• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet arkadaşları aranıyor...

belirli bir liste olmadigi icin kafam karisti sabahlari ne yiycez oglen aksam ara ogunler yoksa bu listeden kendimiz mi secicez oyle ise ben kendimi ayarlayamiyorum biraz ondan biraz ondan derken sinirlari asiyorum bu arada 1 kilo vermisim lahana diyetinden 1 gunde bende vucut analizlii tarti var baktim yagdan eksilme olmus pek bi sevindim hemen cetvelimide duzeltiyim bakalim bugun kacamak yap,madan nasil dayanicam bugunku listem sabah laha corbasi 5 muz 1 litre sut ben arada lahana corbasi kapsulu var ondan almayi dusunuyorum hem corbasi hem kapsulu :bbo: cok fazla icemiyorum corbayi bakalim yarin ne olucak tartida

canım her öğün sunduğum seçeneklerden birini yiyceksin
istersen öğle menüsüyle akşam menüsünüde değiştirebilirsin
ara öğünede gelince iki ara yeterli olur tabi öğünleri ayarlamak lazım
diyelim öğlen çorba ve et yediysen akşamda sebze yemeği yemen daha doğru olur
ben genelde öğle menüsünde çorba salata ekmek tercih ederim
akşamada ızgara et ve sebze ama yerlerinide değiştirdiğim olur.
Sen günlük raporunu ver ben sana öneride bulunurum

slm cnm yeni diyetinde basarılar inş veririsin kilolarını saglıklı sekildeben 4 ocakta 78 kiloydum diyete basladım ve suan 57 kiloyummtam 8ayda verdim kilomu cokta mutluuyummm

merhaba arkadaşlar bende grubunuza girersem sevinirm okuduklarıma göre 21 inde başlıyoruz her gün buraya bildirim yapıyoruz. bende bilgilerimi yazayım
boyum 158
şimdiki kilom 61.9
hedefim 53.
gordüğüm kadarıyla koçumuz bayagı hırslı bizi dize gitirir inşallah bu kiloları vermeyi cok istiyorum ben de. bu arada ben kendi başladığım diyete devam etmek istiyorum acaba bu sekilde girebilirmiyim gruba. cevaplarınızı bekliyorum. bir de tam başlama tarihini de yazarsan sevinirm gülgülmez cnm.

Slm kizlar, oncelikle hepinizin bayrami kutlu olsun ve hayirlara vesile olmasini dilerim. Sevdiklerinizle guzel bir bayram gecirmeniz dilegiyle....

Arkadasim bende katilmak isterim araniza yani soyle soyliyim, su anda holyywood diyetinde yim onumuzdeki hafta 3. haftami tamamliycam. Bir hafta daha yapip sonra birazdaha hafif ve sporla devam etmek istiyorum.

Hem orda hem bu topigin altinda devam edbilirim sanirim sizcede bir mahsuru yoksa.
Degerlerimi veriyim.

Boyum 173cm
BAslangic kilom 83 ve su anda 80 kilo olabildim.
yasim35

Dogumlardan sonra bir suru kilo verme denemelerim oldu ama hepsinde verdim aldim felan hep ayni hikayeler. sonra bayagi kararli bir sekilde basladim aldigim yol cok degil ama simdiye kadar 3 kilo verebildim. egr benide araniza kabul edersiniz cok sevinirim. simdiden cok thaks a.s.a.s.

Son düzenleme:
slm cnm bende katılmak isterim 1.68 67 kiloyum 18 yaşındayım bu sene benim için önemli össye giricem hep düzenli yicem sağlıklı kilo vericem metabolizmam yedğime göre aşırı kuvvettli yedğme rağmen çok almıyorum ama kurtulalım artık şu fazlalıklardan

Slm gulgulmez arkadasim, gordugum kadariyla bayagi bir kilo kaybetmissin simdiye kadar neler uyguladin soruyorum cunku benimde yaklasik vermem gerken seninki gibide gamyoncuiremsu nekadar zamanda verdin? ben cok biktim ta cok yavas gidiyor bazen .....

ay ne zor bu bayramlarda diyet yapmak yemesen ayıp oluyo alınıyolar ama kilo vermemiz lazımm :sm_confused:

Bende katılmak istiyorum size
Yanlız yaşadığım ülkeden dolayı Türkiyeden +5 saat ilerideyim
Gülgülmez sanırım zaten beni hatırlarsın 60-69 grubunda beraberdik ben 7,5 kilo verdim 2 aydırda kilomu korumaktayım fakat tekrar vermek istiyorum 5 kilo kadar
Diyet listesinin çıktısını aldım
*30-45 dk yürüyüş yerine oğlenleri 30 dklık badminton oynıyacağım
*bacak egzersizleri yerinede 45 dk lık callanetics programım var
*ayrıca haftada 3-4 kez tempolu 1 saat yürüyüşüm var

Boy: 1.65
Kilo: 56,5
Hedefim : 52

Bugün için sabah ve öğleni kaçırdım listeye göre ama çokta bişey yemedim zaten
sabah:peynirli sandivç
öğlen:1 tabak doğal yoğurt 1 salata 1 parça kavun ve 1 dilim ekmek yedim

herkese günaydın ve iyi bayramlar
gülgülmez canım ben bu gün itibariyle başlamış bulunuyorum yalnız yürüyüşler kısmetse bayramdan sonra başlıyacak
bide ben ev hanımı olduğumdan geç kahvaltı ediyorum o nedenle hemen üstünede öğle yemeği yiyemiyeceğimden benimki üç ana öğün deilde iki ana öğün üç ara öğün olacak bu şekilde yani
birde yediklerimizi öğün olarakmı bildireceğiz yoksa akşam geç vakit veya ertesi sabahmı bildireceğiz
benim tavsiyem tek liste olarak tamamını bildirmek böylece eleştirilerde daha doğru yapılabilir hem senide fazla yormamış oluruz

selam arkadaslar bugun onemli bir gun hepimiz icin insallah herkes hedefledigi kiloya kisa surede ulasir. gun sonunda yediklerimizi yazalim ogun ogun zor ayrica karisik olur masallah ben gune ii basladim bakalim hayirlisi opuyorum hepinizi kaydirigubbakcemile2 herkese kolay gelsin

slm cnm bende katılmak istıorum 3 aydır düsenli spor diyet yapıorum 100 kiloydum sonrada 80 ksürlere düstüm en sonrada 72-73 ciwarı oldum dier kilolarda hic diyet ws yapmadım ama spor cok yapıordum simdiyse 72 yle basladım hergün düsenli spor yapıorum sabahları plates öleden sonra cardio-aerobic yapıorum haftanın 3 günüde agrılık calsıorum spor olayını kendim ayarlıorum cardıo yu basen sabahları yapıorum canım nasıl isterse yani 60 kilo oldum ama 3-4 kilo daha wereim dıorum

boy : 170
kilo : 60
hedefim : 56-57

Son düzenleme:
slm cnm bende aranıza katılmak istiyorum zaten bugün başlamıştım,
iyi oldu yani benim için çok iyi bi motivasyon fırsatı tabiiki kabul ederseniz.
Şu andaki kilom malesef 77 boyumda 1.68 bu sefer çok kararlıyım inşalllah başarabirim.
Bu arada listen gayet güzel ve sağlıklı yapılmayacak gibi değil :)))

[BKızlar öncelikle şu cevapları istiyorum
Boy :164
Ağırlık :57
][/B]

bende katilabilirmiyim lutfen

[BKızlar öncelikle şu cevapları istiyorum
Boy :164
Ağırlık :57
][/B]

bende katilabilirmiyim lutfen

senle aynı değerlerdeyiz a.s.

Ben bu günü tamamladım kızlar
sabah: peynirli sandiviç ve şekersiz kahve
ara: şekersiz kahve
öğlen: 1 tabak doğal yoğurt 1 salata 1 dilim kavun ve 1 dilim ekmek yedim
ara: 2 tatsız tuzsuz bisküvi ve şekersiz çay
akşam: yarım kepçe çorba (az süt ilave ettim içine) , 1 tabak yağsız yeşil salata, ekmek yerinede 4 y.kaşığı yağsız makarna yedim
ara: 1 adet armut , 3 küçük mandalina (mandalinayı grip olucağım diye zorla yedim)

spora gelince 20 dk yürüyebildim
eve gelince 1 saat temizlik yaptım
yatmadan önce 1 saat callanetics

ben günü bitirdim bayanlar sizlere kolay gelsin a.s.

Back
X