Diyet arkadaşlığı

ne yapsam o suyu içemiyorum en fazla suyu hoplayıp zıplarken içiyorum 4-5 bardak onun dışında üzülerek söylüyorum ki suyla aram yok böbreklerede çok faydası var biliyorum ama nedense suyu pek sevmiyorum az önce yeşil çay içtim aman allahım oda ne öyle o sudanda beter 1 çay kaşığı bal koydum tatlansın diye banamısın demedi bir dikişte içtim çaresi yok 5.30 6.00 gibi yemek yiyeceğim sonrasında saat 9 gibi o ballı suyu içebiliyormuyuz sonuçta bal şekerli bişey ??

valla ben onu içmiyorum hakiki bal bulmak zor diger ballardada arılara şeker verdiklerinden şekerli o o yüzden doğru gb gelmedi bana ama su içmeye mecbursun içersin de sen ben sana güveniyorum sende bu azim oldukca herşeyi yaparsın merak etme birde et tüketmeyi unutma daha hızlı kilo verdiriyor ama ızgara ve haşlama yada fırın yağsız bol protein almak acayip hızlandırıyor işi

valla ben onu içmiyorum hakiki bal bulmak zor diger ballardada arılara şeker verdiklerinden şekerli o o yüzden doğru gb gelmedi bana ama su içmeye mecbursun içersin de sen ben sana güveniyorum sende bu azim oldukca herşeyi yaparsın merak etme birde et tüketmeyi unutma daha hızlı kilo verdiriyor ama ızgara ve haşlama yada fırın yağsız bol protein almak acayip hızlandırıyor işi

bende hakiki bal var kendi arılarımız vardı onlardan :) bu arada sen psikolog falanmısın insana inanılmaz bir şekilde motive ediyorsun eğer gerçekten kilo verirsem bunun büyük bir çoğunluğu senin sayende olacak :) çok minnettarım sana :16: dilerim sende istediğin kiloyu istediğin zaman kolaylıkla gelebilirsin

bende hakiki bal var kendi arılarımız vardı onlardan :) bu arada sen psikolog falanmısın insana inanılmaz bir şekilde motive ediyorsun eğer gerçekten kilo verirsem bunun büyük bir çoğunluğu senin sayende olacak :) çok minnettarım sana :16: Dilerim sende istediğin kiloyu istediğin zaman kolaylıkla gelebilirsin

çok saol canım böyle düşündüğüne sevindim seni anladığım için morel verebiliyorum ikimizde yaşıyoruz aynı şeyleri yaşamayalım die böyle uğrasıyorum inanıyorumki seninle 3 4 ay sonra yazıf bir kadın olarak konuşucaz otururken göbeğimiz biri rahatsız etmiyecek bi düşünsene karnın hiç yok sence de uğraşmaya değmez mi

hayali bile çok güzel ben kendime bir rakam koydum bile spor yaparken adım atarken manyak gibi aynı rakamı söyleyip duruyorum :) bugünlük bu kadar diyim kaynanatör kapıdaymış yarın görüşürüz umarım en sağlıklısından bir gün diliyorum sana

hayali bile çok güzel ben kendime bir rakam koydum bile spor yaparken adım atarken manyak gibi aynı rakamı söyleyip duruyorum :) bugünlük bu kadar diyim kaynanatör kapıdaymış yarın görüşürüz umarım en sağlıklısından bir gün diliyorum sana[/QUOT:)

:) KIZ KAYNANAN DUYMASIN :) SANADA CANIM SAĞLIKLI BİR GÜN YARIN GÖRÜŞÜRÜZ KENDİNE İYİ BAK

hayali bile çok güzel ben kendime bir rakam koydum bile spor yaparken adım atarken manyak gibi aynı rakamı söyleyip duruyorum :) bugünlük bu kadar diyim kaynanatör kapıdaymış yarın görüşürüz umarım en sağlıklısından bir gün diliyorum sana[/QUOT:)

:) KIZ KAYNANAN DUYMASIN :) SANADA CANIM SAĞLIKLI BİR GÜN YARIN GÖRÜŞÜRÜZ KENDİNE İYİ BAK

gelen kaynanatör değilmiş sevinsem mi üzülsemmi bilemedim bugün olmassa belki yarın :) aslında bigün söyleyip rahatlamak lazım tek tek ama kocişe saygıdan susuyorum ;) canım bu akşam gerçekler bir bir gözüme çarptı meğer ne yazık etmişim kendime kocişle yemek yedik kociş tabağı bitirmedi ben sildim süpürdüm okadar egzerjize... sofrayı toplarken fark ettimki kocişin tabağınıda almışım önüme alıp bitircem dur dedim kendi kendime sen ne yapıyorsun kim bilir kaç kere yapmıştım bunu farkında olmayarak ve artık rutinim gibi olmuştu hemen bir poşet kocişin yemeğe sokak hayvanlara verilmek üzere dışarıyaaaaa... dur daha bitmedi kociş tatlı almış banada koydu ilk etapta elime aldım boş bulunarak sonra aklıma geldi bıraktım çaktırmadan dolaba bugün farkındalık günüm oldu karnım acımakdan habire yemişim offff bir sürü yalnışım olmuş...uzun lafın kısası senin gazların bende baya bir etki bırakmış artık farkındayım yarın sabah arkadaşımla beraber yürüyüşe çıkacağız ondan dolayı kaçta gelirim bilemiyorum ama sanırım öğleden sonrayı bulur bende akşamdan hemen yazayım dedim senin nasıl geçti akşamın ?? hımmm bu arada masaj aleti buldum evde birazdan onuda çalıştıracağım etkisi olurmu bilmem ama denemekte fayda var diye düşünüyorum

gelen kaynanatör değilmiş sevinsem mi üzülsemmi bilemedim bugün olmassa belki yarın :) aslında bigün söyleyip rahatlamak lazım tek tek ama kocişe saygıdan susuyorum ;) canım bu akşam gerçekler bir bir gözüme çarptı meğer ne yazık etmişim kendime kocişle yemek yedik kociş tabağı bitirmedi ben sildim süpürdüm okadar egzerjize... sofrayı toplarken fark ettimki kocişin tabağınıda almışım önüme alıp bitircem dur dedim kendi kendime sen ne yapıyorsun kim bilir kaç kere yapmıştım bunu farkında olmayarak ve artık rutinim gibi olmuştu hemen bir poşet kocişin yemeğe sokak hayvanlara verilmek üzere dışarıyaaaaa... dur daha bitmedi kociş tatlı almış banada koydu ilk etapta elime aldım boş bulunarak sonra aklıma geldi bıraktım çaktırmadan dolaba bugün farkındalık günüm oldu karnım acımakdan habire yemişim offff bir sürü yalnışım olmuş...uzun lafın kısası senin gazların bende baya bir etki bırakmış artık farkındayım yarın sabah arkadaşımla beraber yürüyüşe çıkacağız ondan dolayı kaçta gelirim bilemiyorum ama sanırım öğleden sonrayı bulur bende akşamdan hemen yazayım dedim senin nasıl geçti akşamın ?? hımmm bu arada masaj aleti buldum evde birazdan onuda çalıştıracağım etkisi olurmu bilmem ama denemekte fayda var diye düşünüyorum[/QUO

CANIM ÇOK SEVİNDİM BAK GÖRDÜN MÜ NASIL OLUYOR İSTEYİNCE UZUN ZAMAN SONRA BELKİDE İLK DEFA RAHAT ETTİ MİDEN HERŞEY DÜZELİCEK EMİNİM BEN SENDE BENDE YATAKTAN KALKTIĞIMIZ ZAMAN BİZDEN SONRA KALKAN BİR GÖBEGİMİZ OLMİCAK İKİMİZDE TAYTLAR BADIYLER DAR KOTLAR NE BİLİM ELBİSE BU TUR ŞEYLERİ DÜŞÜNMEDEN GİYİCEZ NE GÜZEL DİMİ YAZIN SICAGINDA HAFİF ŞEYLER GİYİCEZ ASKILI GİYERSEK KOLTUK ALTIMIZDAKİ ETLER FIŞKIRMICAK BUNUN GİBİ YAŞAYAMADIGIMIZ BİR SÜRÜ ŞEY AMA EMİN OL VE KENDİNE GÜVEN BUNLARIN HEPSİNİ BU SENE YAPICAZ HATTA RESİMLERİMİZİ BİRBİRİMİZE YOLLARIZ

BU ARADA AKŞAM BEN KAÇIRDIM YEMEĞİ DOGUM GÜNÜYDÜ YİGENİMİN AMA ZİYANI YOK HİÇ ÜZÜLMEDİM SAVAŞA DEVAM EDİYORUM VE GALİPTE BİZ OLUCAZ

ben geldim :) arkadaşın bebişi hastalandı ondan dolayı buluşamadık ama ben yürüyüşümü yinede yaptım sabah kalkar kalkmaz hafif bi spor yapıp attım kendimi yollara yürü yürü yeni geldim sayılır ama bugün inanılmaz yoruldum yatsam uyucam ama yatmak yok daha zumba yapıcam dans edicem belki 1 saat bişey yapmadan sadece otururum dinlenmek amaçlı ama oyle uyumak falan yok alışkın olmadığından vücud direniyor harhalde ..bu arada masaj aleti yağ parçalamada işe yarar mı bilmiyorum ama et kırıklarına çok iyi geliyor bacaklarım düne nazaran daha az acıyor

ben geldim :) arkadaşın bebişi hastalandı ondan dolayı buluşamadık ama ben yürüyüşümü yinede yaptım sabah kalkar kalkmaz hafif bi spor yapıp attım kendimi yollara yürü yürü yeni geldim sayılır ama bugün inanılmaz yoruldum yatsam uyucam ama yatmak yok daha zumba yapıcam dans edicem belki 1 saat bişey yapmadan sadece otururum dinlenmek amaçlı ama oyle uyumak falan yok alışkın olmadığından vücud direniyor harhalde ..bu arada masaj aleti yağ parçalamada işe yarar mı bilmiyorum ama et kırıklarına çok iyi geliyor bacaklarım düne nazaran daha az acıyor

çok çoook çook iyi gidiyorsun ama bence bu yürüyüş yeter zumba yapmana gerek yok uyumak istersen uyu muhakkak uyumanın bile sana faydası var öğlen uykusu çok sağlıklı masaj aletinin iyi geldiğini bende duymuştum kan akışını hızlandırdığı için ekstra enerji ve yağ yakmak anlamına geliyor bu kesinlikle yapmalısın ama kendini çok yorupta bıkmandan korkuyorum

zumbayı 1 hafta yapıp bırakmayı düşünüyorum aslında..benim korkum bu kadar kendimce çaba harcarken 1 hafta sonunda tartıdaki değişimin olmaması işte ozaman biterim ben dün çıktığımı söylemiştim merak edip tartıya değişiklik yoktu bu beni iyice hırslandırmıştı ama ya bir hafta sonunda bir değişim olmazsa :( bide sana bişey sormak istiyorum yeşil çay içiyorum günde 1 bardak ancak bu süzen poşet cinsinden yani aktardan almadım açık değil acaba bi faydası olurmu ?? kahvelerim hariç hiç şeker kullanmıyorum onuda bıraktım :)

zumbayı 1 hafta yapıp bırakmayı düşünüyorum aslında..benim korkum bu kadar kendimce çaba harcarken 1 hafta sonunda tartıdaki değişimin olmaması işte ozaman biterim ben dün çıktığımı söylemiştim merak edip tartıya değişiklik yoktu bu beni iyice hırslandırmıştı ama ya bir hafta sonunda bir değişim olmazsa :( bide sana bişey sormak istiyorum yeşil çay içiyorum günde 1 bardak ancak bu süzen poşet cinsinden yani aktardan almadım açık değil acaba bi faydası olurmu ?? Kahvelerim hariç hiç şeker kullanmıyorum onuda bıraktım :)

tabiki faydası olur ben yeşil çayı sevdiğimden normal demleme içiyorum ama sevmesken hep sallama içiyordum ve faydasını gördüm sen böyle gidersen vermemenin imkanı yok muhakkak verirsin şayet veremedin o zamn bi sağlık problemin var demektir bununda çözümü vardır zaten aklına kötü şeyler getirme herşey iyi olucak böyle düşün diyette olduğunuda unut artık sonsuza kadar böyle aktif ve sağlıklı esleneceğiz bunu kendine ilke edinmeye çalış canım adını bilmiyorum yazarsan sevinirim bak şimdi sana bişey söylim benim diyete bi anda başlamamın nedeni eşime kızman birgün kayın validemde oturuyoruz görümcemde var zayıf bir kız eşimin telinde bi program var yüzleri deiştiren ikimizin arasında deişiklik yaptı sonra kardeşine dönüp bak duygu şişman halin dedi (duygunun yüzünü benim kafa yapıma koydu) şok oldum birden okadar üzüldüm ki anlatamam gece boyu düşündüm nasıl olur nasıl kendime böyle hakaret ettiririm nasıl ön veririm die kendimi övmek için söylemiyorum eşim beni gördügünde hayran kalmıştı aylarca peşimden koştu çok güzeldim çünkü bir sürüde sevenim vardı sonra kilo aldım bakımsızlaştım felan filan ama o benimle dalga ğeçtikleri gün toparladım kendime geldim artık asla yemek gibi bi tuzağa düşüp kendimi küçük düşürmemeye söz verdim

ben çok kendi ile barışık biriyim eşim zayıf bi gün kayın validem ile düğüne gittik pasta geldi ben 2 adte falan yedim kaynanam önümden tabağı bir hışımla çekti yeter oğlum yesin dedi nasıl kızdım ogün ona ama bu ilk değildi balayından döndüğümde 40-45 kilo kadardım ozmaanda aynı şeyi yaptı ondan dolayı pek takmadım ancak kafamda yer etti sonra senin dediğin gibi görümcek benim zayıf -hayırdır berna hamilemisin dedi hayır dedim ozaman az ye biraz dedi etti 2 kafamın kenarında duran ..sonra eltim yıllarca ayı gibi gezdi doğum yaptın atamazsın hemen diye güç verdiğim insan bana çok kilo aldın berna çok ver azcık yazın mayo giycenkusura bakma ama dedi etti 3 en son 14 şubatı eşim ile yemeğe çıkıcaktık dolabım kıyafet dolu ama hepsi 36 beden eşime ben spora başlıcam çok kilo aldım diyince sonunda artık anladın mı kutup ayım işte o an bittim güya şaka yapmıştı insan karısına ayı dermi ya dedim kendi kendime sen görürsün dedim içimden ondan sonraki serüvenimi biliyorsun işte ogün kafama 2 şeyi soktum birincisi zayıflayacağımı... ikincisi koca tarfamın tam bir dangalak ve öküzlerden meydana geldiğini :1: bak aklıma geldi gene kalkıp iki spor yapayım bari yazında inadımdan mayo değil mayakini giycem

ben çok kendi ile barışık biriyim eşim zayıf bi gün kayın validem ile düğüne gittik pasta geldi ben 2 adte falan yedim kaynanam önümden tabağı bir hışımla çekti yeter oğlum yesin dedi nasıl kızdım ogün ona ama bu ilk değildi balayından döndüğümde 40-45 kilo kadardım ozmaanda aynı şeyi yaptı ondan dolayı pek takmadım ancak kafamda yer etti sonra senin dediğin gibi görümcek benim zayıf -hayırdır berna hamilemisin dedi hayır dedim ozaman az ye biraz dedi etti 2 kafamın kenarında duran ..sonra eltim yıllarca ayı gibi gezdi doğum yaptın atamazsın hemen diye güç verdiğim insan bana çok kilo aldın berna çok ver azcık yazın mayo giycenkusura bakma ama dedi etti 3 en son 14 şubatı eşim ile yemeğe çıkıcaktık dolabım kıyafet dolu ama hepsi 36 beden eşime ben spora başlıcam çok kilo aldım diyince sonunda artık anladın mı kutup ayım işte o an bittim güya şaka yapmıştı insan karısına ayı dermi ya dedim kendi kendime sen görürsün dedim içimden ondan sonraki serüvenimi biliyorsun işte ogün kafama 2 şeyi soktum birincisi zayıflayacağımı... Ikincisi koca tarfamın tam bir dangalak ve öküzlerden meydana geldiğini :1: Bak aklıma geldi gene kalkıp iki spor yapayım bari yazında inadımdan mayo değil mayakini giycem

aynen öyle seninkilerde az deillermiş benim onlarla pek sıkıntım yok eşimin dediği zoruma gitti yap canım sen sporunu şanslısın benden spor yapabiliyosun bende yapabilsem daha hızlı veririm

bu ne ki daha neleri var bir bilsen etrafım bile şaşıyor hala saygı gösetrediğime..evet tatlım ben aklıma geldikçe hareket ediyorum artık yediklerimede dikkat ediyorum buraya gelip seni bulmakta çok iyi geldi bana umarım en yakın zamanda hayallerimize kavuşuruz hatta izmirdeysen kilo verdikten sonra buluşuruz mayo alış verişe gideriz :)

bu ne ki daha neleri var bir bilsen etrafım bile şaşıyor hala saygı gösetrediğime..evet tatlım ben aklıma geldikçe hareket ediyorum artık yediklerimede dikkat ediyorum buraya gelip seni bulmakta çok iyi geldi bana umarım en yakın zamanda hayallerimize kavuşuruz hatta izmirdeysen kilo verdikten sonra buluşuruz mayo alış verişe gideriz :)

yok canım istanbuldayım ben mayıs ayında tatile geldim ama oraya çeşme alaçatı selcuklu gezdim çok güzel yerler ama içini gezmedim bu arada bende seninle tanışmaktan çok memnun kaldım kaynananlar içinde bişey demek istemiyorum sinirlerim bozuluyo böyle şeyler duydukça

bende yazın çeşmedeydim kısa bir süre ama boyalık tarafında alaçatıyla yakın ama çok değil ben izmirin göbeğinde oturuyorum :)tatile kaçıyoruz öyle hafta sonları falan kuşadası çeşme urla karaburun dibimiz tatilleri değerlendirmek lazım değilmi :) bu arada forumda senden ve benden başka hiç kimse yok kendimi msnde görüşüyorum diye düşünüyorum alooo millet koca türkiyede zayıflamak isteyen 2 kişi mi var sadece ...fikirlerinizi alalım

bende yazın çeşmedeydim kısa bir süre ama boyalık tarafında alaçatıyla yakın ama çok değil ben izmirin göbeğinde oturuyorum :)tatile kaçıyoruz öyle hafta sonları falan kuşadası çeşme urla karaburun dibimiz tatilleri değerlendirmek lazım değilmi :) bu arada forumda senden ve benden başka hiç kimse yok kendimi msnde görüşüyorum diye düşünüyorum alooo millet koca türkiyede zayıflamak isteyen 2 kişi mi var sadece ...fikirlerinizi alalım

evt malesef insanlar başlıyor yazmaya sonradan sıkılıyor ıstikrarlı olan çok az

ben döndüm geri aranıza :3: su ve yeşil çay için zorluyorum kendimi bu aralar.. 2 gündür et diyeti yapıyorum.. kaçamaklarımda yok denecek kadar az :)

ben döndüm geri aranıza :3: su ve yeşil çay için zorluyorum kendimi bu aralar.. 2 gündür et diyeti yapıyorum.. kaçamaklarımda yok denecek kadar az :)

hoşgeldin bende yeni geldim aranıza ama kendime göre baya bir yol kat ettim 4 günde.. artık ne bulursam elektrik süpürgesi gibi içime çekmiyorum dikkatliyiim farkındayım ve hareketliyim bende kendime bugün tavuk haşladım akşama havuç ve turp salatası ile onu yicem umarım çabalarımız sonuç verir.. sen ne zaman başladın ve nasıl gidiyor?

2 gün önce başladım ben sadece haşlama yada ızgara et yiyorsun.. kırmızı beyaz farketmiyor.. 5 günde 4-5 kilo veriliyor.. iki gündür et dışında 1 bardak portakal suyu sıkıp içtim bide bugün 4-5 tane kuru kayısı yedim.. 5 günde 3 kilo versem bile çok iyi olacak o yüzden çok sıkmıyorum kendimi.. 5 gün bitince reglim başlıyor, yani pazartesi, ilk iki günü de pirinç lapası diyeti yapacağım ödem atmak için.. sonrası allah kerim :)

Back
X