bende doktoa daha önce gittiğimde birşey demedi onlar kesinleşene kadar birşey vermek istemiyo ama düşünmüyorlarki vucut direnci düşüyo belki buda hamileliğini olumsuz etkiler demiyorlar.
ben sabah aç karnına demir ilacı,tok karnınada gün içinde bebek aspirini,folik asit ve b12 kullanıyorum.
ben özel hastaneye sordum ssk karşılamıyor.1550 civarı demişlerdi buda sadece benim testimdi.ben her ihtimalde eşimle gittim ondanda kan örneği alıp genetik bölümünde baktılar.3 hafta sonra sonuçlar çıktı hiçde para vermedim devlet hastanesine.
evet kadın olmak çok zor kızlar, evlendikten sonra ne kadarda benziyor yaşadıklarımız.
başıma gelmez dediğimiz, yıllarca dinlediğimiz doğum hikayelerinin hepsini yaşıyoruz.
ben 8. haftada aldırdım bebeğimi,bana göre erkendi 6.haftadaydım ama doktorlar 8 dedi.
benim hastanemde çok iyi temiz, otel gibiydi aynı, hemşireler, sekreterler falan çok ilgili, doktorda idare ederdi işte, eşim biraz tepki verince,
akşam eve gitmeden aşağıya inmişti, halimi hatrımı sorup öyle gitmişti:)
evet kadın olmak çok zor kızlar, evlendikten sonra ne kadarda benziyor yaşadıklarımız.
başıma gelmez dediğimiz, yıllarca dinlediğimiz doğum hikayelerinin hepsini yaşıyoruz.
ben 8. haftada aldırdım bebeğimi,bana göre erkendi 6.haftadaydım ama doktorlar 8 dedi.
benim hastanemde çok iyi temiz, otel gibiydi aynı, hemşireler, sekreterler falan çok ilgili, doktorda idare ederdi işte, eşim biraz tepki verince,
akşam eve gitmeden aşağıya inmişti, halimi hatrımı sorup öyle gitmişti:)
canım aile hekimini biliyorsan git tahlil yaptır kolestrolüne şekerine baksınlar.
ben ilk düşünmeye başladığımda guatr,hepatit,kızamıkçık,sarılık,kolestrol hepsine baktırmıştım.
bende doktoa daha önce gittiğimde birşey demedi onlar kesinleşene kadar birşey vermek istemiyo ama düşünmüyorlarki vucut direnci düşüyo belki buda hamileliğini olumsuz etkiler demiyorlar.
ben sabah aç karnına demir ilacı,tok karnınada gün içinde bebek aspirini,folik asit ve b12 kullanıyorum.
ben özel hastaneye sordum ssk karşılamıyor.1550 civarı demişlerdi buda sadece benim testimdi.ben her ihtimalde eşimle gittim ondanda kan örneği alıp genetik bölümünde baktılar.3 hafta sonra sonuçlar çıktı hiçde para vermedim devlet hastanesine.
Ne testi baya pahalıymış?ya ben şimdi günde 1 kere alıyorum süt içiyorum daha sağlıklı besleniyorum.
İlgi alaka önemli özellikle hamilelik durumunda yani öyleymiş,inşallah bu gideceğim doktor benle ilgilenip moral vericek vermesse,veren bulana kadar doktor değişcem gerekirse Mersine gidicem:)
Niye demediler bana yaptır diye acaba,gideceğim doktor mu yapsa(özel hastaneye gidicem) yoksa sağlık ocağında öncedenmi yaptırsam bilemedım.
sağlık ocağına danış yaptırman gerekirse yaptırırsın canım ben birden zaten karışık olan kafanı karıştırmayayım.
sadece sağlık ocağında yapılan testler ücretsiz haberin olsun hatta birazdan bende gidip ilaç yazdırıcam.
hadi ya, o kadar tutarmı? bizimle ilgilenen bir sekreter bayan var onu arayıp fiyat alayım bari,
çok söylerse devlette yaptıralım.testler 1 ay falan sürüyormuş diye duymuştum.
bide benden alınan parçaları tahlile göndercem demişti doktor, cumartesi günü gitcez bakalım ne diyecek
inşallah birşey çıkmaz, seninkileri tahlile göndermişlermiydi?
Folic asit,mide bulantısı yaparmıki,midem çok kötü
Annemde öyle dedi ilk,önceden yaptıralım diye,aç karnına gidiliyordu heralde:)
Ne testi baya pahalıymış?ya ben şimdi günde 1 kere alıyorum süt içiyorum daha sağlıklı besleniyorum.
İlgi alaka önemli özellikle hamilelik durumunda yani öyleymiş,inşallah bu gideceğim doktor benle ilgilenip moral vericek vermesse,veren bulana kadar doktor değişcem gerekirse Mersine gidicem:)
Folic asit,mide bulantısı yaparmıki,midem çok kötü
telefonla bilgi verirlermi bilmiyorum ara öğren istersen.
gönderdiler canım bebekmiş.parça bebekmi değilmi diye bakıyorlar.
bide senin muayende içinde parça kalmışmı diye bakacaklar inşallah sorunsuz atlatırsın.
böyle yazıncada çok tuhaf geliyor üzgününm.
bilmiyorumki canım herkesin bünyesi farklı.
evet aç karnına git ve burda 10 kadar alınıyor kanlar sizin orda nasıl bilmiyorum ona göre erken gidersin..
Daha önce bulanmıyodu o yüzden,bilmem burda ne kadar bekletirler.En son sağlık ocağına gittiğimde aile hekimi değişmiş baya aradım,siz en son 1 yıl önce gelmişsiniz dedı bende öyle pek sevmem doktora gitmeyi demiştim
Kürtaj diyince doktor bana iyi düşünün demişti(kürtaj olmam için yani)aldırmasan kötü riskli falan saydı,kürtajda da sorun yaşayabilirsin çift rahim olduğu için içinde parça kalma ihtimali yüksek oluyor dedi..Bu doktorlar canlıyı öldürür.
eylülcüm ben gittim geldim sağlık ocağına ilac yazdıracaktım değerlerin normale dönmüşse kullanma doktorun sana ne kullanacağınla ilgili bilgi verir dedi.
cumaya az kaldı
kekimi yapmıştım kalıptan çıkmıyo çok sinir neyse eve gelip yemeği ocağa koydum şimdi birşeyler atıştırıp hemencik geldim
canım benim hayırlı olsun bebeğin inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine bu zamanlarda moral çok önemli senin ruh halin etkiliyor gebeliğini morelini yüksek tutmaya pozitif düşünmeye çalış canım.Hemen hemen yaşlarımızda aynı,evlendiğimiz tarihte:)ben düşünmediğim bir dönemde hamile kaldım(şu dönem oluyo o dönemde)yalnız işte risklerim var,çift rahim ve çift rahim ağzı var,bebek sol rahimde(erken doğum,düşük riskim var)herşeyin hayırlısı canım,bebek ne zaman isterse o zaman geliyor iste..
Benım diyet topiğim de vardi,bir çok kişi diyeti bırakınca kapattık,şu durumda diyette yapamıyorum aslında kilo vermek istiyordum..Hatta bat günümde 34 beden trenckot aldım,yazık oldu
nehircim merhaba inşallah cuma günü güzel haberi alırızbende ist ümraniye.33 yaşındayım haziranda 4 yıllımız bitecek.
benimde bebekle ilgi sorunlarım oldu daha sonra yazarım belkisanırım yine hamileyim cuma günü test yaptırıcam.
canım herşeyin hayırlısı doğru zamanı bekliyor bebeğin demek ki.
kaç kilo fazlan var sana yardım edebiliriz belki kilo konusunda.
Nehir diğer topic de eylul25 vardı hatırlıyormusun?bursadan dı o da hamileymiş:))profiline bakmıştım..Bayanrujuda gördüm oda hamileydi ama malesef yaşamadı.O da görse topiği gelse bari..
iyiyim canım tam 1 hafta oldu bebeği aldıralı, bi sıkıntım yok, senin durumunada üzüldüm,
ilk kez duydum nasıl oluyorki, geçenlerde böyle bir başlık vardı sen mi açmıştın? okuyamamıştım.
tedavisi falan varmıymış?
eğer hamile olduğunu söylemediysen biraz bekle kimseye söyleme canım, ben hemen söyledim aileme,
hepsi çok üzüldü,şimdi hergün telefon geliyor,geçmiş olsun diyo herkes üzülüorum.
bir daha hamile kalırsam en az 3 ay söylemicem.
kalp atışını biz 8. haftada duyduk canımO da var şok yaşadım,bir kaç gündür azaldı ama:)kaçıncı hafta kalp atışı duyulur ki?
Nehir sen folic asiti,ne zamanlar alıyordun aç mı tokmu?bana ne doktor bişey dedı ne eczane(sallıyorlar beni)
Yeni topiğin hayırlı uğurlu olsun eylülcüm
canım benim hayırlı olsun bebeğin inşallah sağ salim kavuşursun bebeğine bu zamanlarda moral çok önemli senin ruh halin etkiliyor gebeliğini morelini yüksek tutmaya pozitif düşünmeye çalış canım.
nehircim merhaba inşallah cuma günü güzel haberi alırız
ayy ne güzel günlerimiz geçti sizinle ya
aslında diyeti bırakmadım o dönem ama okadar çok şey olduki
gruba giripte yazmaya fırsat bulamadım.
Çalıştığım firma ihaleyi alamadı bize yeni firmada çalışacağımızı söylediler
herşey güzel giderken yeni gelen firma tüm personele çıkışlarını verdi
pat diye ortada kaldık çok ani oldu hiç beklemediğimiz bi anda
yeni iş görüşmeleri yeni planlar falan filan derken 3 ay geçti ve herşey yoluna girdi çok şükür
ve bebek düşünmeye başladık ilk ay olmadı test yaptım negatif eğer 2.ayda olmazsa dr gideriz
diye düşünüyorduk ki bebeğimiz bize merhaba dedi
vee şuanda 12+5 haftalık hamileyimherşey yolunda gidiyor rabbime binlerce şükür olsun
canım geçmiş olsun çok üzüldüm rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah.
kalp atışını biz 8. haftada duyduk canım
folic asit günde bir tane tok karnına kullanılıyor canım ben akşam yemekten sonra içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?