Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende varis de varerkekler kendini bişey zannetsin,biz olmadan hiç birşeyler:))
öptüm canım görüşürüzz:)
Erkek olmak rahat gibi görünüyor daa.. Boşverin kızlarrr..:13:
Valla anne olmanın hissi hiç bir şeye değişilmez.. Hep sizden bir parça olacak o..
Tamam babanın da katkısı var bu işteyine de anneliktir kutsal olan değil mi ama??
Ayy özledim ben oğluşumu.. Çalışıyorum, şu an işteyim de..
Hamileyken bir arkadaşım şöyle demişti:
Hamileyken hep yanında doğduğunda çok özleyeceksin sen de diye..Anlamamıştım o zaman ama şimdi anlıyorumm..
![]()
Ben de çok usluymuşum,annem 6 aylık hamileyken bana doktora gitmiş bir sorunmu var,sanki hamile değilim demiş:)Doktor bakmış usg den hiç hareket etmiyormuşum,doktor bile şüphelenmiş sanırım kafama bastırmış ya da vurmuş(pis doktor)öyle kolumu çevirmişim.Beni rahat bırakmamışlar![]()
Nasılsınız bakalım bugün?bayanruj canım hapşurman geçtimi?
ahh kendimi atasım var pencereden, bacakları pürüzsüz olanlara özeniyorum,
bizim o tarafın kızlarında genelde oluyor ya, sıcaktan mı artık bilemiyorum ki
tabiki duygusal olarak annelik başka birşey ama erkek olmakta çok rahatlık var
bende öye canım 4 aylıkken yeni yeni kımıldamaya başlamışım.![]()
günaydın canım, geçti çok şükür, hafif burnum akıyor ama benim her zamanki hallerim.
sen nasılsın, öğlen kısır yapta yemeye gelelim.canım çekti.![]()
senin bebeğinede yarasın inşallah bol bol vitamin olsun
ımmm canım ayva çekti bak şimdi eşimi arayayımda alsın![]()
Sıcakta azıyor varis doğru,atma kendini ya ben de atarım arkandansen yine 4 aylıken kımıldamışsın bende hiç hareket yok,sanırım sperm uyuşuk çıkmış:))
Mevsim dönüşü olur ama yine dikkat et sende benim gibi hassassın ya:))Oyy kıyamam annem güzel yapar kısırı gelin hemen yapar sana:))
Geçen gece yarısı saat 3 falandı sanırım,wc için kalktım burnuma kısır kokusu geldi,canım çekti.Sabah oldu annem yapıyım dedi yok dedim yiyemiyebilirim.
Hem canım çekiyor hemde ya midem bulanırsa diye korkuyorum.Şöyle acılı falan,bide turşuuuuuu
Sıcakta azıyor varis doğru,atma kendini ya ben de atarım arkandansen yine 4 aylıken kımıldamışsın bende hiç hareket yok,sanırım sperm uyuşuk çıkmış:))
ayva demeyin banaaa dün öğlen yemiştim bugün Wc'ye gidemiyorum anladınız derdimi dimi
aynen öyle canım bende kılcal damar var geçen sene 150 tl verdim çorap aldım ama çok sıkı giyemedim,
ruhum daralıyor giyince, ev hanımı olsam giyerdim ama işe gelirken olmuyor.
benimde kaç gündür canım çekiyor yapıcam ama 2 kişiylede tadı çıkmıyor,
eşimde sağolsun herşeyden azıcık yer, şöyle senin gibi iştahlı birisi olsada yesek karşılıklı
yanında turşu, lahana,asma yaprağı, ayran ohh mis gibi,
bide fellah köftesi bilirmisin sarımsaklı domatesli, onada bayılırım.1 seneyi geçti yemeyeli.
Hıı anladım ayva öylemi yapıyor,kayısı,incir ceviz ye ben bunları yiyince iyi geliyor:)))
Benimde Mersine gidince çok ağrıyor varisim bazen yürüyermiyorum bile düşün..
Ahh ya biliyorum ben,önceden eşim sevmezdi kısırı(onlar Ankara usulü garip bişey yapıyor)bizim usulü yedi sevmeye başladısever yanı baya da iştahlı tosun oldu 92 kilo
Annemde iştahlıdır,komşuyada verdikmi bitiyor..Asma yaprağını bazen çiğ bile yiyorum,taze olunca ekşi ekşi süper oluyor:))
Sarımsaklı köfteyi bilmezmiyimçok severim hatta bayılırım(eşimde bizde gördü oda bayılıyor)hatta araplar onu ıspanaklı domatesli,salçalı,sarımsaklı sosla yapıyor,oda süper oluyor,denemeni tavsiye ederim.
Ya sen burda olsaydın annem bize yapardı,sürekli yapar zaten,komşu falan olsaydık süper olurdu
Siz tayini Ankara isticekmisiniz![]()
ankarayı çok istiyoruz canım ama biraz zor,keşke komşu olsaydık
belki ilerleyen senelerde olabilir, tercih yaptık ankara çevresini yazdık kısmet bakalım,
ıspanaklısını yemedim, denemek lazım.
benim eşimde 85 kilo oldu hayatında ilk kez bu kiloyu görmüş, şimdi spora başladı göbüşünü eritmeye çalışıyor,
ama benden iradeli kesin verir, akşam çayın yanında kek koydum, çerez koydum ağzına sürmedi, yemiycem dedi
eşim kısır sever ama çeşitli yemek seviyor yani koca bir tabak kısırı iştahla yemez,
onun tarzı şöyle: 4 çeşit olacak, beyimiz 2 şer kaşık tabağına koyacak falan filan yani, sosyetik![]()
İnşallah Ankara olur ya çok isterdim:)az değilmiş onunda kilosuevlilik yaramış,benim tosun hala yiyor şişkom diyorum(ben bir hafta yemem fit olurum diyor)istersen bir deri bir kemik kalıyım diyor:))ben olsam dayanmazdım,brawo valla..Senin eşin tam sosyetik valla işin zor az az çeşit yapıcaksın
Ben yemek yapmasam bişe demez(çubuk kraker çaya razı garibim)Birde garip bir huyu var en sevdiği şeyi en son yer,mesela önce çorba sonra pilav sonra ana yemek en son salata yer..
yemek yapmazsam laf söylemez anlayışlıdır, hasta falan olduğumda dışardan yemek söyler, yada makarna yapar sağolsun.
ama tam bir gurmedir, her yemekten anlar, yorum yapar,
bazen içim şişiyor, öffff diyorum, bildiğim yemekleride unuttum sayende
boğazına düşkündür, aynen benim eşimde sırayla yer yemekleri,sosyetik anacığım
mesela bazen çorbayla ana yemeği aynı anda sofraya koyarım bana der ki bunu niye getirdin, köylü müsün sen der![]()
Benim işim gurme değilde ben çok seçerim,her elden her yemeği yiyemem:))oda beni taklit etmeye başladı.Dışarda bir şey yasam yağı kötü şusu busu kötü dediğimde aynısı söyler:))
Bende mesela karnıyarıkla pilavı beraber yesene derim,yok der önce pilav sonra karnıyarıkne cinsler yaa.He köylüyüm de sende:))
bende aynısını derim, yemeği soğutma ikisini birden yesene derim yok sırayla alışmış töbe töbe, sanki kanunda yazıyor
önceden benle uğraşırken zoruma giderdi, şimdi köylü müsün diyince heeee diyom, sanki kendisi değil
tatlım öğle molası ben bir eve gidip geleyim öptüm![]()
selam kızlar nasılsınız
iştahım açıldı valla yazdıklarınızı okuyunca
bende sabah elmamı ve muzu hazırladım ama evde unutmuşum
unuttum ya nasıl canım istiyor şimdi anlatamam![]()
selam kızlar nasılsınız
iştahım açıldı valla yazdıklarınızı okuyunca
bende sabah elmamı ve muzu hazırladım ama evde unutmuşum
unuttum ya nasıl canım istiyor şimdi anlatamam![]()
Canım eşim geldi öğlen kahvesine:))o yüzden yazamadım.Afiyet olsun öptümm![]()
as.canım biz iyiyiz sen nasılsın bebişinle
Bayanruj iştahaçıcım benim zaten
akşam yersin canım ya da iş yerine yakın bir yer varsa al taneyle:))