Gunaydin kizlar :)
Nesijj 3 kilo gayet iyi tebrikler canim darisi basima
Ben 18 nisanda 69kg ile basladim hic verememisim 3 gunde 1 kilo bile almisim ya kizlar oglumun hasta olmasi sebebiyle ogun atladim ac kaaldim ondan mi acaba vucud acil durum diye depolama mi yapmis simdi yani pufff yaa
Cok mutsuzum suan. Eskisi kadar kolay kilo vermeyecegim sanirim !!!
Teşekkürler kkasimpati, umutsuzlupa düşmek yok :))
Aaaa
Simdi gordum mesaji
Naptin canim sen
Olan olmus artik ama olsun odullendirmis oldun kendini canim slkma canlnl
öğlen fena bozdum diyeti ama akşam ekmek yemeden çok az sebze yemeği ve salata yedim , dengelemiştir umarım :)
kimse yok canım senden benden başka,bugün sırf tartılcam diye nerelere gitttim,heycan yaptım felan,tabloyu kim hazırlıycak tı
evet bende başlarda sinir oldum kimse yazmamış, mutfağa gidip çikolata yiyesim geldi sinirden ama bildirimler gelmeye başlayınca vazgeçtim :)
ben de bugün 3 kilo verenlerin diyetini sormuştum,bu arada tebrikler,inşallah haftaya bende 2 veya daha fazla veriirim.bana biraz anlatırmısınız günde ne kadar nasıl spor yapıyorsunuz,uyguladığınız diyetin adı ne ...v.s.benim 15 günde 5 kilo vermem lazım,yaptığım sporu 2 katına çıkarcam bu hafta,yiyeceklerde yarıya incek
Canım 3 kilo verdim, hiç spor yapmadım, normalde 1 saat yürüyorum ama malum yağmurdan bu hafta yürüyemedim.Yürüseydim 4-4,5 verirdim sanırım.
Yediklerime dikkat ettim tatlı, makarna,pilav yemedim. Ara öğünlerimi atlamadım, ve Sabah, öğle, aakşam öğünlerinden önce 9'lu çayımı mutlaka içtim, en az 2 litre suyu ihmal etmedim. Bu hafta 3 kilo verdim ama haftaya bu kadar olmayacağını biliyorum muhtemelen ödem attım vücuttan. 9'lu çayın etkisini gördüm mutlaka devam edicem :))

liste de niye adım yok özel durumumu bildirmiştim kuzenim gelecek diyee
 liste de niye adım yok özel durumumu bildirmiştim kuzenim gelecek diyee  

vücudumda kilo dağılımı orantılı çok şükür kollarımda bile var bu sayede
 vücudumda kilo dağılımı orantılı çok şükür kollarımda bile var bu sayede  

boylece cenesi kapanir
 boylece cenesi kapanir 

Şaka bi yana biraz daha ciddiye alalım lütfen. Tablo kendimize çeki düzen vermemizi sağlıyor...
 Şaka bi yana biraz daha ciddiye alalım lütfen. Tablo kendimize çeki düzen vermemizi sağlıyor... 

(dün bütün gün dışarda olduğum halde) Dün sabahki kahvaltım (domates,salatalık,peynir,kırmızı biber) öğlen (1 simit)Akşam (1porsiyon döner 1bard.ayran)
(dün bütün gün dışarda olduğum halde) Dün sabahki kahvaltım (domates,salatalık,peynir,kırmızı biber) öğlen (1 simit)Akşam (1porsiyon döner 1bard.ayran)
 :82:
:82: