Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

doğurma akımını sen başlattın canım bütün herşey o topikle başladı :KK48::KK48:
oğlum iyi 8,5 aylık oldu bir kaç gündür emeklemeye çalışıyo.bana yardım edecek kimse olmadığı için yemek temizlik falan hepsi bende eşimin işleride şu sıralar çok yoğun adamın yüzünü zor görüyoruz.böyle oluncada kendime az zaman kalıyo.oğlum doğduğundan beri saçımı kestiricem hep kalıyo hep kalıyo.

sen neler yapıyorsun kızın ne kadarlık oldu 1 yaşına girdimi.

Maşallah,evet haklısın tek basına olunca kendıne hıc zamanın kalmaz:))Nilsu dun 1 yasına girdi tabı erken doğduğu ıcın 10 aylık oldu dıyoruz.Ben mersindeyim canım cok yaramaz bır kızım var ve 4 kısı ancak basedebılıyoruz.

Maşallah,evet haklısın tek basına olunca kendıne hıc zamanın kalmaz:))Nilsu dun 1 yasına girdi tabı erken doğduğu ıcın 10 aylık oldu dıyoruz.Ben mersindeyim canım cok yaramaz bır kızım var ve 4 kısı ancak basedebılıyoruz.
ne kadar çabuk vakit geçiyo 1 yaşına girmiş küçük cadı.bizimkide 3 hafta erken doğdu ama ben doğdu zamanı hesaplıyorum neticede arayı kapatıyoruz zaten minyon bi çocuk değil gelişimi gayet iyi hatta büyük bile görünüyo.senin kızının gelişimi nasıl boyu kilosu.
hareketli zamanı bir kaç kişiden daha yardım almak lazım :KK48::KK48:

Evet canım dr lar doğacağı haftayı hesaplar o yuzden öyle dıyorum.Zıhınsel gelısımı 1 bucuk 2 yasında gıbı,boyu da 75-76cm yanı baya uzun kıloda sıkıntımız var 3 aydır kılo almıyor,8 dıs cıkardı,hareketlı,kusma olayımız var.

Evet canım dr lar doğacağı haftayı hesaplar o yuzden öyle dıyorum.Zıhınsel gelısımı 1 bucuk 2 yasında gıbı,boyu da 75-76cm yanı baya uzun kıloda sıkıntımız var 3 aydır kılo almıyor,8 dıs cıkardı,hareketlı,kusma olayımız var.

maşallah küçük cadıya :nazar:
bizde 12 ağustosta gittik doktora tam 8 aylıkken diyebilirim.73 cm boy kilo 10.700 :nazar: oğlum çok zayıf değil ama aşırı kiloluda değil maşallah kilomuz bence iyi :nazar: anne sütü alıyo,doktor anne sütü ile kilo alımı gayet iyi dedi.sanrım 4 aydan sonra bebekler daha az kilo alıyormuş biz Allaha şükürler olsun iyi geçiriyoruz bu dönemleri.6 aydan sonra ek gıdaya başladık oğlum çok istemedi zaten yoğurt ve meyva püresi vardı menüsünde bende ara ara verdim asıl 8. aydan sonra başladık yediklerimizden az az veriyorum anne sütü tabi hep önceliğim.bizim 4 dişimiz var ikisi altta ikiside üstteki iki yan dişi çıktı vampir gibiyiz çok tatlı :nazar: ilk çıktığında dişleri meme ucumu ısırdı yara oldu küçük bir oyuk artık iyileşmeye başladı.eli yine ağzında başka dişler geliyo galiba.

maşallah küçük cadıya :nazar:
bizde 12 ağustosta gittik doktora tam 8 aylıkken diyebilirim.73 cm boy kilo 10.700 :nazar: oğlum çok zayıf değil ama aşırı kiloluda değil maşallah kilomuz bence iyi :nazar: anne sütü alıyo,doktor anne sütü ile kilo alımı gayet iyi dedi.sanrım 4 aydan sonra bebekler daha az kilo alıyormuş biz Allaha şükürler olsun iyi geçiriyoruz bu dönemleri.6 aydan sonra ek gıdaya başladık oğlum çok istemedi zaten yoğurt ve meyva püresi vardı menüsünde bende ara ara verdim asıl 8. aydan sonra başladık yediklerimizden az az veriyorum anne sütü tabi hep önceliğim.bizim 4 dişimiz var ikisi altta ikiside üstteki iki yan dişi çıktı vampir gibiyiz çok tatlı :nazar: ilk çıktığında dişleri meme ucumu ısırdı yara oldu küçük bir oyuk artık iyileşmeye başladı.eli yine ağzında başka dişler geliyo galiba.

O sız de boylusunuz canım kılosu masallah cok ıyı bız 8 kusur kıloda kaldık.Ama asırı hareketlı Nehir yanı sn yerınde durmuyor prematureyken de böyleyd gerçi ama sımdı desteksız duruyor ayakta yakında yuruyecek dusunemıyorum,kılo almak hayal olucak.Kimi bebekler dıs cıkarıken kılo verıyor kımısı cok rahat atlatıyo o yuzden sanslısınız.

bizimki birkaç gündür acayip hareketli sürünüyo ara ara emeklemeye çalışıyo,kendi başına oturuyor yeni yeni öğrendi çok komik yapıyo :KK48::KK46:
bende ne zaman yürüyecek çok merak ediyorum.evet dişleri kolay atlattık inşallah diğerlerinide kolay çıkarırız.

maasallah hanımlar sız eve bebegınıze ozledım sızlerııı bebıklere maasallah hayırla saglıkla buyusunler kk ne kdrda degısmız uzun zaman ldu gırmeyelıı ne nerden nasıl kafam karıstı dogrusu ben ve alperen de ıyıyızz ıkıncı bebık ıcın dua ıstıyoruz ınsallahh kısa zamanda oda saglıkla hayırla bızımle olurrr vakıt buldukca buralarda olurum ınsallah saglıcakala:KK15:

doğurma akımını sen başlattın canım bütün herşey o topikle başladı :KK48::KK48:
oğlum iyi 8,5 aylık oldu bir kaç gündür emeklemeye çalışıyo.bana yardım edecek kimse olmadığı için yemek temizlik falan hepsi bende eşimin işleride şu sıralar çok yoğun adamın yüzünü zor görüyoruz.böyle oluncada kendime az zaman kalıyo.oğlum doğduğundan beri saçımı kestiricem hep kalıyo hep kalıyo.

sen neler yapıyorsun kızın ne kadarlık oldu 1 yaşına girdimi.

maasallah dogmusta 8,5 aylık bılem olmus paşaaa cnm normal mı d ogurdun kıss ekleklerler artık bızımkı 6 aylıkdı srunmeye basladında hehe
cocouk cokk buuk bır sorumluluk ısmı ne paşa nın bakalımm

sitede kim var kim yok anlaşılmıyo :KK34:
aynenn

bayan rujda doğurmuş maşallah bebeğine :nazar::nazar:ikinciyi düşünüyormuş daha erken değilmi anne sütünü daha alması lazım.ben 2 yaşından sonra düşünüyorum.öncelikle tuvalete gidiyo olması lazım kreşe yarım gün gönderirim tabi daha anne süyü alıyo ikisinede vakit ayırırım.benim bakacak kimsem yok kayınvalidemden de hayır yok bu çocukda gördük,bütün herşey bende olacak onun için herşeyi düzene sokup öyle oğluma kardeş düşünüyorum.suzanda ikinciyi düşünüyordu o ne yaptı acaba :KK48:
bayanruj dam benım gıbı ıkıncıyı dusunuyro hayırla gelsınle r ınsl
kulagım cınladı geldım bk :D

maasallah hanımlar sız eve bebegınıze ozledım sızlerııı bebıklere maasallah hayırla saglıkla buyusunler kk ne kdrda degısmız uzun zaman ldu gırmeyelıı ne nerden nasıl kafam karıstı dogrusu ben ve alperen de ıyıyızz ıkıncı bebık ıcın dua ıstıyoruz ınsallahh kısa zamanda oda saglıkla hayırla bızımle olurrr vakıt buldukca buralarda olurum ınsallah saglıcakala:KK15:

maasallah dogmusta 8,5 aylık bılem olmus paşaaa cnm normal mı d ogurdun kıss ekleklerler artık bızımkı 6 aylıkdı srunmeye basladında hehe
cocouk cokk buuk bır sorumluluk ısmı ne paşa nın bakalımm

aynenn

bayanruj dam benım gıbı ıkıncıyı dusunuyro hayırla gelsınle r ınsl
kulagım cınladı geldım bk :D

selam canım,
bende sitenin yeni haline alışamadım.alperen ne kadarlık oldu?ikinci bebiş çalışmalarınız hayırlı olsun :KK48::KK48::KK48:
alp canım oğlumun ismi,evet çabuk büyüdü 3 gün sonra 9 aylık olucak.bizimki ağırdan alıyo belkide çok emeklemeden yürüyecek,emeklemeden sürünüyo tutp kalkmak istiyo tabi düşüyo bide biraz ilerleyip hemen oturuyo bakalım bizimki ne zaman yürüyecek.
normal doğurdum bende senin gibi :KK9:buraya bir kaç kez doğum hikayemi yazmaya çalıştım silindi sinir oldum yazmadım bidaha:KK62:

:KK200::anne::KK54:selamlarr nehır eylul bayan ruj nerdesınız nasılsınız bakalım elhamdulıllah ben ıyıyım oglu 37 aylık oldu ıkıncı bbegıme hamıleyım oda 22 haftamız bıttı elhamdulıllah kızımız olucak n,sızler nasılsınız bebekler daha dogrusu cocuklar nasıl :spor::halay::anneadayı:

Selamm nerdesın cnm yaa cok merak ettım
Burdayım canım oğlumdan fırsat oldukça giriyorum nete malum eskisi kadar çok boş zaman yok.bazende üye girişi yapmadan bakıyordum googledan.
Yeni hamile olduğumu öğrendim hamilelik takvimini görünce bende yapayım dedim girdim sonra bu topige bi göz attım.Ne kadar çok zaman gecmis.
Sen nasılsın kızın nasıl :KK68:

Back
X