Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

ayrıntılı düzenleme diyor ya,mesaj düzenleme ye girdikten sonra onu da deneyebilirsin.

ayrıntılı düzenleme diyor ya,mesaj düzenleme ye girdikten sonra onu da deneyebilirsin.

hepsini denedim canım olmuyor. neyse artık yaa . yapcak bişey yok. bişey demezler eminim çok iyi kızlar hepsi de. sadece ayıp olmasın dediydim ondan silmek istemiştim.neyse boşver başka şeyler konuşalım en iyisi. :34:

hepsini denedim canım olmuyor. neyse artık yaa . yapcak bişey yok. bişey demezler eminim çok iyi kızlar hepsi de. sadece ayıp olmasın dediydim ondan silmek istemiştim.neyse boşver başka şeyler konuşalım en iyisi. :34:

Yok canım ayıp olmaz,ayıp olucak birşey yokki:))canım senin bu ay batın ne?

Yok canım ayıp olmaz,ayıp olucak birşey yokki:))canım senin bu ay batın ne?

Ah canım ben batımı bi bilsem zaten. şubatın 11 in de bi kez adet oldum. 2 gün sürdü. ardından geçen hafta yani ayın 26 sı gibi salı günü bi daha adet oldum 2 gün sürdü ve kesildi. artık ne zaman bi daha adet olurum tahmin edemiyorum. hayatımda ilk kez 15 gün aralıkla adet oldum.

Ah canım ben batımı bi bilsem zaten. şubatın 11 in de bi kez adet oldum. 2 gün sürdü. ardından geçen hafta yani ayın 26 sı gibi salı günü bi daha adet oldum 2 gün sürdü ve kesildi. artık ne zaman bi daha adet olurum tahmin edemiyorum. hayatımda ilk kez 15 gün aralıkla adet oldum.

Ayın 26sını dikkate al bence,sürekli 15 günde bir olucak değilsin ya.Ona göre ovülasyonlarını takip et,birde adet günü doktora gidicektin dimi?Şimdi sen hastanede çalışıyorsun ya orada kadındoğum doktoru var dimi?senin doktorun başkamı

Ayın 26sını dikkate al bence,sürekli 15 günde bir olucak değilsin ya.Ona göre ovülasyonlarını takip et,birde adet günü doktora gidicektin dimi?Şimdi sen hastanede çalışıyorsun ya orada kadındoğum doktoru var dimi?senin doktorun başkamı

Evet canım doğru diyosun ayın 26 sı olma ihtimali daha yüksek. canım bizim hastane kadın doğum yok. her bölüm var bir tek kadın doğum yok. ama ben zaten özele gidiyorum. çünkü çok iyi doktorum. evet adet olunca 3.cü gün gidicem nasipse.

Evet canım doğru diyosun ayın 26 sı olma ihtimali daha yüksek. canım bizim hastane kadın doğum yok. her bölüm var bir tek kadın doğum yok. ama ben zaten özele gidiyorum. çünkü çok iyi doktorum. evet adet olunca 3.cü gün gidicem nasipse.

Senin çalıştığın yerde olsa idi senin için iyi olurdu,sen özele gitsende (herhangi bi durumda danışırdın,fikir alırdın vs)26sına göre ovülasyonunu hesapla bence bu ay çalış yani:17::17::17::17:

Senin çalıştığın yerde olsa idi senin için iyi olurdu,sen özele gitsende (herhangi bi durumda danışırdın,fikir alırdın vs)26sına göre ovülasyonunu hesapla bence bu ay çalış yani:17::17::17::17:

Canım evet çalıştığım hastanede olsa çok iyi olurdu gerçekten. fakat benim doktorum 7/24 soruları cevaplıyor sağolsun. bu ay hiiiççç ümidim yom canım yaa . bu adet düzensizliği bütün şevkimi kırdı. bu ay da bekleyeyim önce bi düzene girsin diyorum boşuna çalışmamak için. biraz tembelim de
ben.annemin de dediği gibi üşenenin oğlu , kızı olmazmış. :1::1::1::1::1:

Canım evet çalıştığım hastanede olsa çok iyi olurdu gerçekten. fakat benim doktorum 7/24 soruları cevaplıyor sağolsun. bu ay hiiiççç ümidim yom canım yaa . bu adet düzensizliği bütün şevkimi kırdı. bu ay da bekleyeyim önce bi düzene girsin diyorum boşuna çalışmamak için. biraz tembelim de

Canım ümidini niye kesiyorsun yani,ovülasyonuna dikkat et sadece,olucaksa zaten olucak.Ben senin yerinde olsam şevkimi hiç kırma<dım.Hiç beklemediğin bu ay niye mucizen olmasın ki.Denemenin zararı olurmu:52:

Hehehe,bugün ıspanak ve mercimek yemeği yicem,dünde sebzeli pilav ve cacık yedim.İstediğim gibi yemek yiyemiyorum kii,sen naptın o kurabiyelerden sipariş verdinmi?

benim dün akşamki menümmm afiyet olsun canım:56:
dün akşamdan ıspanağım var benimde yanına bulgur pilavı yapacağım
yemekten sonrada günlerdir içmeye niyetlenip bi türlü evde olmadığımız için
içemediğim bozamı içeceğim(ayrıcada süt yapıyormuş şimdiden yapmaya başlasın) :1::1:

canım ya niye ümidini kesiyorsun
başla sen çalışmalara tembellik etme hiç:20::20:
düzene girmesini beklemene gerek yok canım 26sını dikkate alarak değerlendir.

Eylül canım,sen çekirdek yiyomusun.Hamilelikte faydalıymış sanırım.Özellikle kabak çekirdeği..

Eylül canım,sen çekirdek yiyomusun.Hamilelikte faydalıymış sanırım.Özellikle kabak çekirdeği..

yok canım duymamıştım hiç
ceviz ve badem yiyorum sadece
ayçekirdeğinden özellikle kaçıyorum tuzlu ve yağlı olmasından dolayı
ama geçen akşam annemlerde herkes yerken dayanamadım bi kase yedim :25:
kabak çekirdeğini duymadım faydasını hiç canım araştırayım bakayım neye iyi geliyormuş?

benim dün akşamki menümmm afiyet olsun canım:56:
dün akşamdan ıspanağım var benimde yanına bulgur pilavı yapacağım
yemekten sonrada günlerdir içmeye niyetlenip bi türlü evde olmadığımız için
içemediğim bozamı içeceğim(ayrıcada süt yapıyormuş şimdiden yapmaya başlasın) :1::1:

canım ya niye ümidini kesiyorsun
başla sen çalışmalara tembellik etme hiç:20::20:
düzene girmesini beklemene gerek yok canım 26sını dikkate alarak değerlendir.

ohh afiyet olsun,yarasın bebişine:16:ot,bakliyat takıla takıla nereye kadar,Değişik şeyler yemek istiyorum ama yiyemiyorum.Gerçi 4.haftalarda midem çok daha kötüydü.Şimdi 2 saate bir bişeyler yiyorum.

yok canım duymamıştım hiç
ceviz ve badem yiyorum sadece
ayçekirdeğinden özellikle kaçıyorum tuzlu ve yağlı olmasından dolayı
ama geçen akşam annemlerde herkes yerken dayanamadım bi kase yedim :25:
kabak çekirdeğini duymadım faydasını hiç canım araştırayım bakayım neye iyi geliyormuş?

Benim cevizim bitti,badem var ama tiksiniyorum:52:Çekirdek yağlı ama zararlı bir yağ değiki(aşırı kaçmazsan tabi)
kabak çekirdeği faydası çok canım,Almanyada eczanelerde satılıyormuşş.
Bir market yapım de azıcık çitliyim sıkılıyorum evde pöffffff:24:

Üffff yaaaa içim çooookkk daraldı kızlar yaaaa. bugün bi değişiklik yapmak istiyorum. hergün aynı hergün aynı sı-kıl-dımmm .
napsam acaba yaa ? kuaföre mi gitsem , alışverişe mi ??? bi fikri önerisi olan var mı ??? bu monotonluk iyice sıktı beniiii.

Back
X