Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

İyi seyirler canım,ne demek canım istediğin her zaman gel mutlaka bekleriz:)ben çalışmıyorum,gün içinde sık sık kk takılıyorum görüşürüz..

İnşallah sayenizde moral bulucam,seninde mi kız gözukuyor(kız mı istiyorsun)kilomu söylicem ama kızmıcan tamammı

inşallah verirsin canım.bebek için değilde öncellikle kendin için iste kilo vermeyi hedef belirle.

bende o filmi merak ediyorum izledikten sonra bize yaz belki hafta sonu bende giderim

Nehir diğer topic de eylul25 vardı hatırlıyormusun?bursadan dı o da hamileymiş:))profiline bakmıştım..Bayanrujuda gördüm oda hamileydi ama malesef yaşamadı.O da görse topiği gelse bari..

kız çocukları daha nazlı cilveli oluyor tabi hakkımızdan hayırlısı

söyle meraklandırma beni

Evet(cadı ve zilli oluyorlar::),ilk diyete başladığım kiloya geri döndüm(62),tam diyete başlıcakken de hamile kaldım..

Nehir diğer topic de eylul25 vardı hatırlıyormusun?bursadan dı o da hamileymiş:))profiline bakmıştım..Bayanrujuda gördüm oda hamileydi ama malesef yaşamadı.O da görse topiği gelse bari..

aa gerçekmi o topik çok uğurlu geldi herhalde hepimize

tuzlu kurabiye yaptım ilk denememe rağmen güzel olmuş, kekde yapıcam

Ohh sen iyice hamarat takılıyosun,ben batıma yakın istahım acayip açıktı:)çok yiyordum sonra doktora gittim(iştahım 0 landı)dünden beri midem bulanıyor,yesemde çıkıyor...

aa gerçekmi o topik çok uğurlu geldi herhalde hepimize

Evet canım sanırım öyle oldu,manken uğramıyor hiç kızgınım ona ben:)suzanda baya büyüttü oğlu olcakmış sanırım..Hani topiği ilk actığımda destina06 vardı hamile kalmak istiyodu(hamile kalmadan önce çizelge yapmıştı)bizde hamilesin ne diyeti demiştik,o doğurdu bile,sonra francesca geldi oda hamile kaldı,sanırım kızı oldu geçen ay,sonra suzanmaşallah nazar değmesin..

Evet(cadı ve zilli oluyorlar::),ilk diyete başladığım kiloya geri döndüm(62),tam diyete başlıcakken de hamile kaldım..

hahhahhaa zilli oluyorlar

canım olsun boyuna göre sorun yok hem sağlıklı olsunda sonra kilo verirsin.bir topikte okumuştum bir bayan vardı az yiyormuş fazla kilo almamak için erken doğum yapmış bebeği hastanede yatıyormuş falan çok etkilenmiştim.tabi böyle deyince çok abartma off diyene bak ben doymuyorum yaa

topiğin hayırlı olsun canım, benim diyet ömür boyu bitmez, 65 kilo oldum:))
avatarın değişmiş,yağmurlar yakışmıyor sana, kelebek daha iyiydi:)

Evet haklısın artık kendimi değil onu düşüncem,yiyorum zaten:)zorla olsa da.Sende var bişey yaa:)

topiğin hayırlı olsun canım, benim diyet ömür boyu bitmez, 65 kilo oldum:))
avatarın değişmiş,yağmurlar yakışmıyor sana, kelebek daha iyiydi:)

Hoşgeldin canım bende sen de gelsen diye yazdım(çok iyi insansın)benimde bitmiycek diyet bu gidişle,senin için kelebeğe dönerim hemen

Ohh sen iyice hamarat takılıyosun,ben batıma yakın istahım acayip açıktı:)çok yiyordum sonra doktora gittim(iştahım 0 landı)dünden beri midem bulanıyor,yesemde çıkıyor...

eşim kilo vermek istiyo ama benim gece bile karnım acıkıyo yattığımda yemekler gözümün hep önünde
canım mide bulantısı için zencefillimi yoksa zerdeçallımıydı net hatırlamıyorum su yapıp sabahları içiyorlarmış iyi geliyormuş topiklere bi bak istersen.

belki oda hamiledir.gerçi hatırladığım kadarıyla düşünmüyorlardı.
benimde olsaydı martta doğuracaktım kısmet değilmiş.

sen nasıl öğrendin neler yaptın eşine nasıl söyledin anlatsana

topiğini gördüm ve geldim :))
ayy canım ya, demek haberin oldu,evet yaşamadı bebeğim, senin hamile olduğunu yeni öğrendim kaç aylık??
hayırlısıyla doğurursun inşallah.

topiğini gördüm ve geldim :))
ayy canım ya, demek haberin oldu,evet yaşamadı bebeğim, senin hamile olduğunu yeni öğrendim kaç aylık??
hayırlısıyla doğurursun inşallah.

Çok iyi yaptın gelmekle:)evet takipn ediyodum seni canım nasılsın şuan?bende beklenmedik hamile kaldım,düşünmüyodum da,şuan 4+6 falan sanırım sat 13 ocak,yanlız riskli gebelik olucak(vajinal ugs de)çift rahim ve çift rahim ağzı cıktı..saol canım inşallah

Aşırı bulantım olmasada,mesela sabah simit yedim sorun yoktu genelde akşam yemekleri sonrasında oluyo..Hayırlısı canım belkı bizimkiyle yaşıt olucakmışş
Sanmıyorum hamile olduğunu:)
Biz düşünmediğimiz için test yaptıktan sonra,direk söyledim öyle süpriz falan yok yani,çok duygulanmış(gözlerinden yaşlar gelmiş öyle dedi)ben de öyle durum olmadı çok mu duygusuzum acabaadet günüm 2 gün geçti kesin dedım,cunku adetim cok düzenlıdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…