- Konu Sahibi crazydentist
böyle dersen gitmez canımbakın kızlar ben kilo veremiyorum diyen kişi vücudunu tanımıyo demektir .her insanın vücudu günlük metabolik aktiviteleri sonucu belirli miktarda enerji (kalori ) harcar siz buna spor ve başka aktiviteler de eklerseniz bu miktar artıcaktır .günlük yediğniz içtiğniz kısacası vücudunuza aldığnız besinlerin kalorisi yaktığnız enerjden daha azsa kilo verirsiniz daha fazlaysa kilo alırsınız.s kimsi atıyorum 100 kalori yakıyodur 50 kalori alır vücuduna 100-50 den toplamda 50 kalori yakmş olur kimisi de günlük metabolik olarak 50 kalori harcıyodur 50 yer diğer kişiyle aynı yemesine rağmen kilosunu korumakla yetinir 30 kalori yakan biri 50 ile beslenirse tabi kilo veremez üstüne bir de kilo alır .s sizler ne yaktığnızı bileceksiniz en azından bi hafta yediklerinizin kalori hesabına göre tahmini bişeyler belirleyebilirsiniz ona göre beslenirsiniz :) eğer kilo veremiyorsanız ya yediğnizi azaltın ya da harcadğnızı artırın vücudunuz pes edicektir doğanın kanunu bu :))))
Canım çok Sağol ne güzel anlatmışsın saten pazartesiden bu yana benim 3 kilo gitmiş bile