gelen kaynanatör değilmiş sevinsem mi üzülsemmi bilemedim bugün olmassa belki yarın :) aslında bigün söyleyip rahatlamak lazım tek tek ama kocişe saygıdan susuyorum

canım bu akşam gerçekler bir bir gözüme çarptı meğer ne yazık etmişim kendime kocişle yemek yedik kociş tabağı bitirmedi ben sildim süpürdüm okadar egzerjize... sofrayı toplarken fark ettimki kocişin tabağınıda almışım önüme alıp bitircem dur dedim kendi kendime sen ne yapıyorsun kim bilir kaç kere yapmıştım bunu farkında olmayarak ve artık rutinim gibi olmuştu hemen bir poşet kocişin yemeğe sokak hayvanlara verilmek üzere dışarıyaaaaa... dur daha bitmedi kociş tatlı almış banada koydu ilk etapta elime aldım boş bulunarak sonra aklıma geldi bıraktım çaktırmadan dolaba bugün farkındalık günüm oldu karnım acımakdan habire yemişim offff bir sürü yalnışım olmuş...uzun lafın kısası senin gazların bende baya bir etki bırakmış artık farkındayım yarın sabah arkadaşımla beraber yürüyüşe çıkacağız ondan dolayı kaçta gelirim bilemiyorum ama sanırım öğleden sonrayı bulur bende akşamdan hemen yazayım dedim senin nasıl geçti akşamın ?? hımmm bu arada masaj aleti buldum evde birazdan onuda çalıştıracağım etkisi olurmu bilmem ama denemekte fayda var diye düşünüyorum[/QUO
CANIM ÇOK SEVİNDİM BAK GÖRDÜN MÜ NASIL OLUYOR İSTEYİNCE UZUN ZAMAN SONRA BELKİDE İLK DEFA RAHAT ETTİ MİDEN HERŞEY DÜZELİCEK EMİNİM BEN SENDE BENDE YATAKTAN KALKTIĞIMIZ ZAMAN BİZDEN SONRA KALKAN BİR GÖBEGİMİZ OLMİCAK İKİMİZDE TAYTLAR BADIYLER DAR KOTLAR NE BİLİM ELBİSE BU TUR ŞEYLERİ DÜŞÜNMEDEN GİYİCEZ NE GÜZEL DİMİ YAZIN SICAGINDA HAFİF ŞEYLER GİYİCEZ ASKILI GİYERSEK KOLTUK ALTIMIZDAKİ ETLER FIŞKIRMICAK BUNUN GİBİ YAŞAYAMADIGIMIZ BİR SÜRÜ ŞEY AMA EMİN OL VE KENDİNE GÜVEN BUNLARIN HEPSİNİ BU SENE YAPICAZ HATTA RESİMLERİMİZİ BİRBİRİMİZE YOLLARIZ
BU ARADA AKŞAM BEN KAÇIRDIM YEMEĞİ DOGUM GÜNÜYDÜ YİGENİMİN AMA ZİYANI YOK HİÇ ÜZÜLMEDİM SAVAŞA DEVAM EDİYORUM VE GALİPTE BİZ OLUCAZ