• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİYET ARKADAŞIM OLURMUSUN :)

sabah:
1/2 çay kaşığı çörek otu
1 bardak su

kahvaltı:
30 gr kızarmış ekmek(beyaz ekmeği de bırakmam lazım)
1 dilim peynir
domates
3 bardak çay
3 zeytin(zeytini normalde çok severim)
ara:
1 armut

öğlen:
4 fırında köfte
1 orta boy haşlanmış patates,limon ve pul biberli
1 bardak diet cola

arada kahve içerim.
akşam da;bol salata veçorbayla kapatabilirsem süper olur.

bu arada bol bol su içiyorum tabiki.

ece şu andan itibaren bu listeye başlıyorum =) ama ara da meyve yerine okula götürebileceğim ne önerirsin ve tabi öğle yemekleri de okulda pek uygun olmayacaktır. evde hazırlamayı düşünüyorum. Birde çörek otuna başlayalım bakalım =) çiğniyor musun yoksa öylece yutuyor musun ??
bol bol sıvı tüketmeyi unutma. birde yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyormuş. yarın bir kutu satın almayı düşünüyorum. Umarım tadı iyidir =D hiç sanmıyorum ama ...

merhaba;
öncelikle spora yazıldım yaftada 3 gün kesinlikle kendimi daha mutlu hissediyordum, uyku bozukluğu sorunum vardı sporda yorulunca o da düzeldi bu nedenle tavsiye ediyorum. yemek yeme düzenimi değiştirdim abur cubur kesinlikle yemedim, hazır olan hiç bir şeyi yemedim , evde pişen yemekten yedim ve akşam beşten sonra sadece su içiyordum. aslında yıllarca alıştığım düzenden böyle bi düzene geçmek beni başlarda yordu ama kesinlikle daha mutlu, sağlıklı ve başarılı hissettim.sadece bedenen değil her hareketime yansıdı bu.

Ama yalnız başıma olmaktan sıkıldım bu yüzden sizinle devam etmek istiyorum :KK48:

merhaba to-to-ro 'cum;
tebrikler spora başlaman çok güzel bir haber ve günü güzel geçirmen,sporun faydalarını görmen daha da güzel haberler canım çok sevindim.

kesinlikle yalnız olmuyor,işte ben de bu yüzden diyet arkadaşım olurmu(sunuz)sun dedim.

ece şu andan itibaren bu listeye başlıyorum =) ama ara da meyve yerine okula götürebileceğim ne önerirsin ve tabi öğle yemekleri de okulda pek uygun olmayacaktır. evde hazırlamayı düşünüyorum. Birde çörek otuna başlayalım bakalım =) çiğniyor musun yoksa öylece yutuyor musun ??
bol bol sıvı tüketmeyi unutma. birde yeşilçay metabolizmayı hızlandırıyormuş. yarın bir kutu satın almayı düşünüyorum. Umarım tadı iyidir =D hiç sanmıyorum ama ...

tamam canım.meyve yerine leblebi.kavrulmamış kuru yemiş(badem,ceviz,fındık),galeta,kalorisi düşük kraker vs olabilir mesela.
çörekotunu çiğniyorum ve ardından bir bardak su(aç karına).
yeşil çay,bitki çayları içiyordum bende şuan başlamadım ama alıcam enkısa zamanda.evet dediğin gibi sıvı ve su olmazsa olmaz günde en az 2 lt su içmeye çalışıyorum,
ben lipton ve doğuşun yeşil çayını içmiştim.aktardan hiç denemedim kutu olanda sert gelmişti bana,tadı fena değil siyah çay gibi olmasa da alışıyorsun zamanla.

SELAM HANIMLAR:KK3:
ALDIĞIM VE HALA ALMAYA DEVAM ETTİĞİM KİLOLARIMA ARTIK YARIN DUR DİYECEĞİM VE BU KONUDA BANA ARKADAŞ OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA HEP BİRLİKTE ŞU KİLOLARDAN KURTULALIM DİYORUM:KK52:

NE YAPACAĞIM NASIL BİR YOL İZLEYECEĞİM AZ ÇOK BİLİYORUM AMA BUNU NASIL GERÇEKLEŞTİRECEĞİM ZAMAN GÖSTERECEK:KK55:
Harika bir noktaya deginmissiniz:) o zaman bende varim bi 7 kiloya vermeye ihtiyacim var benimde:(

akşam misafirim vardı,akşam yemeğine ilave ;
2 tane fırında köfte ve 2 çorba kaşığı yağsız sozsuz makarna yedim.
veee
2 küçük kurabiye+çay

şuan midem rahat .kurabiye ve makarna olmasaydı çok daha iyi olacaktı ama yedim malesef.

Herkese merhabq ben de katlmak istiyorum size suan vermek istedgm 8 kilom var bir türlü beceremedim ins bu sefer basaricam bni de aranza alirsanz sevinirm:KK73:

Canım bende sana elimden geldiğince destek olurum. 1ayda 9kg verdim. Hikayemi profilimden okuyabilirsin. Ama bence yarın değil şuanda başla erteleme.. Şu saniyeden itibaren başla bu sürece

Herkese merhabq ben de katlmak istiyorum size suan vermek istedgm 8 kilom var bir türlü beceremedim ins bu sefer basaricam bni de aranza alirsanz sevinirm:KK73:
merhaba canım,hoşgeldin:D
2 ayda çok rahat verebilirsin 8 kiloyu bence. burada birbirimize destek ve yardımcı olarak bunu başaracağız emin olabilirsin canım.:KK50:

Canım bende sana elimden geldiğince destek olurum. 1ayda 9kg verdim. Hikayemi profilimden okuyabilirsin. Ama bence yarın değil şuanda başla erteleme.. Şu saniyeden itibaren başla bu sürece
merhaba canım;
1 ayda 9 kg,tebrikler,hemen bakıyorum başarı hikayene .bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz.hedefine ulaştın mı daha verilecek kiloların var mı.

merhaba kızlar,topiğimiz canlanmaya başladı daha yeni arkadaşlarda gelir umarım,keyifle kilolarımızı veririz hepbirlikte.

gelelim sadete;

bir liste oluşturalım ki iş ciddiyetine ulaşsın.

boy:?
kilo:?
verilen kg:---?
hedef kilo:?

bilgilerimizi yazalım ve haftada 1 gün tartı günü belirliyelim,ben bu cuma olsun derim sizlerde fikrinizi söyleyin ona göre karar veririz.

menülerimizi de paylaşmaya başlıyalım ki eksik fazla yanlış doğru yorumlarımızı yapalım.
sevgiler:KK68:

merhaba canım;
1 ayda 9 kg,tebrikler,hemen bakıyorum başarı hikayene .bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşırsan çok mutlu oluruz.hedefine ulaştın mı daha verilecek kiloların var mı.
Canım tabiki daha vermek istediğim 15kg var . Diyet listemi yine sayfamdan paylaştım. Sana önerebileceğim en büyük başlangıç kendine bir padometre (adım sayar) al. ve günde enaz yarım saat yürüyüş yap. 7000adım en ideali. ve hergün daha fazla adım atmaya çalış.. Okadar büyük faydasını görüceksinkiiii :)

çörek otuna devam ediyorum halen.

sabah:
1/2 çay kaşığı çörek otu
2 kupa su

kahvaltım:
2 bardak çay(şeker kullanmıyorum)
domates
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 dilim kızrmış ekmek
peynir 1/2kk

ara:----

öğlen:
1 kase mercimek çorbası
salata
ara:
sütlü nescafe
1 armut(henüz yemedim)

akşam:
1 kase mercimek çorbası
kıymalı patates kemeği(1 servis kaşığı)
booollll salata

su 2 lt içmeye çalışıyourm belki fazladır bile.

Canım tabiki daha vermek istediğim 15kg var . Diyet listemi yine sayfamdan paylaştım. Sana önerebileceğim en büyük başlangıç kendine bir padometre (adım sayar) al. ve günde enaz yarım saat yürüyüş yap. 7000adım en ideali. ve hergün daha fazla adım atmaya çalış.. Okadar büyük faydasını görüceksinkiiii :)
yaza kalmadan çok rahat verirsin canım bu azim ve istikrarla .hepimize kolaylıklar diliyorum.bir süre önce niyetlendim almaya alacağım yerde kalmamış sonra bende unuttum ,internetten baktım vs kaldı .ama ilk fırsatta alayım teşekkürler canım.
bir kızım var tüm gün oldukça yoğun geçiyor uyuyunca hemen buraya atıyorum kendimi:-)

canım gittigidiyor.com'dan bulabilirsin. veya pilates topu alıp boş zamanlarında karın ve bacak çalışabilirsin. Beyinde bitirdiğimiz zaman gerisi kalıyor. Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah. Allah bağışlasın buarada prensesini :)

canım gittigidiyor.com'dan bulabilirsin. veya pilates topu alıp boş zamanlarında karın ve bacak çalışabilirsin. Beyinde bitirdiğimiz zaman gerisi kalıyor. Allah hepimize kolaylıklar versin inşallah. Allah bağışlasın buarada prensesini :)

çoook teşekkür ederim canım aminnn.
ilk fırsatta bakıp alayım.dediğim gibi zaten gün hareketli geçiyor ama ne kadar olduğunu görürsek daha da hırslanırım.
inşallah canım burda bu başlangıcı yaptıysak gerisi de gelecektir muhakkak ben buna inanıyorum kesinlikle.

boy:1.58 cm
kilo:55 kg:63::KK45:
verilen kg:---?
hedef kilo:48 kgEn Büyük KK:KK9::rolleyes::KK6::KK5:

selam :KK54:
bu gün bol koşturmacalı bi gündü. yeşil çaya ve listene başladım.yeşilçay gerçekteniğrenç birşey :KK12: ama devam edicem. ayrıca yeşil çayı aldığım aktarda çörek otu yağıda vardı. çiğnemeyi sevmedim (zaten çörek otunuda pek sevmem) her sabah aç karnına 5 damla buyük bi bardak ılık suyla al dedi aktar.

ve kişisel bilgilerim;
BOY:1.71
KİLO:85:eek:
VERİLEN KİLO: 9:KK9:
GERİ ALINAN KİLO:3 :oops:
HEDEF KİLO: hedef kilom 60 işte böyleee Cumaları tartılalım. bakalım sonuç ne olacak =D

selam :KK54:
bu gün bol koşturmacalı bi gündü. yeşil çaya ve listene başladım.yeşilçay gerçekteniğrenç birşey :KK12: ama devam edicem. ayrıca yeşil çayı aldığım aktarda çörek otu yağıda vardı. çiğnemeyi sevmedim (zaten çörek otunuda pek sevmem) her sabah aç karnına 5 damla buyük bi bardak ılık suyla al dedi aktar.

ve kişisel bilgilerim;
BOY:1.71
KİLO:85:eek:
VERİLEN KİLO: 9:KK9:
GERİ ALINAN KİLO:3 :oops:
HEDEF KİLO: hedef kilom 60 işte böyleee Cumaları tartılalım. bakalım sonuç ne olacak =D
selam canım,
bol bol kalori yakmışsındır negüzel.ben aktardan pek ürün almayı sevmiyorum nedense.güven mi dersin hijyenmi dersin bilmiyorum içim almıyor .sadece ödem atmak için herhangi bir bitki çayıda içebilirsin.ben henüz almadım ama en kısa zamanda bir bitki çayı alıcam çok faydalı oluyor bende.
liste derken öğün miktarını kastediyorsun herhalde.neler yaptın peki neler vardı menüde.

yağını kızım için almıştım ama çok ağardı attım bende.ben alıştım çiğnemeye çok hoş birşey değil hatta bu sabah nerdeyse 1 lt su içtim çok acıdı sonradan tadı.

cuma günü tartı günümüz olsun diyorum ben.şu iki gün sıkı tutup güzel sonuçlar alırız inşallah.

Back
X