Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

ayyy hiç sorma canım ya . nerde lezzet orda ben. güzel şeyler yiyebilmek için burdan teee fizan a giderim öyle böyle değil yani. :9:

ohh yarasın, mıy mıy olanları, salatayla ömür geçirenleri hiç anlamıyorum
yiyip içmedikten sonra keyfim yerine gelmez valla :19:
boyun kilon kaç peki :1:

canım üniversiteyi mersin tarsus ta okudum ben. o yüzden mersin ve adana ya çok giderdik hep gezerdik ordan biliyorum. yılda bir gidiyordum gezmeye. geçen sene de gittik eşimle. fakat bu yıl gidemedik işte. bakalım kısmet seneye nasipse gidicez inşallah.

Çağ ünivesitesimi yoksa,oh ne güzel yerde okumuşsun:))aslen nerelisin.Ben Mersinliyim aslen.

neeeeyyy kızzz yoksa yaprak sarma mı ??????

yok canım kısır yedim:52:

yazın serin kışın sıcak :1:
canım burası yayla gibi, ankara gibi düşünme.
kaloriferi öyle bir yakıyorlarki, gece uyunmuyor sıcaktan, ince penyelerle duruyoz evin içinde.
aylık 750 tl kiramı, hadi yaa, mersinde adanada olsa kiralarda çok uygun, evlerin hepsi kocaman,
valla bizim oralar yaşanacak yerler dimi, dert yok stres yok, paran herşeye yeter ohh keyfine bak.
etap olarak falan tam bilmiorum,yeni yapılan tokiler evet çok uzak yerlerdedir ama yapılmışlardan alabilirsiniz.
mesela mamakta var, bir yerde daha vardı hatırlayamadım yakın olarak.
ama tabi eşinin iş yerine yakın olması önemli.
ankara kocaman biryer, siz daha iyi bilirsiniz.

Oh iyimiş canım orası çok uygun,donuyom ben:52:Evet Mersindeki evler çok büyük oluyor burada büyük evler en az 250 bin :))marketler,pazarlar pahalı ve seçemiyosun pazarda:1:Evet yaşanacak yerler Mersin-Adana,eski tokiler ve yerleri iyi olanlar 300 bin:53:bizim eski ev sahibimiz oturyor(ortaöğretim müdürüydü)şimdiki ev sahibimizde yardımcısı.Mamak eşimin işine çok uzak olur canım.

Sen ne istiyordun?

Son düzenleme:

aynen canım yaaa . bende salatayı çok severim fakat kebabın yanında :9:
bende yiyip içemeyince moralim bile bozuluyor ya. hayattan tat alamıyorum.
yaşamak için yemiyorum resmen yemek için yaşıyorum :1:
boy 1.62 kilo evlenmeden önce 53-54 idi şimdi 59.her yerim normal fakat bi tek göbeğim var çok kötü yaa.aldığım kilolar direk göbek oldu.
:43:

Bende anlamıyorum onu mesela,restoranta gidiyosun sipariş veriyorsun(bazen 1-5 porsiyon:52:)karşıya bakıyorum adamla kadın salata yiyorlar(ona paramı verilir diyorum)git evinde yee..

boy 1.62 kilo evlenmeden önce 53-54 idi şimdi 59.her yerim normal fakat bi tek göbeğim var çok kötü yaa.aldığım kilolar direk göbek oldu.

Sende bizdensin:7:beni mutlu edecek şeylerin başında yemek geliyor:)iştahım kapalıya bu aralar hayattan tad alamıyorum resmen..

Çağ ünivesitesimi yoksa,oh ne güzel yerde okumuşsun:))aslen nerelisin.Ben Mersinliyim aslen.

yok canım kısır yedim:52:

bana inat olsun diye yemiştir, ohh annen yanında her isteğin yapılıyor pis gıcık :20:

Oh iyimiş canım orası çok uygun,donuyom ben:52:Evet Mersindeki evler çok büyük oluyor burada büyük evler en az 250 bin :))marketler,pazarlar pahalı ve seçemiyosun pazarda:1:Evet yaşanacak yerler Mersin-Adana,eski tokiler ve yerleri iyi olanlar 300 bin:53:bizim eski ev sahibimiz oturyor(ortaöğretim müdürüydü)şimdiki ev sahibimizde yardımcısı.Mamak eşimin işine çok uzak olur canım.

benim fiyatlardan falan haberim yok tabi, bizde ankaraya yerleşmek istiyorduk ilerde,
şimdiden ev fiyatlarına bakıyorduk ama güzel sitelerden fiyatlar 750 binden başlıyordu,1 milyona kadar :53:
şu an vazgeçtik ankaradan, ayvalık,bodrum gibi küçük sahil kasabalrı istiyorum :16:

Sen ne istiyordun?

benim fiyatlardan falan haberim yok tabi, bizde ankaraya yerleşmek istiyorduk ilerde,
şimdiden ev fiyatlarına bakıyorduk ama güzel sitelerden fiyatlar 750 binden başlıyordu,1 milyona kadar
şu an vazgeçtik ankaradan, ayvalık,bodrum gibi küçük sahil kasabaları istiyorum :)))

ikizler bana inat olsun diye yemiştir, ohh annen yanında her isteğin yapılıyor pis gıcık :20:

hıh :19: artık istemiyorum sana afiyet olsun, ben bu sabah ne yedim tahmin et bakalım :27:

Son düzenleme:
şimdiden ev fiyatlarına bakıyorduk ama güzel sitelerden fiyatlar 750 binden başlıyordu,1 milyona kadar
şu an vazgeçtik ankaradan, ayvalık,bodrum gibi küçük sahil kasabaları istiyorum :)))

ikizler bana inat olsun diye yemiştir, ohh annen yanında her isteğin yapılıyor pis gıcık :20:

hıh :19: artık istemiyorum sana afiyet olsun, ben bu sabah ne yedim tahmin et bakalım :27:

Hehehe senin baktığın yerleri biliyom ama bakmıyorum:1:çok zor yani(altın or-an,çankaya,çayyolu falan)trilyoner olmak lazım
Bencede ege akdenizden vazgeçmeyin canım:)
Ama ben seni çağırdım gelmedin ki sen aaaa:))
dün markette gözüm döndü çiklota,gofret,bonibon ne varsa aldım koca poşet:))annem noluyor sana dedi,o an canım çekti şimdi bir ıssırık kesiliyorum doya doya yiyemiyorum..

sabah 6 da kalktım pırasalı börek yaptım kocişle kahvaltı yaptık ohh canıma değsin :ssz:

Afiyet bal şeker olsun,et olmasın ama:))ben de dün öğlen pırasa yedim bu ara otçulum ya canım istemiyor:))
Sen mücver yapsana bana yaa

Bende anlamıyorum onu mesela,restoranta gidiyosun sipariş veriyorsun(bazen 1-5 porsiyon:52:)karşıya bakıyorum adamla kadın salata yiyorlar(ona paramı verilir diyorum)git evinde yee..

dimi yaa, genellikle onu kızlar yapıyor adamda eğer ilk buluşmaysa, kızın karşısında adana kebap yiyecek hali yok
garibim mecburen salata yiyor :1:

wuuuuww süper tam bizim kafadansın :52: yaşasın yemek yemek oleeeyy :72:

Sende bizdensin:7:beni mutlu edecek şeylerin başında yemek geliyor:)iştahım kapalıya bu aralar hayattan tad alamıyorum resmen..

bende rejimdeyken öyle oluyorum zaten 2 günden fazla dayanamıyorum ve çekilmez huysuz birisi oluyorum.
eşim anlıyor halimi hemen dışardan iskender falan söylüyor diyeti bozduruyor :1:

Hehehe komik onlar yaa cidden. :1:

bende öyle canım yaa. 3 gündür hastayım pek bişey yiyemiyorum inan hayatın tadı tuzu yokkkk.

Hehehe senin baktığın yerleri biliyom ama bakmıyorum:1:çok zor yani(altın or-an,çankaya,çayyolu falan)trilyoner olmak lazım
Bencede ege akdenizden vazgeçmeyin canım:)
Ama ben seni çağırdım gelmedin ki sen aaaa:))
dün markette gözüm döndü çiklota,gofret,bonibon ne varsa aldım koca poşet:))annem noluyor sana dedi,o an canım çekti şimdi bir ıssırık kesiliyorum doya doya yiyemiyorum..

Afiyet bal şeker olsun,et olmasın ama:))ben de dün öğlen pırasa yedim bu ara otçulum ya canım istemiyor:))
Sen mücver yapsana bana yaa

nerden bildin, çay yolu , çankaya falan bakıyorduk sanki alabilcez de, hayal işte bakmak bedava :1:
onları yeme zaten, bana getir bende sana mücver yapim, gerçekten herkes bayılır çok güzel yaparım :56:

huuuu kızlaaaaarrrr çok hızlı yazıyosunuz yetişemiyom yaaaa. bi yandan da işşşş. azcık yavaş olunnnn. :1:

dimi yaa, genellikle onu kızlar yapıyor adamda eğer ilk buluşmaysa, kızın karşısında adana kebap yiyecek hali yok
garibim mecburen salata yiyor :1:

wuuuuww süper tam bizim kafadansın :52: yaşasın yemek yemek oleeeyy :72:

bende rejimdeyken öyle oluyorum zaten 2 günden fazla dayanamıyorum ve çekilmez huysuz birisi oluyorum.
eşim anlıyor halimi hemen dışardan iskender falan söylüyor diyeti bozduruyor :1:

Ben eşimle ilk yemek yediğimde testi kebabı yemiştim,garibim çekinmiş yiyememişti,ilk bir kaç ay sadece ben yedim desem:)iştahlı iştahlı iskenderlerr,daha sonra dayanamadı o da başladı:))Normalde birisinin yanındayken yemek yemeğe çok çekinirdim.Bir tek eşimin yanında çekinmedim ne garip:))
Ben aynıyım canım yemek yiyince gülücükler saçıyorum eşim diyor bak karnı doydu nasılda mutlu:9:

Hehehe komik onlar yaa cidden. :1:

bende öyle canım yaa. 3 gündür hastayım pek bişey yiyemiyorum inan hayatın tadı tuzu yokkkk.

Bir an önce iyileş canım ye istediklerini,can boğazdan gelir dimi yaa..

nerden bildin, çay yolu , çankaya falan bakıyorduk sanki alabilcez de, hayal işte bakmak bedava :1:
onları yeme zaten, bana getir bende sana mücver yapim, gerçekten herkes bayılır çok güzel yaparım :56:

Hehe bende bazen hayal kurardım çünkü:)Onları sana vericem sen bana mücver yapıcan bideeeee patates kızartırmısın:)kızartma yeme dedi doktor ama yemek istiyorum..

Ben eşimle ilk yemek yediğimde testi kebabı yemiştim,garibim çekinmiş yiyememişti,ilk bir kaç ay sadece ben yedim desem:)iştahlı iştahlı iskenderlerr,daha sonra dayanamadı o da başladı:))Normalde birisinin yanındayken yemek yemeğe çok çekinirdim.Bir tek eşimin yanında çekinmedim ne garip:))
Ben aynıyım canım yemek yiyince gülücükler saçıyorum eşim diyor bak karnı doydu nasılda mutlu:9:

Bir an önce iyileş canım ye istediklerini,can boğazdan gelir dimi yaa..

hahha :52: koptum resmen, kendimi hatırladım,
bizde ilk dışarı çıktığımızda pizzacıya gittik, afiyetle yedik,
çekinmedik zaten aynı iş yerinde önceden tanışıklığımız vardı.
2 gün sonra annenle tanışcam dedi, tamam dedim kebapçı iboda buluşalım dedim :9: :9: :9: :52:
anneciğim utandı yiyemedi tabi eşimle ben yedik, ama ogün annemin yanında daha kibar yedim :1:

Hehe bende bazen hayal kurardım çünkü:)Onları sana vericem sen bana mücver yapıcan bideeeee patates kızartırmısın:)kızartma yeme dedi doktor ama yemek istiyorum..

ayy kıyamam sana tabiki kızartırım, ben her türlü fast food yapabiliyorum, tantuni bile yaparım tatlım.

hahha :52: koptum resmen, kendimi hatırladım,
bizde ilk dışarı çıktığımızda pizzacıya gittik, afiyetle yedik,
çekinmedik zaten aynı iş yerinde önceden tanışıklığımız vardı.
2 gün sonra annenle tanışcam dedi, tamam dedim kebapçı iboda buluşalım dedim :9: :9: :9: :52:
anneciğim utandı yiyemedi tabi eşimle ben yedik, ama ogün annemin yanında daha kibar yedim :1:

:9::9:bizde kebap,iskender,beyti takılırdık genelde,aparatifde fast food olurdu,Yani öğlen iskender ara öğün hamburger:52:hey gidi günler heyyy o zaman o kadar yerdim ama 54 kiloydum..
Ben canım nasıl isterse öyle yerim mesela hiç kibarlaşmam.5 yıldızlı otel olsa bile haha:9::9::9:
Birde ben ne yesem karşımdakinin mutlaka canı çeker(tok olsa bile)çok iştah açıcı yermişim..
Küçükken sevdiğim şeyleri yerken ses çıkarırmışım(ama farkında değilim tabi):24:

Back
X