Diyet Arkadaşlığı

goffita

Çok şükür, bin şükür...
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
215
94
123
Merhaba kızlar,
Bugün diyete başladım ve daha iyi motive olabilmek için kendime kilo vermede kararlı diyet arkadaşları arıyorum.
32 yaşındayım iki çocuğum var. İkinci çocuktan sonra kalan 10 kiloyu artık vermek istiyorum. 1.75 boyum 68.800 kilodayım. Hedef 58 olmak.
3 günlük şok patates diyetine başladım. Çok merakla bekliyorum işe yaracak mı diye. Gelişmelerden haberdar ederim burdan. Hadi gelin kurtulalım artık kilolardan.

Ben de 10 kilo vermek istiyorum neden şok diyet yapıyorsun

Ben de 10 kilo vermek istiyorum neden şok diyet yapıyorsun

Merhaba,
Son günlerde iki üç kilo almıştım fazla kaçırmaktan. İlk önce onlardan kurtulmak istedim artı olarak da diyete başladığımda hızlıca kilo verdiğimi görünce dahada bir motive olup asılıyorum. Birazda motivasyon için. Mesela bugün sabah tartıldığımda 67.200 çıktım. Dün sabah 68.800 düm bir günde 1.600 gram gitmiş ve çok mutluyum.
Bu sabah yeşil çayımı içtim. Bol su patates haşlayıp yedim. Yanında çayla. Ve yine bol su. Günde en az iki litre su tüketimi çok önemli kilo vermek için.

Başka ne yiyorsun

Başka ne yiyorsun
Başka hiç bir şey yemiyorum sadece su günde üç kere yeşil çay ve haşlanmış patates. Bugün ikinci günüm. Yarın üçüncü. Üç gün yapacağım. Üç günlük diyetbu. Sonra normal diyetime döneceğim. Çok merakla bekliyorum üç günün sonunda gerçekten bu şok diyetle 5 kilo verecekmiyim

Hadi hayırlısı ben de Pazartesi başlamayı düşünüyorum

Bende patateS diyeti iyice kabız yaptı afadersiniz... bıraktım. Pazartesi yine Ender Saraç ın hurma yoğurdunu yapacağım, kesin kilo verdiriyor.

Valla 1.65’im 70 kg ya indim,senin o boyda o kadar kiloyu dert etmene şaşırdım başarılar

Eğer sabahlar ı aç karnına ılık su içip günde en az iki litre su içerseniz bir sıkıntı olmuyor. Ben kabızlık yaşamadım.
Doğru kilolu değilim fakat doğumdan önce 58 kiloydum. Hiçbir kıyafetime girememek beni üzüyor. Yine eskisi gibi fit olmak istiyorum. İnşallah başarırım.

Olur olur cnm, kafana koymuşsun gazan mübarek olsun
Ben zaten kabızlık çeken biriyim patates iyi patates etti beni :) sen güzel kilo vermişsin patatesle maşallah

Olur olur cnm, kafana koymuşsun gazan mübarek olsun
Ben zaten kabızlık çeken biriyim patates iyi patates etti beni :) sen güzel kilo vermişsin patatesle maşallah
Tabi ki de doğrudur. Herkesin bünyesi aynı olmayabilir. Evet birgünde 1.600gram gitti yarın sabahı merakla bekliyorum. İnşallah denildiği gibi 5 kilo verdirirde bu kadar yaptığıma değer. Sizin yaptığınız diyet nasıl?

Her gün önceki akşamdan su ak suya koyulmuş 21 adet hurmayı, her öğün yoğurt ve 7 adet hurma + tarçın olarak tüketmek. Tarçın kan şekerini de dengeliyor hem.

Günaydın kızlar,
Bu sabah 66.600 gram çıktım. Dünden beri 600 gram gitmiş. İki günde de 2.200 gram. Bugün son günüm yarın sabah tekrar bildirim yaparım inşallah.

Aynı kilodayız hedefimiz de aynı. Ama bu ara tek tük sıkıntım var onları çözmek istiyorum önce adet olamıyorum 2 aydır falan. Sonra adam akıllı diyete başlayacağım. Başarılar diliyorum, hemencik verirsin inşallah

Çok geçmiş olsun.
İnşallah sıkıntılar çözülürde kilolarda verilir. Çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar
26 Eylül'de 68.800 ile başladığım diyete 62.000 ile kaldığım yerden devam diyorum. Son 4 kilom bir buçuk ayda nerdeyse 7 kiloya yakın kilo verdim ve yarın tekrar patates diyetine başlayacağım arkadaslar.insallah yine 3 günde 3 kilo verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…