Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

ahh kadınları derdi hep aynı,
doğum, kilo vermek, selülit, çatlak, varis...

erkeklerin hiç böyle sıkıntıları yok, hepsi kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor,
en çirkini bile en güzel kızı koluna takabiliyor.

neyse hepinizin yorumlarını okudum kızlar, öpüyorum sizi çıkıyorum ben yarın görüşürüzzz :54:

saf z.yağı kullanıyorum canım markettekileri sevmiyorum zaten
yağ yaptıracağımız zeytinleri kendimiz seçiyoruz mis gibi kokuyor
yemeklere salatalara mutlaka kullanıyorum

hahaha trampolin iyi fikirmiş:52:
valla bizimkide usgde bi hareketleydi show yaptı bize
doktor bile şaşırdı içerde kavga var eyvah eyvah diyor:1:
doğuncada böyle olursa zapt etmek zor olacak gibi

hahaa eylül erkek olduğu belli valla,yaramaz olcak:1:
şanslısın saf zeytinyağ buluyorsun ben nerden bulcam:)))market yiyoruz.Saf olanlar çok güzel kokuyor biliyorum..

maşallah adı ne oğlunun, sonunda vermişsin ama önemli olan sağlıklı kilo vermek,
dukan mideye zarar veriyor demişlerdi sende bir sıkıntı oldu mu.
birde hiç meyve yok sanırım, ben meyvsiz diyet yapamam diye dukanı denemedim.

Mide değilde karaciğere biraz yükleniyor.. Yüksek protein olduğu için.. Tabi birazda aile bütçesine.. :9:
Ben çoğu diyetten daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Meyvesizlik evet biraz zor ama vitamin destekleri ile sıkıntısız atlattım çok şükür.
Birde bende bir oturuşta 1 kilo meyve yiyen biriydim ama alışıyor insan bir süre sonra..

selilüt benimde başımın belası:47:
kalça bölgemde var az ama beni sinir etmeye yetiyorlar
denizde etekli bikini giyiyorum eteğimi çıkarmıyorum hiç:50:
çatlak oluşmasın diye önlemlerimi almaya başladım
bol su tüketmeye çalışıyorum kaşıntım olursa kesinlikle kaşımayacağım
hemen yağımı sürüp masaj yapacağım
göğüs uçlarımada haftada 2 3 kere zeytin yağı sürüyorum
emzirme döneminde çatlak oluyormuş ve emzirmek eziyete dönüyormuş
32.haftada kullanılan göğüs için krem varmış doğum olana kadar kullanacağım
emzirme döneminde kullanmak istemiyorum z.yağı ile idare ederim

Vücudun çatlamasın istiyorsan Bebek yağı ve Badem yağı da kullanabilirsin..
Ben lierac kremini sabah işe giderken akşamları da duştan sonra badem yağı yada bebek yağı sürüyordumm..

Emzirme döneminde göğüs uçların için bebeğe zarar vermeyen kremlerden kullanabilirsin,
Ben emzirmeden önce silip, emzirme sonrası tekrar sürüyordum.
Hem aynı zamanda rahatlatıyorlar da..
O bölge nemli olduğu için çok çabuk çatlayabiliyor..
Ayrıca zeytinyağının asit değeri de önemli.. Yine de sen bilirsin.. :16:

erkeklerin hiç böyle sıkıntıları yok, hepsi kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor,

neyse hepinizin yorumlarını okudum kızlar, öpüyorum sizi çıkıyorum ben yarın görüşürüzzz :54:

Bende varis de var:1:erkekler kendini bişey zannetsin,biz olmadan hiç birşeyler:))
öptüm canım görüşürüzz:)

Erkek olmak rahat gibi görünüyor daa.. Boşverin kızlarrr..:13:
Valla anne olmanın hissi hiç bir şeye değişilmez.. Hep sizden bir parça olacak o..
Tamam babanın da katkısı var bu işte :9: yine de anneliktir kutsal olan değil mi ama??

Ayy özledim ben oğluşumu.. Çalışıyorum, şu an işteyim de..

Hamileyken bir arkadaşım şöyle demişti:
Hamileyken hep yanında doğduğunda çok özleyeceksin sen de diye.. :emir_bebek: Anlamamıştım o zaman ama şimdi anlıyorumm..:29:

Eylülcüm evet diyete hep beraber başlıcaz inşallah:))bende meyve sevmem aramam,annem zorla yediriyor,hatta benim meyve tabağımdan eşim aşırıyor annem ona kızıyor:1:ayva ye bebek güzel olurmuş(bunu duyan ben şimdiden5 er kilo stok yapıyorum)

evet ayvayı çok med ediyorlar denemek lazım:9:

görüşürüz canım kendine iyi bak iyi akşamlar:16:

hahaa eylül erkek olduğu belli valla,yaramaz olcak:1:
şanslısın saf zeytinyağ buluyorsun ben nerden bulcam:)))market yiyoruz.Saf olanlar çok güzel kokuyor biliyorum..
babamız çok usluymuş küçükken ama ben tam bir cadıymışım
annemi babamı geçtim teyzem ananem dayım herkes mi yaka silker:52:
inşallah bu huyu bana benzemez:50::9:
bursada zeytin bağları çok bizim evin manzarası bile zeytinlik
Mide değilde karaciğere biraz yükleniyor.. Yüksek protein olduğu için.. Tabi birazda aile bütçesine.. :9:
Ben çoğu diyetten daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Meyvesizlik evet biraz zor ama vitamin destekleri ile sıkıntısız atlattım çok şükür.
Birde bende bir oturuşta 1 kilo meyve yiyen biriydim ama alışıyor insan bir süre sonra..

Vücudun çatlamasın istiyorsan Bebek yağı ve Badem yağı da kullanabilirsin..
Ben lierac kremini sabah işe giderken akşamları da duştan sonra badem yağı yada bebek yağı sürüyordumm..

Emzirme döneminde göğüs uçların için bebeğe zarar vermeyen kremlerden kullanabilirsin,
Ben emzirmeden önce silip, emzirme sonrası tekrar sürüyordum.
Hem aynı zamanda rahatlatıyorlar da..
O bölge nemli olduğu için çok çabuk çatlayabiliyor..
Ayrıca zeytinyağının asit değeri de önemli.. Yine de sen bilirsin.. :16:

bebek yağı kullanıyorum canım akşamları yatmadan önce sürüyorum
kakao yağını tavsiye ediyorlar bide
z.yağıyla ilgili bi şikayet duymadım şimdiye kadar
krem her nekadar zararsız denilsede içim rahat etmiyor benim
ama dayanılmayacak gibi kötü olursa son çare olarak kullanırım ilacı

Son düzenleme:
Erkek olmak rahat gibi görünüyor daa.. Boşverin kızlarrr..:13:
Valla anne olmanın hissi hiç bir şeye değişilmez.. Hep sizden bir parça olacak o..
Tamam babanın da katkısı var bu işte :9: yine de anneliktir kutsal olan değil mi ama??

Ayy özledim ben oğluşumu.. Çalışıyorum, şu an işteyim de..

Hamileyken bir arkadaşım şöyle demişti:
Hamileyken hep yanında doğduğunda çok özleyeceksin sen de diye.. :emir_bebek: Anlamamıştım o zaman ama şimdi anlıyorumm..:29:

Annelik çok ayrı,ben diyorum ki eşime benim hakkım%85 kalanı senin diyorum,o da hayır ben olmadan olmazdı diyor:52:
Kim bakıyor oğluna,kreşe mi veriyosun?ne zaman eve gidiyorsun

evet ayvayı çok med ediyorlar denemek lazım:9:

görüşürüz canım kendine iyi bak iyi akşamlar:16:

babamız çok usluymuş küçükken ama ben tam bir cadıymışım
annemi babamı geçtim teyzem ananem dayım herkes mi yaka silker:52:
inşallah bu huyu bana benzemez:50::9:

bebek yağı kullanıyorum canım akşamları yatmadan önce sürüyorum
kakao yağını tavsiye ediyorlar bide
z.yağıyla ilgili bi şikayet duymadım şimdiye kadar
krem her nekadar zararsız denilsede içim rahat etmiyor benim
ama dayanılmayacak gibi kötü olursa son çare olarak kullanırım ilacı

Ben de çok usluymuşum,annem 6 aylık hamileyken bana doktora gitmiş bir sorunmu var,sanki hamile değilim demiş:)Doktor bakmış usg den hiç hareket etmiyormuşum,doktor bile şüphelenmiş sanırım kafama bastırmış ya da vurmuş(pis doktor)öyle kolumu çevirmişim.Beni rahat bırakmamışlar:9:

Özellikle 3-4 ay arası bol ayva ye hatta peygamber efendimiz bile söylemiş(yanlış bilmiyorsam)güzel ahklaklı ve güzel olurmuş bide bol bol hurma:)

Özellikle 3-4 ay arası bol ayva ye hatta peygamber efendimiz bile söylemiş(yanlış bilmiyorsam)güzel ahklaklı ve güzel olurmuş bide bol bol hurma:)

evet hadisi şeriflerde var hurmayı da çok severim
umreye gidenlere sipariş veriyorum
peygamber hurması ve zemzem suyu getirmiş eşimin arkadaşı
çok faydalıymış duamı edip yedim yarasın inşallah bebeğim:emir_bebek:

Son düzenleme:
evet hadisi şeriflerde var hurmayı da çok severim
umreye gidenlere sipariş veriyorum
peygamber hurması ve zemzem suyu getirmiş eşimin arkadaşı
çok faydalıymış duamı edip yedim yarasın inşallah bebeğim:emir_bebek:

ohh yarasın bebişine:)ayva yiye yiye bir hal oldum şahsen ben:9:

temizlik bitti bi yarım saat önce yoğurt yedim hemen geldim akşamda sadece salata yapmayı düşünüyorum kiloları vereyim biraz.

banyoyu yarın sabah temizleyeceğim kursa gitmeden önce duş alıcam onuda aradan çıkartıcam.

ee neler yaptınız çatlaklar falan varmış bütün sayfaları okuyamadım

temizlik bitti bi yarım saat önce yoğurt yedim hemen geldim akşamda sadece salata yapmayı düşünüyorum kiloları vereyim biraz.

banyoyu yarın sabah temizleyeceğim kursa gitmeden önce duş alıcam onuda aradan çıkartıcam.

ohh mis gibi olmuştur tadını çıkar güle güle kirlen(mesin) inş:1:
bende cumartesini bekliyorum temizlik günüm
çatlamamak için önlemler alıyoruz canım yağlanıp duruyoruz:1:

Hoşgeldin canım:)çabuk bitirmişsin,oh hafifte besleniyorsun ne güzel.Çatlak olmaması için krem sürmek lazımmış:)

yok canım öyle düşünme bulunmayacak bişey değil sonuçta:1:
geçenlerde karpuz çekti canım heryerde var ama hormonludur diye aldırmadım eşime karpuzlu sakızla idare ettim :1:

Ben bazen düşüncesiz olabiliyorum mazur gör beni canım,ben hamile olmasamda canım sürekli bişey çeker:)Geçen markete gittik bir tane çilek aldım,bir tane üzüm aldım,ve kesik karpuz vardı bıçakla bir kesik attım onuda yedim ne görsem yiyim bari diyorum:52:canım çağla çekiyor ama bulamıyorum(sakın bu dediklerimi canın çekmesin)
karpuzlu sakız benim mideme iyi geliyor seviyom

ohh mis gibi olmuştur tadını çıkar güle güle kirlen(mesin) inş:1:
bende cumartesini bekliyorum temizlik günüm
çatlamamak için önlemler alıyoruz canım yağlanıp duruyoruz:1:

sağol canım kirlenmese çok iyi olacak :1::1::1:
zamanı gelmiş şimdiden başlamak lazım yağlanmaya:27::27:

Hoşgeldin canım:)çabuk bitirmişsin,oh hafifte besleniyorsun ne güzel.Çatlak olmaması için krem sürmek lazımmış:)

Ben bazen düşüncesiz olabiliyorum mazur gör beni canım,ben hamile olmasamda canım sürekli bişey çeker:)Geçen markete gittik bir tane çilek aldım,bir tane üzüm aldım,ve kesik karpuz vardı bıçakla bir kesik attım onuda yedim ne görsem yiyim bari diyorum:52:canım çağla çekiyor ama bulamıyorum(sakın bu dediklerimi canın çekmesin)

kadının canı çekmiyorsada zorla çektireceksin benim bile canım çekti :9::9::9:

yok canım rahat ol öyle herşeyi çekmez canım arada oluyor işte
bazen konusu geçmese bile aklıma geliyor hemen eşime aldırıyorum
birazda naz yapıyorum babası bebeğimizin canı istemiş deyince eşiminde hoşuna gidiyor:16:

Back
X