Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Yarın söylerim onuda canım,görüşürüz canım sizde Allah a emanet olun:54:
aminnn

corbamı koydum ocagaa az el işi yaptık gluma tv dede brsey yok kı yaaaaaaaaa corbamız pısene kdr burdayız sonra vınnn yemeye bol lımonlu hehe dısardada sbhdan berı yagmur var nısan yagmurları erken mı egeldı nedır??daha dogru duzgunkar yagmamızkenee:26:sıcacık ıcımız ısınsın oglusumlaaaaaaa:8::8::8:

dimi yaa, hormonsuz sebzeye bende hasret kaldım,
ahh adanada olsam pazara gitsem, her çeşit sebze var miss gibi,
bazıları için bu hayaller komik gelir ama inan hasret kaldım,
burda manavda çürük çarık ne varsa almak zorundayım,mecburen :43:
hormonsuz kabakları yazın rendeleyip buzluğa atmıştım,deneme amaçlı
geçen gün çıkardım kabak mücver yaptım çok güzel oldu, tavsiye ederim,
doktor git dese gidicen yani, kocişin yalnız mı kalacak,
ahh bu adamların çektiği nedir,
bizde aylardır kardeş gibi yatıyoruz doktor yasakladı :17:

Yo bende öyleyim inan,tamam pazarda o kadar kötü sebzeler yok ama kendi memleketim gibi olmuyor..Hamilelikte aslında konserve ve dondurulmuş ürünlerde sakıncalı ama bende senin yaptığın gibi yapabilirim.Zeytinyağlı sade kabak yemeğini çok severim(bol ekşili ve acılı)Annem Mersine gitmek zorunda,onun da evinde işleri var,hemde anneannem gelicek Antalyadan(beraber yaşıyorlar)Annem gitse kim bana bakıcak:52:3. ay olmadan gidip gelmek istiyorum(bunaldım burada,eşim özel sektörde çalışıyor ve izni bile yok)akşam 7 buçukda geliyor(bize zaten yasak kardeşiz)yani anlıycağın gitsem iyi olucak:36:

aminnn

corbamı koydum ocagaa az el işi yaptık gluma tv dede brsey yok kı yaaaaaaaaa corbamız pısene kdr burdayız sonra vınnn yemeye bol lımonlu hehe dısardada sbhdan berı yagmur var nısan yagmurları erken mı egeldı nedır??daha dogru duzgunkar yagmamızkenee:26:sıcacık ıcımız ısınsın oglusumlaaaaaaa:8::8::8:

Ohh ohh yarasın Alperene,benim tahammülüm yok ne et ne tavuk(suyuna bile,hatta kokusuna)bizde sade ıspanak ve yoğurt yiyoruz:)
Sen Kayserideydin dimi bu sene kar yok Ankarada da..

Ohh ohh yarasın Alperene,benim tahammülüm yok ne et ne tavuk(suyuna bile,hatta kokusuna)bizde sade ıspanak ve yoğurt yiyoruz:)
Sen Kayserideydin dimi bu sene kar yok Ankarada da..
ayne bende öledım canm et tarzı seylere baklagıllere(b.gıllerı halende sevemedımde)et tarzı seylerı yıyorum artık goruntusu gozumunonune gelınce bıle mıdem kalkıyordu dusun yanıı 2.ay baslarında basladı 4.aydan sonra bıtttı hehhe tıksınmem 1 aydır mutfaga gırıyorum yanııııııııııııııııııı:52::52:

ayne bende öledım canm et tarzı seylere baklagıllere(b.gıllerı halende sevemedımde)et tarzı seylerı yıyorum artık goruntusu gozumunonune gelınce bıle mıdem kalkıyordu dusun yanıı 2.ay baslarında basladı 4.aydan sonra bıtttı hehhe tıksınmem 1 aydır mutfaga gırıyorum yanııııııııııııııııııı:52::52:

Darısı bana o zaman ben ilk öğrendiğimden beri öyle,bir gün makarna bir gün pırasa,birgün pilav bir gün ıspanak geçiştiriyorum:24:hep sebze yemek istiyorum..Şimdi ıspanak yedim ya karnım da senfoni var sanki noluyo ki:52:

Yo bende öyleyim inan,tamam pazarda o kadar kötü sebzeler yok ama kendi memleketim gibi olmuyor..Hamilelikte aslında konserve ve dondurulmuş ürünlerde sakıncalı ama bende senin yaptığın gibi yapabilirim.Zeytinyağlı sade kabak yemeğini çok severim(bol ekşili ve acılı)Annem Mersine gitmek zorunda,onun da evinde işleri var,hemde anneannem gelicek Antalyadan(beraber yaşıyorlar)Annem gitse kim bana bakıcak:52:3. ay olmadan gidip gelmek istiyorum(bunaldım burada,eşim özel sektörde çalışıyor ve izni bile yok)akşam 7 buçukda geliyor(bize zaten yasak kardeşiz)yani anlıycağın gitsem iyi olucak:36:

evet dondurulmuş gıdalar sakıncalı diyorlar ama evde kendi yaptıklarımızda katkı maddesi yok canım,
bence marketlerdeki hazır gıdalardan uzak durun diyorlar.
eee hadi ben izin verdim git bakalım, benim yerimede deniz havası çek,şalgam iç, midye dolma ye,
tantuni ye,balık ekmek ye ( yiyemesende önünden geç) :1:

evet dondurulmuş gıdalar sakıncalı diyorlar ama evde kendi yaptıklarımızda katkı maddesi yok canım,
bence marketlerdeki hazır gıdalardan uzak durun diyorlar.
eee hadi ben izin verdim git bakalım, benim yerimede deniz havası çek,şalgam iç, midye dolma ye,
tantuni ye,balık ekmek ye ( yiyemesende önünden geç) :1:

İlk izni kopardım yani,yarın ki iznide kopardımmı tamamdır.Yanından geçicem senin için(tantuni,balık,adana)yiyemiycem sanırım.Künefe falan yerim artık(hamileler okumasın hehee)otlanırım öyle.Zaten annemin evi denizin tam karşısı çok yakın 100 metre(balkonda deniz manzaralı kahvaltı yapacam)Oada hava sıcak ohh mis gibi

canım düşükten sonra bir adet gördüm ben ama o ay rahim filmi ve rahim emarı için çok ilaç veridler damardan bi de vajinadan ondan geçen ay adetim kısa sürdü. ve geçen hafta aslında yumurtlama günümdü ama adet oldum. ben o yüzden telaşlanmıştım. doktor ilaçların etkisinden böyle olabileceğini söyledi. telaş etme dedi. senin yumurtaların rahim duvarın tüplerin herşeyin normal bir tek rahimin dar dedi. onunda çaresine bakarız sen hamile kalınca dedi. kolay hamile kalabilmek için de yumurta takibi filan yaptıracağım. adetimin 3.cü günü başlayacağım işte doktora. sonra doktor ne derse harfiyen yapacağım bakalım bi de doktor kontrolünde hamilelik deneyeyim diyorum. yaş oldu 28-29 arası bişey. :1: ondan pek ertelemek istemiyorum.ama geçen aya göre çok daha iyiyim şükürler olsun.artık bi ara benim çocuğum olmaza bağlamıştım. :9::9:.
canım çok geçmiş olsun ama umudunu kaybetme rabbim en doğru zamanda hayırlısıyla nasip edecektir inşallah

ayy iyiki erken çıkmışım, eve girerken bir yağmur bastırdı eyvahh gök yarıldı sandım, sonra hemen durdu hava yine sapsarı
hiç sevmem, ben güneşin kızıyım yahuuuu :19:
gene kısır yapamadım,valla bi tarafım şişecek kısır diye diye :37:
eşim çok acıkmış hazır yufkadan gözleme yapıverdim.
bende sarmalardan atıştırdım azıcık :39:

hoşgeldiiin baya hızlısın tatlım, afiyet olsun, kolay gelsin.
bir saat kaybolsak alıp başını gidiyor bizim kızlar, yetişemiyorum,
cvp yazamadığım olursa kusura bakmayın arada kaçırdıklarım oluyor.

canım sen neredeydin?
bursada da hava günlük güneşlik ama buzzz
güneşe aldanıpta gezmeye çıkılmaz valla
doğru diyorsun, her insanın kusurları var, en iyisi hoş görülü olup kaynanayı kabullenmek,
sonuçta kendi annemiz bile bazen bizi üzebiliyor,kaldıki kocanın anasından çokta birşey beklememek lazım,
bizim topiğin kızları olarak yemeyi seviyoruz, hepimiz aynıyız valla, yumurtayıda çok severim hertürlü yerim.

ahhh kuzum ya, sendemi düşük yaşadın, hepimiz aynı dertlerle uğraşıyoruz, geçmiş olsun,
bende 20 gün önce gebeliğimi sonlandırdım biliorsun, adetten sonra testler için doktora gidicem,
ben bile bazen çocuğum hiç olmayacakmış gibi hissediyorum ama boşuna can sıkıntısı yapıyoruz,
Tıp çok ilerledi, sen yeterki hamile kal, bir şekilde dünyaya gelir bebişin :emir_bebek:
aynen canım karşılıklı olarak pek bişey beklemiyoruz birbirimizden
kayınvalidem benden saygı bekler ben ondan anlayış
bu ikisini yapabiliyoruz sanırım anlaşabilmemizin sırrı bu
ilk başlarda birbirimizin isteklerini bilemediğimizden can sıkıcı şeyler oldu
çok şükür fazla uzamadan hallettik bitti gitti

hiç umudunuzu kaybetmeyin dualarınızı eksik etmeyin
dediğin gibi tıp çok ilerledi allahında izniyle evlatlarınıza kavuşacaksınız inşallah

aminnn

ohh afiyet olsun oğluşunla birlikte yarasın inşallah
hareketlerini hissediyorsun demi canım
kaçıncı haftada hissettin
İlk izni kopardım yani,yarın ki iznide kopardımmı tamamdır.Yanından geçicem senin için(tantuni,balık,adana)yiyemiycem sanırım.Künefe falan yerim artık(hamileler okumasın hehee)otlanırım öyle.Zaten annemin evi denizin tam karşısı çok yakın 100 metre(balkonda deniz manzaralı kahvaltı yapacam)Oada hava sıcak ohh mis gibi

hadi inşallah doktorundanda izin çıkar değişiklik iyi gelir sana
bide canım doktora gitmeden önce soracaklarını yaz bi kağıda
oraya gidince hele bide ultrasonda bebeğini görünce
aklındakilerin hepsi uçuyor ilk randevumda yaşadım tecrübe ile sabit:1:

Son düzenleme:
canım çok geçmiş olsun ama umudunu kaybette rabbim en doğru zamanda hayırlısıyla nasip edecektir inşallah

canım sen neredeydin?

dediğin gibi tığ çok ilerledi allahında izniyle evlatlarınıza kavuşacaksınız inşallah

Hehehe yazarım canım:)bakalım bir görelim de uçsun gitsin..Çok fazla görülmez ama sanırım küçük ya

hayııııırrr bende istiyorum, çok kıskandım yaaaa güle güle git :5: :5: :5:

canım çok geçmiş olsun ama umudunu kaybetme rabbim en doğru zamanda hayırlısıyla nasip edecektir inşallah

canım sen neredeydin?

dediğin gibi tıp çok ilerledi allahında izniyle evlatlarınıza kavuşacaksınız inşallah

ayy bursamı, ne güzel yerdesiniz, kıymetini bil,
ben bingöldeyim canım kısmetse 6 ay sonra tayinimiz çıkacak. :nazar:

Canm benim sende gel:)kız kıza takılırız iste:1:

Canm benim sende gel:)kız kıza takılırız iste:1:

ahh nerde o günler, benim kociş tek göndermiyor yani bunun mevzusu geçmedi aramızda ama biliyorum,
çünkü hiç git falan demedi, annenler gelsin kalsın diyor sağolsun ama sen adanaya git hava al falan demez.
bende onu yalnız bırakmak istemem sonuçta birlikte çekiyoruz buranın kahrını onada yazık.
yeteri kadar beni mutlu etmeye çalışır, her istediğimi alır, cimriliği falan yok yani,
kısmetse mayısta italyaya götürcek aşkım :16:

Hehehe yazarım canım:)bakalım bir görelim de uçsun gitsin..Çok fazla görülmez ama sanırım küçük ya

küçük bişey olcak kesenin içinde susam tanesi gibi
kalp atışını duyduğun an orada bir can attığını bilmek bile çok güzel duygu
bişey görmesen bile varlığını bileceksin
biz bi ara bebeğimizi susamımız diye seviyorduk
susamın annesi,susamın babası,susam bugun nasıl
susam acıkmışisusamı görmeye gidiyoruz gibi :1::1:

ahh nerde o günler, benim kociş tek göndermiyor yani bunun mevzusu geçmedi aramızda ama biliyorum,
çünkü hiç git falan demedi, annenler gelsin kalsın diyor sağolsun ama sen adanaya git hava al falan demez.
bende onu yalnız bırakmak istemem sonuçta birlikte çekiyoruz buranın kahrını onada yazık.
yeteri kadar beni mutlu etmeye çalışır, her istediğimi alır, cimriliği falan yok yani,
kısmetse mayısta italyaya götürcek aşkım :16:

Sizin durumunuz biraz daha farklı tabi:)sonucta ben kendi şehrimi bıraktım,eşimin doğduğu ve ailesinin yaşadığı şehire geldim.Onun için hava hoş ama benim için daha zor bir durum neticede.Benim kendi şehire gitmem hakkım diye düşünüyorum(annemin yanından başka yere göndermez ama)Hahaha benim eşimde cimri değil eli çok açık hatta,çok da eli açık olmasın ya:))
Ohh ohh şimdi benimi kıskandırcan yani bende gitmek istiyorum İtalya Venedik,gondolla gezmek:52:tadını çıkar benim yerimede..

küçük bişey olcak kesenin içinde susam tanesi gibi
kalp atışını duyduğun an orada bir can attığını bilmek bile çok güzel duygu
bişey görmesen bile varlığını bileceksin
biz bi ara bebeğimizi susamımız diye seviyorduk
susamın annesi,susamın babası,susam bugun nasıl
susam acıkmışisusamı görmeye gidiyoruz gibi :1::1:

Susammı biz büyükmüş gibi konuşuyoruz,bende aşırı gaz oluyor mesela,ne gazlıymış falan diyoruz:52:susam ne zaman büyücek ya bu hafta sonu SAta göre 8haftaya geçiyorum ne zaman badem olcak..

canım ya ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yer
çok şükür eşin yanında ve huzurlusun
inşallah 6 ay sonrada gönlünüzdeki yer çıkar
ve bugünlerinizi gülerek anarsınız inşallah

Sizin durumunuz biraz daha farklı tabi:)sonucta ben kendi şehrimi bıraktım,eşimin doğduğu ve ailesinin yaşadığı şehire geldim.Onun için hava hoş ama benim için daha zor bir durum neticede.Benim kendi şehire gitmem hakkım diye düşünüyorum(annemin yanından başka yere göndermez ama)Hahaha benim eşimde cimri değil eli çok açık hatta,çok da eli açık olmasın ya:))
Ohh ohh şimdi benimi kıskandırcan yani bende gitmek istiyorum İtalya Venedik,gondolla gezmek:52:tadını çıkar benim yerimede..

hehehe kıskandırmış gibi oldum dimi :1:
ohh sen mersine gidersen bak bende nerelere giderim,
sen balkondan denizi seyret bende gondolla gezerken seni düşünürüm :33:

hımm evet eşinin ailesi ordaydı dimi, ozaman gitmek senin hakkın,
keyfine bak tatlım, oda gitsin anasının yanına, azcık bekarlık günlerine dönsün.

canım ya ne demişler doğduğun yer değil doyduğun yer
çok şükür eşin yanında ve huzurlusun
inşallah 6 ay sonrada gönlünüzdeki yer çıkar
ve bugünlerinizi gülerek anarsınız inşallah

amin canım inşallah, Allah sağlık sıhhat versin zaman geçip gidiyor,
ben her yerde mutluyum çok şükür,
başkaları gibi gurbetteyim diye çok kafama takıp hergün ağıt yakmıyorum.

hehehe kıskandırmış gibi oldum dimi :1:
ohh sen mersine gidersen bak bende nerelere giderim,
sen balkondan denizi seyret bende gondolla gezerken seni düşünürüm :33:

hımm evet eşinin ailesi ordaydı dimi, ozaman gitmek senin hakkın,
keyfine bak tatlım, oda gitsin anasının yanına, azcık bekarlık günlerine dönsün.

Evet kıskandırmış gibi oldun hatta kıskandırdın:1:sen daha İstanbula gidiceksin ohh valla ben napcam hep yatıcam evde:)bari manzaralı yerde yatıyım,yazık değilmi bana ya..
Evet canım eşim aslen Ankaralı ve maile buradalar,çalıştığı şirkette bile akrabası çok yani:1:
haha benim hakkım tabi gidicem.Çarşambaya alıcam biletinizi diyor:10:
Herşey doktora bağlı

Evet kıskandırmış gibi oldun hatta kıskandırdın:1:sen daha İstanbula gidiceksin ohh valla ben napcam hep yatıcam evde:)bari manzaralı yerde yatıyım,yazık değilmi bana ya..
Evet canım eşim aslen Ankaralı ve maile buradalar,çalıştığı şirkette bile akrabası çok yani:1:
haha benim hakkım tabi gidicem.Çarşambaya alıcam biletinizi diyor:10:
Herşey doktora bağlı

canım benim senin karnında bebişin var,bizim seni kıskanmamız lazım, daha ne olsun ki,
en güzel heyecanlar senin yaşadıkların, benimkiler sadece bir avuntu işte :34:
öpüyorum seni ben biraz iş yapayım, beynim sulandı iyice
kızlarrrrr ben çıkıyorum bye :3: :5:

Back
X