Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

ayyy canım yaa bebek büyümeye başladı yeri dar tabiki
böyle ufak tefek stresler yaşarsın hazırlıklıydın zaten,bence moralini yüksek tut
dua edicem senin için,üzülme lütfen birşey olmayacak inanıyorum.
yat dinlen oturma bilgisayarın başında,bacaklarını yastığın üstüne koy.

Bilmiyorum korkuyorum,ne kadar hazırlıklı olsamda değilmişim heralde.O kanı görünce üzerimden kaynar su döküldü sanki.Çok zormuş.Yatıyorum canım koltuğun üzerinde bilgisayar,kafamı dağıtmam da lazım.Bebiş kıpır kıpır ama yinede neden oldu diye korkuyorum.Teşekkür ederim duan için bende senin regl olmaman için edicem:)

Bilmiyorum korkuyorum,ne kadar hazırlıklı olsamda değilmişim heralde.O kanı görünce üzerimden kaynar su döküldü sanki.Çok zormuş.Yatıyorum canım koltuğun üzerinde bilgisayar,kafamı dağıtmam da lazım.Bebiş kıpır kıpır ama yinede neden oldu diye korkuyorum.Teşekkür ederim duan için bende senin regl olmaman için edicem:)

herkeste oluyormuş kanama ama senin durumun farklı olduğundan
daha çok korkuyorsun anlıyorum seni.
ben olsam bende paniklerdim,ama senin vucudun güçlü olmasa 5 aylık olana kadar sıkıntı yaşardın
maşallah hiçbişe olmadı,bundan sonrada olmayacak canım benim.
bende bekliyorum bakalım hafif sancı var kasıklarımda,her yerim ağrıyor inşallah olmam.
hamileysem şubat annesi olucam,bende şubat doğumluyum :16:

herkeste oluyormuş kanama ama senin durumun farklı olduğundan
daha çok korkuyorsun anlıyorum seni.
ben olsam bende paniklerdim,ama senin vucudun güçlü olmasa 5 aylık olana kadar sıkıntı yaşardın
maşallah hiçbişe olmadı,bundan sonrada olmayacak canım benim.
bende bekliyorum bakalım hafif sancı var kasıklarımda,her yerim ağrıyor inşallah olmam.
hamileysem şubat annesi olucam,bende şubat doğumluyum :16:

İnşallah canım,bebeğime bişey olmaz.Adet belirtileri yaşanıyor zaten,vucudunda sıcaklık hissediyormusun?Bende ekim de doğdum bebeğiminde doğması gereken ay ekim.İnşallah seninkide aynı olur bebekle burçdaş oluruz.

İnşallah canım,bebeğime bişey olmaz.Adet belirtileri yaşanıyor zaten,vucudunda sıcaklık hissediyormusun?Bende ekim de doğdum bebeğiminde doğması gereken ay ekim.İnşallah seninkide aynı olur bebekle burçdaş oluruz.

evet sıcaklık oluyor,buralar çok serin şu an üstümde ceket var,
ama 2 adım yürüyim ateş basıyor.
şu an alttan alttan sancı giriyor hafif,wcye gittim hiç bir belirti yok :8: :8:
benimde bebişim yaşasaydı ekimde olucaktı,babasıyla aynı ayda,
ama kısmet belki benle aynı burçtan olur,çok isterim :16:

evet sıcaklık oluyor,buralar çok serin şu an üstümde ceket var,
ama 2 adım yürüyim ateş basıyor.
şu an alttan alttan sancı giriyor hafif,wcye gittim hiç bir belirti yok :8: :8:
benimde bebişim yaşasaydı ekimde olucaktı,babasıyla aynı ayda,
ama kısmet belki benle aynı burçtan olur,çok isterim :16:

Bende ateş basması çok olmuştu,tıpkı menopoza girmişsin gibi.Aynı ayda olucaktık yani,babası terazi burcumu?Senin burcun balık değil dimi?benim eşimde balık burcu.Ben benle aynı burç olması çok isterim kısmet,belli de olmuyor ki tam ne zaman doğucakları.

Son düzenleme:
Bende ateş basması çok olmuştu,tıpkı menapoza girmişsin gibi.Aynı ayda olucaktık yani,babası terazi burcumu?Senin burcun balık değil dimi?benim eşimde balık burcu.Ben benle aynı burç olması çok isterim kısmet,belli de olmuyor ki tam ne zaman doğucakları.

babası terazi ben kovayım:)
gerçi erkek olursa kovayla uğraşmak çok zor
çok canlar yakar :1::1:

günaydın nerdesiniz kızlar :24:
hiç sesiniz çıkmıyor,bi olumsuzluk yoktur sanırım.
bugün regl olmam gerekiyor hala olmadım
beklemedeyim :1:

ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım

Günaydın canım.Şimdi doktordan geldim idrar ve kültür verdim yine,dün idrardan sonra birkaç damla kan geldi:50:.Öğlende ultrasonda bakıcak randevular dolu olduğu için araya sıkıştırcak.Dünden beri sinirlerim bozuk.
Bugün baT biliyorum,inşallah olmazsın.

canım benim korkma ve sıkıntı yapma kendine
inşallah sonuçların temiz çıkar dinlenmene bak

Hıı balık olsa da iyi değilki,çok inatçı oluyorlar:52:kova olsun çapkın olsun boşver:1:eşin kaç ekim de doğdu ben 12 ekim:))

eşim 1 ekim doğumlu,
evet balıkta bi enteresan oluyor :1:
kova erkekleri çok karizmatik ve ukala oluyorlar.
eee napcan çekicez mecbur :1: :1:
kız olursada bi dert kendimden biliyorum :1: :1:

hayırlısı ya bak şimdi konuşunca çok istediğimi farkettim :emir_bebek: :emir_bebek:

ayy hadi inşallah güzel haberlerini alırız canım

canım benim korkma ve sıkıntı yapma kendine
inşallah sonuçların temiz çıkar dinlenmene bak

İnşallah canım:)şuan sonuçlarıma bakıyorum çıkmış hastanenın sitesinde
lökosit pozitif çıkmış negatif olması gerekiyor
eritrosit de pozitif çıkmış o da negatif olması gerekiyor
bunlar ne ki bakterimi iltihapmı acaba

eşim 1 ekim doğumlu,
evet balıkta bi enteresan oluyor :1:
kova erkekleri çok karizmatik ve ukala oluyorlar.
eee napcan çekicez mecbur :1: :1:
kız olursada bi dert kendimden biliyorum :1: :1:

hayırlısı ya bak şimdi konuşunca çok istediğimi farkettim :emir_bebek: :emir_bebek:

Aman canım terazi erkekleri de kızları da zor:)aynı burç olunca hiç olmassa halden anlarız öyle değilmi:9:
Düşünüyorum annemde aynı dönemde hamileydi,oda bu ayda benim ayımdaydı kadermi acaba:53:

Aman canım terazi erkekleri de kızları da zor:)aynı burç olunca hiç olmassa halden anlarız öyle değilmi:9:
Düşünüyorum annemde aynı dönemde hamileydi,oda bu ayda benim ayımdaydı kadermi acaba:53:

ayy ben hiç anlamam ki inşallah kötü bişe değildir :53:
kızlar annelerin kaderini yaşarmış derler belkide doğrudur.
ama ben yaşamak istemezdim :50:
annemin 6 tane kayıbı var :50:

inşallah kötü değildir canım
netten baksana ne oldukları yazıyordur belki

ayy ben hiç anlamam ki inşallah kötü bişe değildir :53:
kızlar annelerin kaderini yaşarmış derler belkide doğrudur.
ama ben yaşamak istemezdim :50:
annemin 6 tane kayıbı var :50:

Canım benim o zamanki şartlarla şuanki şartlar aynı değilki.Annem ebelerde kontrol olurmuş,ultrasona ben 6 aylıkken bir kez girmiş.
İyi bişey değil büyük ihtimal enfeksiyon.

inşallah kötü değildir canım
netten baksana ne oldukları yazıyordur belki

Bakıyorum ama çok anlamadım canım ben iltihapdan şüphelendim çünkü onda kan olabilirmiş.

Canım benim o zamanki şartlarla şuanki şartlar aynı değilki.Annem ebelerde kontrol olurmuş,ultrasona ben 6 aylıkken bir kez girmiş.
İyi bişey değil büyük ihtimal enfeksiyon.

Bakıyorum ama çok anlamadım canım ben iltihapdan şüphelendim çünkü onda kan olabilirmiş.

tabiiki canım eskiden cahillik varmış,özel doktoru bilen yokmuş.
ama düşen bebeğede ne yapılırki Allah korusun.

tabiiki canım eskiden cahillik varmış,özel doktoru bilen yokmuş.
ama düşen bebeğede ne yapılırki Allah korusun.

Öyle tabi düşük sağlıklı olmadığı için oluyor genelde,bunun önüne geçilmez.Aslında cahillikde varmış ama tıb o kadar gelişmemiş ki o zamanki ultarson cihazları şuanki gibi değilmiş ve tabi maddi imkanlar da büyük önem taşıyor.Mesela özel doktor fiyatlarına şuan benim de gücüm yetmiyor,bu iş maddiyata da bakıyor malesef.

Eylülcüm sen napıyosun,kızın nasıl?Pazar günü çok gezdim ikea da uygun beşik dolaplar vardı,sanırım ben oradan alıcam.Taç da uyku seti beğendim.Hatta o gün bez bile aldım indirimdeydi:9:

Eylülcüm sen napıyosun,kızın nasıl?Pazar günü çok gezdim ikea da uygun beşik dolaplar vardı,sanırım ben oradan alıcam.Taç da uyku seti beğendim.Hatta o gün bez bile aldım indirimdeydi:9:

iyiyiz teyzesi çok şükür kıpır kıpır yerimizde duramıyoruz:emir_bebek::nazar:
ikeada fiyatlar uygun evet ben büyüyen beşik istiyorum ama orda yok
cuma günü çarşıya çıkacağız annemle eksiklerin listesini yaptım bitmiyor valla herşeyi almak istiyorum:1:
güle güle kullansın bezlerini :emir_bebek::1:

Suzancımmmmmm sen napıyosun daha doğurmadın dimi:52:

bende merak ediyorum suzanı haber yokmu acaba

Back
X