haklısın birhaftayu bitirdim biraz bozmalıda olsaneyse acemiliğim diyelim.
cuma tartılma günüm sende ogün tartıl. mutlaka farkedecektir.. tamam kızalım hıh çok ayıp diyelimbebeğimi uyuttuktan sonra leslie 1 yapmayı düşünüyorum bakalım
tamam anlaştık canım, aa hiç yakıştıramadım diyelim öle olmaz dielim sen yap ben de akşam yapıyım. bu arada bebişini de allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin, güzel uykuları olsun

1 hafta oldu tam cuma günü 65.2 idim. boyumda 163 50 hedefliyorum bende eski kilomu incecik
 1 hafta oldu tam cuma günü 65.2 idim. boyumda 163 50 hedefliyorum bende eski kilomu incecik 
 herkese merhabalar aşağı yukarı hepimiz 50 ye inmeye çalılıyoruz sanırım ve bunu başarıcaz kızlar.yeterkimtutalım kendimizi çok zor değil:)
 herkese merhabalar aşağı yukarı hepimiz 50 ye inmeye çalılıyoruz sanırım ve bunu başarıcaz kızlar.yeterkimtutalım kendimizi çok zor değil:)  simdi kendimi zayiflama hazir hissediyorum. Aslinda bi kac aydir durmam gerektigini biliyordum ama daha fazla yemeye başlamıştım.  Her seyin zamanı var ve zayıflama zamani geldi
 simdi kendimi zayiflama hazir hissediyorum. Aslinda bi kac aydir durmam gerektigini biliyordum ama daha fazla yemeye başlamıştım.  Her seyin zamanı var ve zayıflama zamani geldi