Merhaba kızlar.
Sabah yine ilk işim tartılmaktı, pazartesiden beri sırayla, 78,2__77,6__76,7__75,9__75,3 çıktım en az günde 600 gr veriyordum mucize gibiydi. Ama su sabah 75,7 geldim. Düne oranla 400 gr almışım 

(
9'lu çay sanırım ilk hafta olduğu için ödemi attı, artık bu kadar hızlı gitmiycek biliyorum, çok alışmıştım her gün daha az kilolu çıkmaya 

(
Yediklerime gelince;
Hafta sonu olduğu için erken uyanamadım ve öğünlerim kaydı.
Saat 11:00 gibi Kahvaltı öncesi 9'lu çay,
Kahvaltıda peynir, domates, salatalık, zeytin, 1 dilim tam tahıllı ekmek,
Öğle öncesi 9'lu çay,
15:00 gibi canım yemek istemediği ve  çok tatlı çektiği için büyükçe bi kaseye elmaları minik minik doğradım, içine 1 yemek kaşığı yulaf, 1 avuç siyah çekirdekli kuru üzüm, 1 kaşık tarçın, yarım dilim tam tahıllı ekmeği doğradım ve 2-3 yemek kaşığı yoğurt katıp karıştırdım, inanın kocaman bi salata kasesini doldurdu, tadı çok güzeldi ve tatlı isteğimi geçirdi, öğle yemeğini bu şekilde geçiştirdim.
Akşam üstü 9'lu çayıma fırsat olmadı,
18:00'da Bütün kızarmış pilicin beyaz kısmından bir parça, 1 dilim tam tahıllı ekmek, domates, salatalık yedim.
Akşam içmem gerken 9'lu çayı şimdi içiçem, ve yatmadan öncede 2 elma yeme planım var.
Ve tabiki gün boyu  2 litre su içtim.
Diyetinde 9'lu çay gibi extradan bitki çayları yada başka şeyler kullananlar varsa yazabilir mi fikir sahibi oluruz.