kızlar.. birazdan annemle dışarı çıkıcaz,ayıptır söylemesi uzun zamandır beklediğim film vizyona girdi ona gidicez (romantik komedi 2)geliyomuş annem,aradı.. ben o sebeple şimdilik çıkıyorum..aranıza kabul ettiğiniz için çok mersi teşekkürler sizi tanıdığıma memnun oldum..tekrar görüşürüz inş unutmazsanız beni tabi
şaka bi yana mutlaka konuşalım tekrar,ısındım size..ben gün içinde hemen hemen her gün burdayım şimdilik hoşçakalın kızlar..
<br><br>canım moralini yüksek tut,anlıyorum seni neler hissettiğini ama güçlü olman lazım.<br>bu arada çin takviminde banada kız görünüyor.<br><br>
<br>
<br><br>canım kaç kilosun sen şimdi?<br>
<br>
<br><br>canım ne güzel söyledin bazen hataneye gittiğimde hastaları görünce yada engellileri insan bin defa şükrediyor haline.<br>
<br>
eneeee bende ümraniye'deyimhehehhe
bebek konusunda bütün fikirlere,sorunlara,çözümlere açığım valla..dilediğin an yazabilirsin..fikirleriniz varsa bende zevkle dinlerimhamilelik şüphen varmış seninde aaaay ne güzel bi topiğe denk geldim..2 hamile birden inş ikinizde dilediğiniz gibi bi hamilelik yaşarsınız,en baştada sağlıklı...
ben evlenmeden önce diyetisyene gittim..beşiktaş'taydı ve çok sevdiğim güvendiğim bi yer..orda 5-6 ayda 20 kilo vermiştim..evlendikten sonra baya saldım ve biçoğunu geri aldımşimdi hem kendimde istediğim için,hemde bebek için tekrar diyetteyim..en az 10-13 kilo vermem lazım kesin!
yine diyetisyene gittiğimdeki listeyi uyguluyorum..
fikir öneri varsa dinlerim sizdende..ama öyle şok diyetlerde,1 haftada 5-6 kilolarda değilim..sağlıksız oluyo onlar ve kolay geri alınıyo..
kızlar.. birazdan annemle dışarı çıkıcaz,ayıptır söylemesi uzun zamandır beklediğim film vizyona girdi ona gidicez (romantik komedi 2)geliyomuş annem,aradı.. ben o sebeple şimdilik çıkıyorum..aranıza kabul ettiğiniz için çok mersi teşekkürler sizi tanıdığıma memnun oldum..tekrar görüşürüz inş unutmazsanız beni tabi
şaka bi yana mutlaka konuşalım tekrar,ısındım size..ben gün içinde hemen hemen her gün burdayım şimdilik hoşçakalın kızlar..
İnşallah sayenizde moral bulucam,seninde mi kız gözukuyor(kız mı istiyorsun)kilomu söylicem ama kızmıcan tamammı
kız çocukları daha nazlı cilveli oluyor tabi hakkımızdan hayırlısı
söyle meraklandırma beni
Nehir diğer topic de eylul25 vardı hatırlıyormusun?bursadan dı o da hamileymiş:))profiline bakmıştım..Bayanrujuda gördüm oda hamileydi ama malesef yaşamadı.O da görse topiği gelse bari..
tuzlu kurabiye yaptım ilk denememe rağmen güzel olmuş, kekde yapıcam
aa gerçekmi o topik çok uğurlu geldi herhalde hepimize
Evet(cadı ve zilli oluyorlar::),ilk diyete başladığım kiloya geri döndüm(62),tam diyete başlıcakken de hamile kaldım..
hahhahhaa zilli oluyorlar
canım olsun boyuna göre sorun yok hem sağlıklı olsunda sonra kilo verirsin.bir topikte okumuştum bir bayan vardı az yiyormuş fazla kilo almamak için erken doğum yapmış bebeği hastanede yatıyormuş falan çok etkilenmiştim.tabi böyle deyince çok abartma off diyene bak ben doymuyorum yaa
topiğin hayırlı olsun canım, benim diyet ömür boyu bitmez, 65 kilo oldum:))
avatarın değişmiş,yağmurlar yakışmıyor sana, kelebek daha iyiydi:)
Ohh sen iyice hamarat takılıyosun,ben batıma yakın istahım acayip açıktı:)çok yiyordum sonra doktora gittim(iştahım 0 landı)dünden beri midem bulanıyor,yesemde çıkıyor...
Evet canım sanırım öyle oldu,manken uğramıyor hiç kızgınım ona ben:)suzanda baya büyüttü oğlu olcakmış sanırım..Hani topiği ilk actığımda destina06 vardı hamile kalmak istiyodu(hamile kalmadan önce çizelge yapmıştı)bizde hamilesin ne diyeti demiştik,o doğurdu bile,sonra francesca geldi oda hamile kaldı,sanırım kızı oldu geçen ay,sonra suzanmaşallah nazar değmesin..
Nehir diğer topic de eylul25 vardı hatırlıyormusun?bursadan dı o da hamileymiş:))profiline bakmıştım..Bayanrujuda gördüm oda hamileydi ama malesef yaşamadı.O da görse topiği gelse bari..
topiğin hayırlı olsun canım, benim diyet ömür boyu bitmez, 65 kilo oldum:))
avatarın değişmiş,yağmurlar yakışmıyor sana, kelebek daha iyiydi:)
topiğini gördüm ve geldim :))
ayy canım ya, demek haberin oldu,evet yaşamadı bebeğim, senin hamile olduğunu yeni öğrendim kaç aylık??
hayırlısıyla doğurursun inşallah.
selam hoşgeldin nasılsın
yiyip yiyip kilo alamayanlara hayranım vallahi
eşim kilo vermek istiyo ama benim gece bile karnım acıkıyo yattığımda yemekler gözümün hep önünde
canım mide bulantısı için zencefillimi yoksa zerdeçallımıydı net hatırlamıyorum su yapıp sabahları içiyorlarmış iyi geliyormuş topiklere bi bak istersen.
belki oda hamiledir.gerçi hatırladığım kadarıyla düşünmüyorlardı.
benimde olsaydı martta doğuracaktım kısmet değilmiş.
sen nasıl öğrendin neler yaptın eşine nasıl söyledin anlatsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?