayfasinda denicek sey degil ama... canim acayip kurufasulye,pilav istiyor. Yaninda da tursu 🤤🤤 yarin yapacagim Valla. Bugun kizim sagolsun sabahin 5inde kalkti. 7 de kahvalti yaptim. Bir rafadan yumurta, az beyaz peynir, domates ve bir dilim kizarmis ekmek ile. Sonra da menu de sebze corbasi var. koca tencere yaptim. Ic ic bitiremedik daha 😬

Ben de devam ediyorum. Ama o kadar kati yapmiyorum artik. Istedigim kilo zaten 53tu. 53-54 arasi geziniyorum 😅
Benim 3 4 kilo kaldı. Biraz daha devam edip vermem lazım. aslında şu anki kilom da ideal ama kilo almaya yerim kalsın azıcık :D

Simdi diyet sayfasinda denicek sey degil ama... canim acayip kurufasulye,pilav istiyor. Yaninda da tursu 🤤🤤 yarin yapacagim Valla. Bugun kizim sagolsun sabahin 5inde kalkti. 7 de kahvalti yaptim. Bir rafadan yumurta, az beyaz peynir, domates ve bir dilim kizarmis ekmek ile. Sonra da menu de sebze corbasi var. koca tencere yaptim. Ic ic bitiremedik daha 😬
of naptın yaa.... yanınada soganı kırıp yiycen of sabah sabah kuru fasülye çektirdin canımızı :) son günlerde hava soğuk pek diyet yapasım yok valla gene dikakt ediyorum ama dun akşam cay yanına browni yedim allah affetsin artık..tadını unutmusum resmen vucudum tepki verdi mutlu oldu:) dun bir kek yedim diye bugun çorba ve sebze yemeği yiycem sadece..ah şu vicdan yokmu.

of naptın yaa.... yanınada soganı kırıp yiycen of sabah sabah kuru fasülye çektirdin canımızı :) son günlerde hava soğuk pek diyet yapasım yok valla gene dikakt ediyorum ama dun akşam cay yanına browni yedim allah affetsin artık..tadını unutmusum resmen vucudum tepki verdi mutlu oldu:) dun bir kek yedim diye bugun çorba ve sebze yemeği yiycem sadece..ah şu vicdan yokmu.
Valla gittim kuru fasulye aldim. Yarin ki menum hazir 😆 evet yaa Ben de kotu mamalari yedigim zaman cok fazla pisman oluyorum. Ama napalim oluyor arada oyle

Valla ben 6 kilo vermiştim şimdi kaç kilo aldım acaba burada çok fazla kilo aldım gerçekten hissediyorum insan burada dikkat edemiyor ayıptır söylemesi kayinvalidem sabah ıspanaklı d bırak yaptı insan tutamıyor kendini

Valla ben 6 kilo vermiştim şimdi kaç kilo aldım acaba burada çok fazla kilo aldım gerçekten hissediyorum insan burada dikkat edemiyor ayıptır söylemesi kayinvalidem sabah ıspanaklı d bırak yaptı insan tutamıyor kendini
Ben de 5kilo verdim :D

Ispanakli borek mi? yaninda da buz gibi ayran. 🤤🤤 haha afiyet seker olsun canim. Sen koyde misin hala?

Kızımla akşam yemeğimiz 😃 kendime haşlama yaptım
Biraz blenderden geçirdim çorba oluverdi ona da🤣

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    106,4 KB · Görüntüleme: 32
Ton balıklı salata ila akşamı kapattım 😁
Allahım eşim 12 de işten gelecek demin aradı. Gelirken ekmek alayım da tost yapalım diyor 🤪 dedim sen deli misin ben akşam karnınahar yedim 😃 sen bilirsin senin kararın diyor 😄
masterchefte de eklerler poğaçalar yapıyorlar 🥴uyuyayım bari ben 😂

Mis gibi Kahvaltısı 😘
nasılsınız Kızlar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    46,8 KB · Görüntüleme: 32
Back
X